I øvrigt #14

 • Er kvinder seriøst nogle dramatiske røvbananer. Har to gange på en uge fået viderefortalt hvordan jeg er blevet bagtalt på det groveste. Røvhulsagtigt, både af bagtalerne og af budbringeren. Pas nu jeres egen biks og hold kæft.
 • Har jeg klippet mit barn, med maskine, og er nu pludselig mor til en nærmest voksen dreng. Af udseende.
 • Spiller vi så meget billedlotteri herhjemme for tiden, at jeg drømmer om små kartonbrikker med billeder på.
 • Tror jeg at min baby har vendt sig på tværs af min mave, og overhovedet ikke har hovedet nedad længere, så drømme om kejsersnit og vendingsforsøg, samt sprukkent maveskind hersker også ind imellem de fredelige kartonbrikker med isvafler på.
 • Har jeg nu taget imponerende 15 kilo på.
 • Er mit hår til gengæld blevet langt, fyldigt og krøllet.
 • Leger vi at mit hår ikke falder af når jeg har født.
 • Skal Otto starte på fritidshjem om mindre end TO måneder. HVAR?! Jojo! April bliver en vild måned.
 • Har jeg flirtet med tricolore isen nede i diverse supermarkeder igennem et par uger nu. Tror snart den bliver inviteret med hjem. Måske jeg også byder en pandekage med ind i selskabet… Menage a trois?
 • Har jeg fået en ny sengemakker. Det er en 150 cm lang pude, fyldt med skaller af en art og den svøber sig om min gravide krop på nærmest guddommelig vis. Og jeg er nu sådan en, der sover de fleste nætter.
 • Kom jeg den anden dag i tanke om, hvor sindssygt forfærdelig ondt jeg synes det gør at amme i starten. Pludselig er det ikke veer, der skræmmer mig mest længere.
 • Er vi gået i stå i forhold til baby-navne, og Ottos forslag som Kastanje Monsterblod og Lisa Skraldespand er pludselig slet ikke dårlige.
 • Er det næsten uhyggeligt så meget den fem årige ligner mig….

 photo 10998898_10153009342265399_6856102904771563878_n_zpsc0047d6a.jpg

Følg bloggen og mig på Instagram @sneglcille og på Facebook

19 replies
 1. natasha says:

  At vi to ikke er venner forstår jeg simpelthen ikke, hehe, elsker virkelig din måde at gribe verden an på 🙂

  Svar
 2. Karina says:

  Synes alt med monsterblod er sejt 🙂

  Hvad er de den hedder den der pudeting?? Har fået den anbefalet af manage til dårlig ryg og kan bare slet ikke huske hvad den hedder?

  Svar
 3. Nadja // drengemor.dk says:

  Ja, det er SÅ vildt, som han ligner dig – men det er kun heldigt for ham <3 Og så er jeg i øvrigt imponeret over, at du kun har flirtet med den is i supermarkedet… det havde jeg sgu ikke kunnet nøjes med, da jeg var gravid 😉 (Men jeg tog også 25, 32 (!) og 22 kilo på i mine tre graviditeter, så du har klart fat i den lange ende her 😀 )

  Svar
 4. Caroline says:

  Tilslutter mig sidste punkt på listen, – sindssygt(!) så meget I ligner hinanden. Tricolore-is er ret klamt, men på den rigtig gode måde, især hvis der er lune pandekager til, – eller vaffelkiks, eller rutebiler eller noget i den stil.. Helt rigtigt på barn-i-90’erne-måden

  Svar
 5. Karina Simonsen says:

  Jeg synes også, det gjorde sindssygt ondt i starten at amme – mit første barn. Nummer to var stort set smertefrit! – just saying. (nr. 3 av igen…) Så lad os være optimistiske! 🙂

  Svar
 6. Katrine K says:

  Den pude må jeg da have fat i…. kan du give et hint om hvor den kan købes? Jeg er ligesom dig gravid og har termin midt i april 🙂 desværre lider jeg stadigvaf kvalme og opkast, så min vægt ligger stadig under min startvægt 🙁

  Svar
 7. Julie says:

  Hey, lidt ømme dutter er ok, men derudover skal det helst ikke gøre ondt at amme – så skal man skynde sig at finde noget kyndig vejledning. Anbefaler varmt ammenet, også på FB. Er sikker på det bliver så fint!

  Svar
 8. Marie B says:

  Nu er jeg også blevet en af dem der sover af lort. Og med en termin i slut maj (plus de 7 måneder jeg sikkert går over tid igen), så er jeg allerede træt af mig selv og min krop. Er det et klart ja til den pude? Jeg er ramt af ondt i lænden, så vil virkelig gerne have noget aflastning!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *