I øvrigt #15

 • Vil jeg gerne vide, hvem jeg skal tale med om, at der ikke længere ‘Bear Grylls’ på Netflix!? Hvordan helvæd’ skal jeg så lære at overleve i Amazonas og på et bjerg af is?
 • … Skriver jeg denne liste på min første barselsdag.
 • Kan det godt være at det ikke hedder ‘plukveer’, men ‘plukkeveer’ … Men det er jeg ligeglad med. ‘Plukveer’ lyder bedre og ser pænere ud.
 • Har baby fået et navn! (Hale-fucking-luja!) … Otto fik det sidste ord og vi er enige. Dog er det hverken Kastanje eller Monsterblod. Og ja, vi venter med at afsløre det til hun er her (for tænk nu hvis vi ombestemmer os. Det er sandsynligt)
 • Glæder jeg mig til at kunne gå i høje sko igen. Jeg elsker mine nye bløde Nike Free sko, meeeen savner at komme et par centimeter eller ti over jorden.
 • Er der i dag både kommet en ny Bikstok EP og nyt album fra Kendrick Lamar, hvilket er lig med slaraffenland for mig – og jeg har rent faktisk haft tid og mulighed for at lytte til begge. Barsels win! …
 • Har flere nævnt at jeg bør bruge min barsel på at sove en masse. Det giver mening. Men jeg tror altså ikke at man kan sove på forskud. Men jeg lover til gengæld at slappe virkelig meget af.
 • Bredte der sig i løbet af weekenden en frygtelig stank i vores lejlighed, som vi brugte det meste af søndagen på at lokalisere, uden held, altså lige indtil den fem-årige kom i tanke om, at han da vist havde taget et fiskehoved med hjem i tasken… I torsdags.
 • Skal vi have købt ny rygsæk til barnet.
 • Nærmer jeg mig plus 20 kilo, og tror jeg har det fint med det. Men… Tyve! …
 • Er jeg virkelig kommet efter det der med ikke at kunne finde ud af at købe pigetøj, og tømte for eksempel Ej Sikke Lej lagersalget for alt rødt og lilla (og jeg kan ikke engang lide lilla) i sidste uge.
 • Har jeg det stadigvæk svært med lyserødt.
 • Havde vi for et par uger siden besøg af Hr. Skæg (der skulle have taget portrætter af Freelancer), som efterlod en besked til drengene på vores badeværelsesdør.
 • Planlægger jeg at male mit køkkengulv. Det er som om at hvid bare var en virkelig dårlig ide. Det ideelle ville være en ‘kaffe med mælk’ farve, da det primært er de pletter, der kommer flest af. Men jeg tror vi ender ud i noget grågrønt.
 • Har jeg igen afmeldt Aarstidernes måltidskasse. Det er som om at det bliver kedeligt efter en måneds tid? Men jeg elsker konceptet. Findes der mon noget tilsvarende?

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-16 kl. 12.51.50_zpssfrn6qft.png

18 replies
 1. Emili says:

  Har også afmeldt vores årstidernes kasse efter et par måneders brug. Det er såå lækkert, men det bliver virkelig kedeligt i længden. Vil også gerne vide om der findes et alternativ, for jeg haaaader indkøb til madlavning. Har ingen fantasi..

  Svar
 2. Isabella says:

  I øvrigt er jeg glad for, at du er gået på barsel, det betyder nemlig flere indlæg til os. Tak for et dejligt, langt indlæg ☺️

  Svar
 3. Ditte says:

  Måske retnemt.dk ? Jeg skal ikke kunne sige, om det er godt, for jeg har ikke prøvet det endnu, men det bliver ved med at poppe op på min face..

  Svar
 4. Lotte says:

  Retnemt.dk er vældig godt. Og så er der ca. 10 retter om ugen st vælge i mellem så man ikke hver aften behøver at overbevise sine i ø ikke kræsne unger om at Radicchio med sennepsdressing er RIGTIG børnevenligt. Jeps, true story.

  Svar
 5. Christina Melchiors says:

  SkagenFood i færdigudgaven!!! Nu hedder den Fisk til ovnen og er et genialt koncpet, hvor retten simpelthen ER lavet.
  Med tilbehør und alles

  Ind i oven, 20 min senere er der mad.

  Det har seriøst reddet mit liv (Og nej, bliver hverken sponsoreret eller får penge for det, men jeg freaking elsker at man kan få fisk og ordentlig mad på den måde og at det lander på ens dørtrin)

  Svar
 6. Maria says:

  Irma.dk – de har en milliard opskrifter, som man kan søge på og så købe de relevante ingredienser til (fordi olie, salt, peber osv nok er noget de fleste har). Jeg er vild med at man kan søge på tilberedningstid eller enkelte ingredienser, hvis man har noget bestemt liggende. Man betaler ikke for poser, så jeg synes at leveringen er rimelig ifht feks nemlig – også selvom man ikke køber for 1200kr.

  Svar
 7. S says:

  Er lidt nysgerrig om, hvordan I fik det til at fungere med aarstiderne, når I nu er tre? Vi er nemlig også tre herhjemme med en dreng, der spiser rigtig godt, men siden der ikke rigtig er nogle måltidskasser til fem dage til tre personer, overvejer vi lidt at afmelde det?

  Svar
 8. Malene says:

  Plukveer! Sgu da ikke plukkeveer! Det hedder jo også stikprøver og ikke stikkeprøver… RPH (Ryster På Hovedet)

  Svar
 9. Natacha Vinding says:

  Hej Sneglcille,

  byder lige ind med et andet koncept end årstiderne, som jeg er ret stor fan af! øf.nu er et besøg værd:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *