Barsel dag 1

Klokken er knap 10:00.
09:47 helt præcist. Jeg har afleveret barn, drukket kaffe, ryddet op efter morgenmaden, kigget ud i luften, juicet og drukket en kæmpe gulerodsjuice (og hældt en god del af den ned af mig selv), skiftet tøj, hængt vasketøj op, redt senge, været nede med skrald, spist to små summerbird æg med nougat, taget en selfie og sat vand over til mere kaffe …

Hvad nu?!

 photo foto 23_zpsz9jrc4uv.jpg

Følg bloggen og mig på Instagram @sneglcille og på Facebook

7 replies
 1. Julie says:

  Det lyder faktisk ikke værst! Hvis det var mig, der var på barsel, ville jeg læse en god bog og gå en tur i det gode(ish) vejr. Uh! Jeg tror også, jeg ville gå i svømmehallen og booke en tid til graviditetsmassage. Det er det bedste, jeg har gjort under mine graviditeter. Og jeg ved ikke, om man kan sove på forskud, men jeg ville alligevel gi’ det et forsøg og snuppe en lur. Det giver helt sig selv efter en svømmetur og en omgang graviditetsmassage, faktisk. Så kan man kun sove.

  Svar
 2. Maja says:

  sov for fanden!!!!! Soooooov! Havde selv glemt hvor lidt tid der er til den slags når de små søde assholes melder deres ankomst. Om ikke andet så sov en time for mig ;D

  Svar
 3. Mia says:

  Købe ammevenligt tøj – det er svært at finde pænt! (Kan anbefale Strut på Fælledvej)
  Gå i biografen – bløde stole og en hel pose slik – win!!
  Læse en god bog – aaah det savner jeg tid til.
  Dulleting såsom klipning, fikset lækre negle ect. er rart at have styr på inden baby-ankomsten tager at dulle-tid.
  Fodmassage – oh my Lord det er for dejligt (kan anbefale Klinik MiJo på Nansensgade vist hvor jeg sag med kaffe, frugt og kiggede blade imens. Jeg var lige ved at booke tid hver morgen resten af graviditeten haha!)
  Lave hyggelig med Otto mens man kan/ orker komme omkring på længere ture.
  Tak for super blog forresten!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *