I øvrigt #17

 • Gjorde et lille døgns fravær på Instagram, at flere troede at jeg var gået i fødsel. Jeg holdte bare ferie med barnet.
 • Holder vi påskeferie, Otto og jeg. Det er hyggeligt. Også selvom jeg er tung og træt. Kan mærke at jeg suger det til mig. Tiden med ham. TÆNK at det bliver sidste gang længe at han og jeg har tre dage sammen helt alene. Gisp.
 • Er mit bækken begyndt at brokke sig over al den ekstra vægt, og jeg sender så meget respekt ud til dem, der døjer med bækkenløsning. Hold kæft det er et ubehageligt sted at have ondt. Og mit er altså bare lidt ømhed og følelsen af ikke rigtigt at sidde ordentligt sammen i bækkenet, og kun sidst på dagen.
 • Er jeg ret ok med al den ekstra vægt på min krop. Men for helvede jeg er træt af den modbydelige dobbelthage, der polstrer min hals i disse dage. Skrid!
 • Brækker jeg mig snart over strømpebukser. Jeg vil have jeans og bukser på!
 • Er jeg ret glad for, at jeg ikke er modeblogger i disse dage (se de to ovenstående punkter)
 • Har vi købt en babyalarm, der kan alt! Vibrere, måle temperatur og en masse ting jeg ikke ved hvad betyder. Indtil videre er den bare pænt underholdende for den fem årige (og hans mor), der bruger den som walkie talkie.
 • Kommer del 2 af navneføljetonen online senere i dag.
 • Tager jeg gerne imod anbefalinger af andre blogs med gravide damer bag. Følger allerede troligt Blogsbjerg, og selvfølgelig Dines (funfact: Dines har termin dagen efter mig. Faktisk kan vi risikere, at kunne highfive på Hvidovre). Men der må da være flere?
 • Junker jeg fødselsberetninger i stor stil. Hold kæft det er spændende mand.
 • Er jeg stået af på House of Cards. Ikke at den ikke er fantastisk. Jeg kan bare ikke holde fokus. Prøver igen når jeg ikke har en baby ud af begge ører.
 • Synes jeg at programmet ‘Skrål!’ på Ramasjang er tæt på det mest irriterende jeg i mit liv har oplevet. Skarpt efterfulgt af bamsen Sofus og dennes intro melodi. Sofus Sofus Soooofuuuus. Stop.
 • Elsker jeg vores nye kæmpestore Ikea-møbel, som tog Freelancer hele søndagen at samle. Min indre loppefunds-DIY-elskende-design-snob hader at indrømme det, men det er sandt. Nu er der styr på drengenes værelse og min hjerne er ikke ved at kortslutte hver gang jeg kigger derind.
 • Brygger jeg på et indlæg med mande-instagrammere man skal følge… It’s a tough job, men altså.
 • Er jeg ret glad for at jeg ikke er den eneste der freaker over æggestrenge. Behøver vel ikke engang at sige, at jeg også har det pænt stramt med æggehud. Altså den der hinde, der er rundt om et kogt æg. Ørl!
 • Er jeg, efter et par ellers rimelig fornuftige uger, igen hormonel og har i de sidste dage både grædt over at Otto snart skal dele mig med en baby, da han slog sit knæ, når jeg læser førnævnte fødselsberetninger, ser nyheder og da freelancer havde købt en kanelsnegl med hjem helt uden at jeg havde spurgt.

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-31 kl. 17.02.56_zpslsjibies.png

20 replies
 1. MulleF says:

  Altså så sent som idag har jeg overgloet mine æg – HVOR ER DE ÆGGESTRENGE, OG HVAD ER DE!? Føler mig skrigende blind, for det lod til at du havde så mange læsere der havde det præcis som dig. Men jeg kan simpelthen ikke se dem, og har altså brugt hjernedødt mange æg idag 😛

  Udover det, så er jeg ved at dø af nysgerrighed over det navn. Så jeg synes godt snart den lille Suleima må komme ud, så vi (jeg) kan få stillet nysgerrigheden (og nyde synet af lækker babypige).

  Jeg ved Emili lagde et ton fødselsberetninger på sin blog lige da hun fødte Saxo (min ligger der også) så der kan du jo læse lidt flere, hvis altså du ikke allerede har napset dem 😉

  Du er iøvrigt super smuk med maven, og den ekstra vægt du snakker om, den må du være ene om at kunne se. Du er SÅ smuk, Cille!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak! Jeg ved godt at jeg nok selv ser de der kilo mest 🙂

   Æggestrengene sidder i top og bund af ægget. Du kan se dem, hvis du slå et æg ud i en skål. Kan du ikke se dem skal du prise dig lykkelig. De er nasty. Virkelig.

   Svar
   • Rosa says:

    Æggestrenge er også det klammeste jeg ved ved æg. Og nu ved jeg jo ikke, om du kender mit tip, men det kan være, at der er nogen, der ikke gør: efter ægget er flækket ned i skålen, så brug de halve æggeskaller til ligesom at “skære” æggestrengene fra. Det er super nemt og hurtigt.

    Samme tip dur også til at fange små stykker æggeskal i skålen.

    Svar
  • Sneglcille says:

   Vi har købt en NeoNate 6500D . Det er den alle vi kender siger er the shit. Indtil videre er jeg overbevist, men har selvfølgelig af gode grunde ikke selv haft mulighed for at prøve den rigtigt 🙂

   Svar
 2. Ida says:

  jaaa. Navn på babyalarmer… Det er alt for kompliceret at vælge selv… Taak… Har det for øvrigt på samme måde med pigenavne til juli babyen…

  Svar
  • Ditte K says:

   Hey, hvor er du sød, tak! Jeg har termin 14. april og min kæreste, min snart 5-årige søn og (især) jeg forventer, at der snart sker noget… I mellemtiden fylder jeg lidt flere snacks på de +20 kg, imens (jeg føler) jeg kan tillade mig det.

   Svar
 3. Alexandra says:

  Æggehud – enig!! Adr. Må man mon høre, hvilket IKEA monstrum, I har købt? Mangler virkelig inspiration til drengeværelset og alt det legetøj, Der breder sig i HELE lejligheden, når man kigger væk 10 sekunder…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi har købt 18 skuffer i Nordli-serien og bygget en motherfucker af en kommode ud af dem. Får lige taget et billede en af dagene.

   Svar
 4. Linda says:

  Ja, jeg følger også meget opmærksomt med her, og glæder mig til at læse, når du annoncerer, at det ikke gør spor ondt at føde 2. gang.

  Jeg er faldet over Deppe and the lost sock. Hun har termin dagen efter mig, og hun er fandendansme produktiv med indlæg.

  God påske til dig og familien.

  Kh

  Linda

  Svar
 5. Katrine says:

  Aj jeg er vild med Sofus-sangen (både intro og outro)! Måske fordi seje Lars Vognstrup (fra Lars & The Hands of Light) synger og fordi teksten er virkelig sød! Især når min næsten 4-årige synger med *smelte smelte*!
  Jeg er i 14. uge med nr. 2 og er vild med de tips der bliver lagt op til graviditetsblogs 🙂

  Svar
 6. Lone Sole says:

  Neonate alarmerne virker! Jeg er økonoma og i den forbindelse er jeg, når jeg ikke føder børn og er på barsel, ofte i forbindelse med ’spande-æg’. Og her kan ægge-hud og strenge godt pakke sydfrugterne! Den lugt der møder én, når man åbner sådan en spand, den kan sende selv den mest hårdnakkede i knæ!

  Svar
 7. Lone Sole says:

  (ene bryst ramte tastatur og udgav kommentar…) forsættelse. Jeg udfordrer anytime andre med afkom under 5 år i følgende kategorier: Disney junior og Nickelodeon

  Svar
 8. Jessica Pham says:

  Hvis du er lige så besværet som jeg med graviditeten og keder dig, så er du da altid velkommen til at besøge min blog på http://www.babybi.dk/blog.

  Den er måske ikke skide spændende ligenu, men vi bor også i KBH og jeg holder barsel til juni 🙂

  I øvrigt er du sjov at følge.

  Jessica.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *