Narref… ødsel

15 dage til termin – og jeg har nu to gange oplevet rigtige tegn på at en fødsel venter om hjørnet. Jeg har en del plukveer i denne graviditet, også af den lidt lede slags, hvilket jeg efterhånden har vænnet mig til, så dem lægger jeg ikke så meget i. For lidt over en uge siden havde jeg en hel aften, hvor de tog til i styrke og begyndte at minde om den optakt jeg oplevede inden min første fødsel. Men det blev ikke til mere og de gik i sig selv. I går aftes meldte den strammende, næsten brændende følelse i min lænd, som jeg oplevede ved min første fødsel, ved hver plukve. I starten lagde jeg ikke noget i det, men da de blev ved i en god rum tid, og begyndte at komme næsten rytmisk og tæt på regelmæssigt, tænkte jeg at så var det sgu så alligevel nok ved at være nu. Jeg fandt Anja Bay bogen frem, læste de afsnit jeg har understreget igennem, øvede min vejrtrækning, pakkede det sidste til hospitalstasken, tog et varmt bad og gik i seng. Vågnede tre gange i nat, hvor det strammede godt i lænd, mave og lår, men faldt igen i søvn, og i morges da jeg stod op… Ingenting. Ikke så meget som en plukve. Jeg er tværtimod rimelig vel udhvilet og min krop føles ikke så tung som den plejer, og baby er stille.Altså hun rumsterer da lidt, men det er alt. Så. Snydt igen.

Det bliver man faktisk lidt skør af. At tro det nok er nu, til igen at tænke at der i hvert fald er et par uger igen. Sådan var det altså ikke første gang. Der kom veerne dagen efter termin og så var det ligesom det. Ikke alt muligt snyderi. Sgu da irriterende.
Nå. Men som sagt er jeg endnu ikke utålmodig, sådan for real. Desuden holder vi påskeferie fra i eftermiddag og ti dage frem, Otto og jeg, så jeg har slet ikke tid til at føde.

Jeg hepper på d. 12. april.

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-27 kl. 10.48.45_zpscfmpsyzo.jpg

10 replies
 1. Skalotteløg says:

  Uh, sådan et par ture havde jeg i dagene kort inden, jeg fødte… Så hvis det er ligesom med mig, så kommer hun lige om lidt 😉
  Havde ikke kunne sove i månedsvis, men ugen op til sov jeg sov en sten, trods voldsomme smerter i bækken og lænd, og var frisk og fuld af energi. Jeg tolkede det som kroppen, der ladede op til det store show. Spændende 😀

  Svar
 2. Annemette says:

  Hvor er jeg glad for at høre, jeg ikke er den eneste! Er ved at blive vanvittig af de snyde veer – som nu har stået på i godt to uger, og har holdt mig vågen i adskillige nætter…. (Er nu to dage over termin). De minder usandsynligt meget om rigtige veer – er regelmæssige og bider altså okay. Sådan var det overhovedet ikke første gang (som kun er godt et år siden, så burde kunne huske det sådan bare lidt) Dengang var jeg slet ikke i tvivl om, at fødsel var ved at gå i gang – men de tager røven på mig den her gang

  Svar
 3. Stine says:

  Ca samme deal her da jeg skulle føde for snart 7 måneder siden. Det viste sig så at være en heftig blærebetændelse, som satte gang i intense plukveer. Damn jeg blev muggen efter to døgn med veer, der ikke kunne bruges til en fis. Glæder mig SÅ meget til at høre navnet. Hilsen mor til Ellen og Marie

  Svar
 4. Henriette // Blondinemor says:

  Åh anden gang havde jeg også en del snydeoptakter… Men med chance for at lyde irriterende, så var jeg ikke i tvivl, da den var god nok 😉 Tredje gang skulle det være endnu værre med narre-fødsler, så det bliver spændende!

  Svar
 5. Christine says:

  Hvor må det være mærkelig bare at gå og vente? At det kan ske hvert øjeblik. Det kan jeg slet ikke sætte mig ind i, men glæder mig så meget på dine vegne 🙂 Ih, hvor bliver det spændende.

  // Christine

  Svar
 6. Helene says:

  Flot mave;) Vil lige knytte en kommentar til Anja Bay metoden: jeg er stor fan! Brugte vejrtrækningen ved begge mine fødsler og var meget glad for det. Det gjorde mig i stand til at klare hver ve uden at være bange eller miste kontrol. Dog vil jeg fremhæve at det ikke er en s.. smertefrit men nærmere smerte reducerende – bare så du ikke blir skuffet undervejs eller tror du gør noget forkert! Held og lykke!:)

  Svar
 7. Ann says:

  Sikke et fint billede! Jeg har født 4 gange og jeg kan tydeligt huske, at jeg i 2 af mine graviditeter havde disse “snydeoptakter”. I sær var min 2 fødsel en rigtig “driller”. Jeg gik i hele 3 uger med forskellige perioder med heftige og kraftige plukkeveer og var ikke mindre end 4 gange på sygehuset, fordi jeg NU troede, at det var tid, men min søn kom først 14 dage efter termin ved en naturlig fødsel. Nåede det dagen inden jeg skulle sættes i gang.

  Hvor er det spændende at læse med igen, da det er flere år siden jeg sidste fødte… 🙂

  Held og lykke med den forestående fødsel.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *