‘Du var meget sjovere da du var ked af det ‘

Sådan en kommentar fik jeg i går. Ha ha! Og Ja, Ja! det var jeg sgu nok. Men til gengæld kaster jeg lidt op i munden over at tænke på, hvor neeeeederen det var at være såret, bitter og heartbroken. Sådan en omgang orker jeg ikke igen, og jeg har i øvrigt sagt til freelancer at jeg nakker hans knæskaller, hvis han skrider igen. (Seriøst jeg tager dem!).

On the bright side, til dem der sidder og venter på lidt drama her på matriklen, kan jeg love jer for, at jeg ikke er typen, der kaperer afterbirth-hormoner særlig godt. Jeg hyler i dagevis efter sådan en fødsel. Så hvis teorien om at sneglen er sjovere i trist udgave, så kan I glæde jer – Hold kæft det bliver skægt herinde.
Nu laller jeg ud i solen, helt glad og usjov, og drikker en kold øl. Jeg mener en juice. En kold juice.

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 19.20.07_zpseyxmfdqa.png

25 replies
 1. Kathrissen says:

  Det var sgu da en usandsynligt nederen kommentar! Jeg synes at det er fantastisk at du er lykkelig 🙂 Dig (og Otto (og Freelancer)) har været så pokkers meget igennem og det er da dejligt at livet indimellem viser sig fra den lyse side!

  Og jeg synes altså stadig at du er sjov!

  Svar
 2. Julie says:

  Jeg er relativ ny følger og har kun fulgt med mens du har været glad, og det synes jeg er pænt sjovt.. så tror da jeg vil læse baglæns og forberede mig på nogle seriøse grineflip 😉

  Svar
 3. Skalotteløg says:

  Jeg opdagede først din blog kort tid inden, I fandt sammen igen sådan officielt und alles… Går ud fra, du har været i det glade hjørne der 😉 Det var altså en spændende tid! Og så graviditeten! Og nu sidder jeg og venter på navnet 😉
  Kan godt følge det med, at det kan være sjovere at følge med hos nogen, der har det værre end én selv (Paradise Hotel, Singleliv, De Unge Mødre…), men at du ligefrem skulle være sjovere? Alt med måde, både det lyserøde og det sorte.
  Er helt enig i, at humoren ligger i din ærlighed. Og så endda helt uden hjælp fra øl? Putter du vodka i den juice?

  Svar
 4. Julie says:

  Jeg synes altid, du er ret sjov. Og efter at have fulgt med på bloggen i lange tider, er jeg kommet til at holde af dig – på den der funky måde, man nu kan holde af nogen, man kun kender på den envejs-agtige måde gennem en skærm. Så måske mere noget med, at jeg synes, du virker som en nice guy, er sjov og god til at blogge. Anyways, så føler jeg efterhånden, jeg kender dig, selv om jeg ikke kender dig i virkeligheden. Og jeg synes, det er meget bedre, at du er glad end at du er ked af det. Jeg tænker, at hvis man smider sådan en kommentar, har man glemt, at der er en blogger bag en blog, og at selv om den blogger kan skrive om svære følelser på en sjov måde, er det næppe en fest at have alle de følelser. Så. Gi’ den gas med the happy jazz – jeg gider godt læse det!

  Svar
 5. Mette says:

  Jeg er så helt uenig! Som en der har fulgt din blog i årevis, så synes jeg netop du for tiden beviser, at din blog har masser at byde på. Jeg synes det er fedt at læse om dine tanker om graviditet og alt mulig andet stort og småt, lyserøde indlæg om kærestelykke og barselsmorgenmad – love it! Jeg bliver i godt humør og jeg synes det er dejligt at livet ændrer sig. Jeg håber du får nogle forrygende efterfødselsdage og jeg glæder mig til at høre din oplevelse af dem uanset om du bliver hormonella eller befinder dig på en lyserød sky. Det sjove og læsværdige ved din blog er ærligheden og den har lykken ikke pillet ved. Pøj, pøj med det hele!

  Svar
 6. Trine says:

  Åh, sådanne kommentarer må gøre en lille smule ondt. Hvem i alverden vil ønske for nogen at være i den elendighed, bare så de kunne fortsætte med at være “sjove”? Det var i øvrigt ikke sjovt, det var tragisk. Dine observationer var grineren, og du skriver fedt, men det har sgu ikke ændret sig, efter du har fået fingrene i manden igen. Du er stadig pissegrineren, og så ser du simpelthen så sød ud med den tykke mave og de glade æblekinder 🙂 Bliv lige ved med at være glad, ikke?

  Svar
 7. Jane says:

  hahaha! Seriøst? Det kan da ikke passe 😉 Mine mundvige fik et stort hak op ad, da jeg så dit opslag. Selvfølgelig er det tragisk, at folk skriver det. Men det er sgu også komisk. Bliv nu lige ulykkelig igen, så vi andre kan få et godt grin. Gør da lige det, tak. Haha. Nyd din kolde øl 😉

  Svar
 8. Lærke says:

  Jeg syntes at det har givet noget nyt og GODT til bloggen at du er glad og hel! Bliv ved med det! 🙂 …det bedste er at du er ærlig – glad eller ej, jeg er kommet for at blive 🙂

  Svar
 9. Laura says:

  Jeg gik igang med at skrive en kommentar på FB, men den var for sur, så jeg ombestemte mig, og tænkte at hvis jeg ikke kunne skrive noget pænt, skulle jeg holde min kæft, MEN JEG KAN IKKE LADE VÆRE; fuck en lortekommentar! Seriøst! Hvor er det strengt at sige! SÅ STRENGT!
  For det første – so not true! Du er sjov og sød uanset hvor på glædes-baromenteret du befinder dig.
  Second – hvor er det en irriterende måde at være på; ikke at kunne være glad over andres lykke. Hun/han skulle ha’ et gonk i nødden. To gange. Med en stol!

  Svar
 10. Maria says:

  Sikke en strid og dum kommentar. Vedkommende er nok misundelig.
  Du er skøn, sød og sjov, når du er glad. Jeg følger din blog i medgang og modgang, men medgang spreder glæde gennem skærmen, og det trækker i den grad opad i min bog.

  Rigtig god barsel.

  Kh. Maria

  Svar
 11. Hardetgodt says:

  har kun fulgt med i et års tid, men jeg synes du er mega sjov, og du er altså totalt yndlings blogger! Elsker dine “i øvrigt” – keep up the good work!

  Svar
 12. Jeannette says:

  Nej nej nej, det mener vedkommende forhåbentlig bare ikke… og er sikkert en der selv har det af h… til og ikke kan overskue at du har været SÅ HELDIG at lykken fandt dig og jeres skønne lille familie. Din blog er awesome uanset hvilket humør du er i – men jeg kan nu ærlig talt bedst li’ når folk er lykkelige og oser af det på den gode måde… 🙂

  Glæder mig til at læse meget mere…

  Svar
 13. Anne says:

  Så tudeturene stopper igen?? Thank God, jeg troede lige at jeg skulle tude konstant resten af livet!
  Og nej, du er ikke sjovere når du er ked af det. Du skriver godt – både i gode og dårlige tider!

  Svar
 14. Lotte says:

  Ej – latterligt. Smid den over skulderen, og hold fast i at vedkommende er en røv, som har brug for at træde på nogle (- og lad det så ikke blive dig). Ud med det! Hvis nogle har fortjent barsel, Freelander, Allerhuset og alt-andet-i-verden så er det fandme dig!
  (- hey – lad os nakke knæskallerne på vedkommende. JO! Jeg vil godt være med. Sådan noget pisser mig af…)

  Svar
 15. Line says:

  Jeg har det rigtig svært i øjeblikket – jeg elsker at læse dine ord… så ved jeg at verden ikke nødvendigvis bliver ved at være ond og nederen!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *