Hellere en sæk i loftet end 10 på taget…

For lidt siden kom min kæreste ind ad døren efter en løbetur, storsmilende, med et 40 kilo tungt monstrum af læder over skulderen. En sandsæk. Med store kæder i, så den kan hænge i loftet…. I vores pæne, relativt nymalede loft.

‘Du må også gerne låne den!’ siger han.
Tak.

Fandme heldigt han er pæn….
 photo Skaeligrmbillede2015-01-13kl212644_zps10f02e0c.png

10 replies
 1. Anne says:

  Jeg kunne simpelthen ikke lade vær’ med at grine. Hvis du er ligeså fyldt med hormoner som jeg, så er den slet ikke en dum idé!

  Svar
 2. Søs / Frk NV says:

  Haha, min kæreste har lavet samme trick. Dog fik han aldrig taget sig sammen til at sætte den op, så efter at have stået på gulvet i entreen i et par mdr fik jeg bukseret ned i kælderrummet. Mit held! Og nu hvor vi er flyttet har han ikke spurgt efter den… og min mund er lukket! 😉

  Svar
  • Cecilie (ikke sneglen) says:

   Jeg så også en diller som det første og syntes det var meget i Sneglcille’s stil 😛 – De hvide inde i C’et plus de to lamper, giver ét styks hvid diller (med lidt god vilje) 🙂

   Svar
 3. maya says:

  Fedt med dilleren – det havde jeg slet ikke set….
  hvor har du forresten ‘that shit cray’ plakaten fra, om man må spørge?? 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *