Nu forstår jeg koncept barsel

I dag har jeg holdt min kæreste i hånden, gået lange ture, spist pæn morgenmad på en hypet cafe proppet med flotte mennesker, der vist var ret vigtige (hvis de selv skulle sige det), set på pæne møbler,  drukket kaffe, spist cheesecake til frokost, Instagrammet en hel del, købt babyting (de er lyserøde… It’s happening!) og været overskudsagtig sammen med den fem årige midt i ulvetimen. Hvis det er barsel, så er det sgu i orden med mig.

… Jeg ved altså godt at jeg snart bliver både utålmodig og rastløs, og at der kommer et barn, som sikkert fucker min søvn op, men lige nu trives jeg så fint på min lyserøde (!) sky af overpriced babygear og ditto skyr yoghurt med topping jeg ikke kan udtale…

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 04.52.46_zps9pspshqu.png

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *