Redebyggeri #1

Skal I så lave om i lejligheden? Har I købt barnevogn? Hvor skal hun sove? Har I nok plads? Hvad gør I med puslebord? Hvilke størrelser har I købt tøj i? Har I købt nok? Hvor længe skal du amme? ….

… Jeg kan godt blive lidt forpustet når jeg bliver konfronteret med alt det vi åbenbart skal tage stilling til og gøre klar inden hun arriverer om 12 uger. Jeg har købt lidt tøj, sikkert ikke nok, men butikkerne findes jo stadigvæk når hun er her, så jeg tænker det nok skal gå. Barnevognen har vi heller ikke anskaffet os endnu, er ret meget på bar bund, men flirter med en Bugaboo, så skal tilløbet til at køre kortet igennem bare lige tages.

Det er ikke fordi jeg ikke glæder mig, eller ikke synes det med at bygge rede er hyggeligt, men jeg er der bare ikke helt endnu. Mentalt. Mit hoved er stadigvæk i arbejdsmode, har jo 8 uger inden jeg går fra, og resten af tiden går på at være mor til den fem årige. Så selvom det er hyggeligt at tale om navne, forestille sig hvordan hun ser ud, have det vildt over min voksende krop, og så småt begynde at se frem til fødslen (med lige dele angst og glæde), hvilket vi gør os meget i, så er jeg bare ikke rigtig der hvor skemaet med antal af bodyer og valg af ammepude fylder mit hoved, endnu.

Om det sker, aner jeg ikke, jeg forestiller mig et af følgende scenarier; enten tager fanden ved mig om et par måneder og jeg går bananas og raper mit dankort i en Babysam et sted, eller også kommer det dryssende, lysten og behovet for at købe nyt og gøre klar. Nåhja, eller også gør det ikke, og så går det nok også alligevel.
Jeg glæder mig i hvert fald til at møde hende, og vi skal nok finde plads til hende, uden udbygning og med bare 3 stykker tøj i str. 50, og en arvet junoseng.

 photo Skaeligrmbillede2015-01-18kl214401_zps6231ddcc.png

7 replies
 1. Solrun says:

  Du har rigeligt med tid. Det er også lidt noget andet anden gang, selv om det er lidt tid siden for dig. Vi har lige fået nr. 2 og købte søskendevogn ti dage før termin. Jeg kan i øvrigt anbefale mountain buggy urban jungle, hvis du mangler alternativ til buggaboo. Og ammepude af fossflakes ikke krøyerkugler. Lån en, hvis du kan.

  Svar
 2. Lone Sole says:

  Masser af tid. Herhjemme er familien lidt fortørnet over at vi ikke ønsker os småt tøj til babyen, som igen er en dreng, og som derfor jo arver alt fra hans storebror. Vi behøver virkelig ikke mere.
  Og så står det hele stadig i kasser, selvom jeg rammer termin lige om lidt. Og jeg tænker at det hele går alligevel. Faktisk vil jeg mene at jeg kun bliver mere mobil og mere menneskelig, hvis jeg venter med at brygge rigtig rede, til efter fødslen. Kan jo intet med de her 25 kg ekstra vægt og fucked bækken…

  Svar
 3. Astrid says:

  Jeg er uge 19 og førstegangs og har kun købt 4 små stykker tøj. Hvis det ikke var fordi det er mere økonomisk overskueligt at opdele indkøb over flere måneder ville jeg bare gå ud og få det overstået lige inden termin. Er overhovedet ikke i redebyggermode. Det ville være rart, hvis der faldt en lille smule redebyggergen ned fra himlen snart.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *