Romantik?

Jeg er klart mere en hverdagsromantiker, end en røde roser og diamanter romantiker. Forstå mig ret, diamanter og fyldte chokolader er altid velkomne, men jeg vil faktisk hellere have serveret en neskaffe med mælk på sengen, eller få stukket en pose clickmix i tasken af min udkårne, uden jeg opdager det, end jeg vil have et håndskrevet digt på et leje af rosenblade.

Det er derfor også ret heldigt at jeg har fundet mig en mand, der heller ikke er romantisk anlagt. Ikke at han ikke er betænksom, eller sød, det er han bestemt, og jeg ved at når han har købt Seabands med hjem til mig, fordi han har læst at de hjælper på graviditetskvalme, drøner forbi med en latte til mig fra yndlingskaffebaren når jeg arbejder hjemme, eller ser Den store bagedyst med mig, selvom han er ret så ligeglad med bagning, så betyder det faktisk noget, og det sætter jeg pris på. Da ovenstående er lig med romantik i vores forhold,  bliver jeg også ret rundt på gulvet når der så pludselig ligger en diamantørering i julegaven, når der er bestilt en rejse til Barcelona, eller når jeg åbner det magasin jeg selv arbejder på og ser at manden giver mig en rimelig offentlig kærlighedserklæring.
 photo foto2_zps5e4a5b4b.jpg

… Og så er han endda også pæn.

 

6 replies
 1. Jeanette | Villa Villekulla says:

  Ååh, det er da så god stil og så romantisk som noget kan være det der. Bliver varm om hjertet af af læse det 🙂

  Du har ret. De er de små betænksomme ting, der tæller. Som f.eks. da jeg lå i vores seng på 1. sal med de ledeste tømmermænd efter heftig julefrokost og min mand så sms’er mig nede fra stuen, hvor han lige er kommet hjem fra en regnvåd tur med begge unger for at give mig ro, og skriver og spørger om jeg stadig sover… og der er købt cola til mig og jeg bare skal blive liggende så længe jeg vil 🙂

  Det er da kærlighed.

  Tillykke med din <3

  Svar
 2. Laura says:

  Jeg blev nærmest helt rørt, da jeg så billedet på Instagram forleden. Hold nu op, hvor er det altså sødt! Sikke en kærlighedserklæring <3

  Svar
 3. Nanna Olin says:

  Jeg elsker også, at min kæreste gør små, hyggelige ting for mig i hverdagen, som jeg elsker. Jeg er også stor tilhænger af det med Clickmix’en, og når han selv har valgt et smykke og giver i gave 😉
  Engang i gymnasiet var én af mine bedste venner blevet temmelig forelsket i mig. Og det var ikke bare forelsket. Han blev faktisk nærmest lidt besat, og det stod på læææænge. Nogle af de ting han gjorde, ville nogle nok falde for, men på mig virkede det bare for pågående og fedterøvs-agtigt. Han sendte fx 18 langstilkede, røde roser til mig på min 18-års fødselsdag med et lille digt i kortet. Og på vores studietur tog han ikke med i byen en aften bare fordi han var forelsket. Det var altså lidt for meget af det gode. Efter et års tid indså han, at jeg ikke var til at rokke og bare ville være venner. Han endte med at finde sød kæreste. Pheeeew. Tror også, han var lidt desperat.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *