I øvrigt #13

 • Savner jeg at kunne trække vejret i bund. Hvilket nok først kommer til at ske engang i april, da mine lunger er mast sammen med mine andre organer ovenpå en baby og hendes expandable et-værelses.
 • Elsker jeg at Superheltemor er begyndt at blogge igen.
 • Kalder Otto mig ‘Hr Tyk’sen’. Det er ret bedårende egentlig. Men jeg så den anden dag et billede af mig selv taget nedefra, hvilket var knap så bedårende, og jeg forstår nu  fuldt ud, hvordan kælenavnet opstod.
 • Kan jeg ikke engang købe agurker uden at fnise, så at flere af jer så en pik på dette billede, uden at jeg gjorde (og stadigvæk ikke riiigtigt gør) vidner om at I er mere beskidte end jeg giver jer credit for. Jeg kan godt lide jer!
 • Har jeg spist så mange æbler de sidste par dage at mine tænder gør ondt. Mine cravings er ellers overraskende få. Lidt kedeligt.
 • Gad jeg godt at have nået at være med på Tinder-bølgen i mine single dage.
 • Læser jeg nok lige rigeligt mange fødselsberetninger for tiden.
 • Går jeg på barsel om 6 uger. SEKS! Det er snart. Jeg glæder mig, og frygter det på samme tid.
 • Skal Aarstiderne lige slappe lidt af med al den blegselleri (bladselleri?) de bringer hjem til mig for tiden. HVEM kan lide de bitre stængler, sådan rigtigt?! Uden tomatjuice og vodka that is.
 • Er jeg igen begyndt at flirte med tanken om at få pandehår. Det skal jeg holde op med.
 • Forstår jeg ikke at hud kan strække sig så meget som den KAN uden at gå mere i stykker. Og jeg har jo prøvet det før, så jeg ved godt at det bliver meget vildere (og at jeg i tiden efter kommer til at have et gardin af huddej som mave) .. Og at det nok skal blive pænt igen. Jo det skal.
 • Ditcher jeg modeugen og rejser i stedet til Berlin – om et øjeblik!

 photo Skaeligrmbillede2015-01-29kl095247_zpscef12faa.png

16 replies
 1. Ane says:

  Whaaat – tak for tip om Superheltemor.
  Haha, gardin af huddej. Som førstegangsgravid både ryster det mig, og samtidig grinder jeg. Man bliver jo virkelig nødt til at kunne joke med, at ens krop er helt overtaget af projekt baby for en stund.
  Og go’ tur. Det lyder simpelthen så fornuftigt med en kæresteweekend i Berlin.

  Svar
 2. Julie says:

  Haha, jeg synes da bare, du skal ta’ en tur på Tinder-bølgen inden du popper. Med højgravid mave på profilbilledet und alles. Ps. Bladselleri smager hæsligt i rå tilstand. Om jeg begriber, nogen spiser det som “snack”? Seriøst kedelig snack, hvis du spø’r mig! Nå, men det gør sig alteå godt i en bolo, helt finthakket sammen med gulerødder og løg, ligeledes fint hakket. Kan fint laves i en vege-udgave med ðet der falske kød, der hedder quorn og kan købes i Irma. Bare lige et tip til at komme af med de fesne blegsellerier, når nu du ikke kan skjule den grimme smag med vodka.

  Svar
 3. Anne-Sofie says:

  Mit råd til bladselleri er minestronesuppe! Pastinak, persillerod, hvad som helst og bladselleri kommer til at smage lækkert efter at have simret i 2timer! Jeg laver det altid vegetarisk.

  Svar
 4. Maria says:

  Mig! Jeg er hende den sære der elsker bladselleri!

  Du skal bare behandle den pænt, så er den også sød ved dig (;

  Først og fremmest så skal den skrælles, ja lige som en gulerod, på den takkede side. Hvis ikke den skrælles er det en frygtelig trævlet affære. Så skal den skæres i tynde skiver og derefter forkæles med noget sødt. Rosiner fx. Bladselleri og rosiner er de bedste legekammerater i en salat – prøv det og fortæl mig så lige om det det bladselleri ikke er ok alligevel.

  Og skulle det nu helt galt, så er bladselleri også en god smagsgivere i supper, kødsauce og frikadeller. Men husk at skrælle den! (;

  Svar
 5. Natascha says:

  Jeg kan afsløre, at bladselleri i form af ‘ants on a log’ – fyldt med peanut butter med rosiner ovenpå – smager temmelig godt. Men det gør det meste, hvis man putter peanut butter på, I guess 😉

  Svar
 6. Thea says:

  Jeg kiggede længe på det såkaldte penis-billede, da det først blev lagt op, men kan simpelthen ikke se det. Følte mig lidt kedelig. Jeg er glad for jeg ikke er den eneste, der er penisblind.

  Svar
 7. Thea says:

  Da jeg var gravid, var lugten af blegselleri noget af det værste. Min kæreste insisterede dog på at købe det. Jeg har endnu ikke helt tilgivet ham.

  Svar
 8. Henkogt Hverdag says:

  Jeg elsker dine ‘I øvrigt’!
  Jeg elsker også at Superheltemor er i gang igen, og så var jeg i øvrigt også helt vild med æbler i begge mine graviditeter… mest chokoladekage; men også æble 🙂

  Svar
 9. Christina Melchiors says:

  Kan stadig ikke se pikken…. Føler mig både snydt OG kedelig….

  Det eneste gode, der kan siges om bladselleri er, at den der stængel kan fyldes op med fuldfed Pikant-ost hele vejen.

  I øvrigt er du latterligt lækker som gravid. Virkelig. Så meget, at man lidt ønsker at du stadig har noget huddej efter babyarrival. Jo, bare lidt. Bare for at gøre det hele lidt mere rimeligt for os andre.
  (Dette er ikke min pæneste side. I know. Sorry 🙂 )

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *