Exit freelancer, enter donutdag, mormor og milkshakes

I nat rejser min freelancer fra os i en uge. Det bliver hans sidste tur inden babys ankomst (har han lovet mig) og dermed også sidste chance for mig og Otto til at være alene, bare os to. Vi glæder os og har allerede nu dedikeret en af dagene til donuts (min søn deler min glæde for de runde sataner, så The Donut Shop står højt på listen over foretrukne steder at besøge, og jeg er nem at overtale) , en anden til at besøge Tommis burger joint i kødbyen, hvor vi skal prøve deres burgere og drikke os mætte i shakes, og så skal vi være et par dage hos mormor, der bor rundt om hjørnet. For selvom det bliver dejligt at være bare Otto og jeg, kan jeg nu for alvor godt mærke at jeg er gravid i 8. måned og stadigvæk arbejder fuldtid og er mor til en fem årig, og selvom jeg ikke er meget for at indse det, kan min krop ikke så godt holde til det, hvilket resulterer i nogle lidt hårde aftener med plukveer og ømt korpus, samt søvnløse nætter, og det på trods af at jeg har en mand, der både laver mad og har en stor ja-hat på det meste af tiden, så mens han er væk bliver ekstra arme prioriteret, så der er lidt tilbage på overskudskontoen – og vi indlogerer os derfor i mit gamle teenageværelse i nogle dage i løbet af næste uge, og vi glæder os.

Nu kan jeg høre at førnævnte ja-hatsbærende fotograftype er ved at børste tænder, så jeg vil logre efter ham og sniffe det sidste til mig og først give slip, når taxaen henter ham klokken 3:30 i nat og tager ham ud i natten og væk til de varme lande i en uge….

 photo Skaeligrmbillede2015-02-15kl213843_zpsf484507e.png

… En hjerteformet (-ish) donut. In case you were wondering.

Følg bloggen og mig på Instagram @sneglcille og på Facebook

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *