Barsel = For meget tid?

Som det nok allerede er blevet gjort klart, er jeg lige nu på barsel. Halvanden uge er gået og jeg nyder det. Elsker al den tid jeg har fået. At jeg kan ordne alt muligt praktisk inden klokken har slået 10 og stadigvæk har tid til at læse i mine blade, se serier, sove til middag, skrive, opdatere Instagram og bloggen. Nyder det særligt meget fordi jeg godt kan huske, hvordan ens hjerne og hverdag bliver til en klistret masse når der pludselig dumper en baby ned i ens liv. Så at kunne smide benene op, kværne noget Kåre Sand produceret (yes, jeg fik afspilleren til at virke, efter kyndig support fra en medarbejder hos Nutv), læse i en bog eller gå igang med at læse mails og ikke mindst afmelde sig alle de nyhedsbreve, der på en eller anden måde har fået ophobet sig i mailboxen i den tid man havde fuldtidsjob og ikke kunne overskue at glo på sin egen gode gamle Gmail, sætter jeg virkelig pris på. Manner! Det er fedt.

Og så er der også pludselig tid til at tænke en hel masse. Hvilket når man er udstyret med et sind som mit, både bringer godt og ondt med sig. Jeg har for lang tid siden besluttet at jeg ikke vil gå op i, hvad andre tænker om mig, mit liv og mine valg. Men når man lever i et land som vores og ovenikøbet har valgt at have en blog, hvor man som her både deler tanker, vaner, godt og skidt, i en redigeret udgave naturligvis, bliver man alligevel tvunget til at forholde sig til andres opfattelse af en. Og for første gang længe mærkede jeg i går et snert af den der ‘Skulle jeg lige skrue ned for aktiviteten på Instagram’ da jeg om aftenen postede, hvad der var mit fjerde billede den dag. Men så pillede jeg hovedet ud af egen røv og konstaterede at selvom jeg har loyale opturs-følgere, med kun ganske få trolls imellem, er der nok ikke nogen, der seriøst lader sig genere af at sneglen har fået lidt (meget! meget mere) tid til at være endnu mere synlig på de sociale medier. Og skulle der ryge nogle følgere fra på den bekostning, så går det nok også. Ikke at jeg kunne finde på at tjekke op på den slags, tjekker som sagt ALDRIG hvem der smutter, eller hvornår, for jeg lever bedst i naiv uvidenhed. Smart.

Lige en sidste ting inden jeg smutter tilbage til al den tid jeg har (og nutellamaden på min tallerken) – Tak for de fine kommentarer, likes og mails I sender i min retning for tiden. Det er overvældende, og jeg bliver endnu mere varm og glad indeni end jeg er i forvejen.

 photo foto 13_zpsebuqr1af.jpg

8 replies
 1. Lotte says:

  Jeg er en af dem der nyder dine mange indlæg på barsel. Du er skæg og skriver meeeegagodt, så det er altså bare hyggeligt så længe det varer 🙂

  Svar
 2. Lotte B says:

  Hold kæft – det lyder rart. Og neeeej – du skal ikke skrue ned. Ikke for noget som helst (ej – måske bande lidt mindre!). Hvis du kommer til at kede dig, så drikker jeg gerne kaffe med dig…

  Svar
 3. Lotte K (alle de Lotter) says:

  Jeg vil også sige – smid du alle de billeder på du orker. Det er heldigvis enhver frit for hvad man vil og ikke vil kigge på. Personligt nyder jeg dem nu :o)
  Jeg har i ø den luksus at være på “evig barsel uden baby” (dvs. er blevet hjemmegående og mine børn er i skole/deltidsbørnehave). Det er så skørt at skrælle kartofler kl. 10 om formiddagen, men man elsker det senere når det så lykkes ;o)

  Svar
 4. Kathrine says:

  Altså jeg sluger med aller største velbehag dine ekstra posts, både her og på Instagram, råt! Det er jo som at have adgang til et overflødighedshorn at være en af dine følgere for tiden, og det klager jeg denondelynemig ikke over! 😀

  Svar
 5. Eva says:

  Jeg bliver så træt af de der ondt i røven typer, der tror, at fordi man ikke ligger brak med bækkenløsning, så snyder man nok nogen ved at holde barsel. “Din bedstemor gik på arbejde, indtil den dag hun fødte!” – nå. Fucking nå.

  God barsel og glæd dig bare over at kunne alle de her dejlige ting. Og hvis nogen synes, man er træls på sociale medier, så kan de jo heldigvis utroligt nemt slippe for een 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *