I øvrigt #12

 • Ønsker jeg mig brændende en christianiacykel
 • Kan jeg ikke finde ud af at køre på en christianiacykel
 • Freaker de der billeder fra 3D scanninger mig totalt ud! Sådan en skal jeg ikke have.
 • Synes jeg altså ikke at Justin Bieber er lækker. Heller ikke i Calvins og tatoveringer. Nu må I holde op.
 • Kan ord ikke beskrive hvor OPTUR jeg har det over Cornflakes for tiden. Med iskold letmælk.
 • Vender det sig i mig når jeg ser baby-bodystockings med kække sætninger og påtryk i ‘frisk fyr’ genren (I kender dem godt, ‘min far er en torsk, min mor er en sild’ etc.).  Det samme med tylskørt og pandebånd i str. 0 mdr. Det er babyer!
 • Har min baby vendt sig med hovedet nedad og bruger alle sine vågne timer på at sparke til samtlige af mine organer. Det er faktisk ikke så rart.
 • Venter jeg på at der går noget redebygger i mig. Any day now…Har mest lyst til at bruge penge på tøj, til mig, som jeg ikke kan passe.
 • Har jeg trods manglende redebygger-gen købt en smule babytøj, men det er meget neutralt, farvemæssigt, for synes eddermame det meste pigetøj er grimt, og dyrt.
 • Skal jeg til Berlin sidst i januar. Normalt ville det være shopping og drinks’ne jeg så frem til. Men denne gang glæder jeg mig mest til den burger jeg skal spise på The Bird. Nåhja og til 48 timer med min mand selvfølgelig.
 • Savner jeg at danse. Altså udover tykke-dans i mit nattøj, som i den grad bliver fyret af herhjemme. Men den slags efter en masse Gin, et snusket sted, gerne  i Kødbyen.
 • Blogger jeg ikke nok for tiden. Men skriver faktisk på livet løs. Vent og se.

 photo foto-1_zps8ee15024.jpg

14 replies
 1. Astrid says:

  Nu siger jeg lige noget, som nok kan være farligt.
  Men tag lige at besøg den her butik i Berlin: https://fassbender-rausch.de/
  De har chokolade. Meget chokolade. Rigtig meget chokolade!
  Det er mit eneste turist-i-Berlin-råd, men det er et meget vigtigt et! 😉

  Svar
 2. Stephanie says:

  Jeg er SÅ enig i din holdning til pige-baby-tøj. Det er simpelthen så ofte så grimt. Jeg frygter lidt – hvis jeg en dag skulle blive pigemor – at blive bombarderet med pink og “tvunget” til at leve i en princess tutu-verden. Ellers faktisk tak! Neutralt babytøj holder!

  Svar
 3. Jeanette | Villa Villekulla says:

  Jeg er himmelråbende enig med dig i 3 – 4 og 6’eren. Justin Bieber … (sorry girls), men gå nu hjem. Han er ikke hverken fræk eller pæn. Eller måske er jeg bare blevet for gammel? (men kan nu godt se det pæne i nogle af One Direction fyrene, såeh..)

  Spændende afslutning på det indlæg. Meget spændende! 🙂 Og rigtig god tur til den altid fantasiske Berlin.

  P.S Man vænner sig til det med pigetøjet.

  Svar
 4. Karen says:

  Er rørende enig i det med 3D-scanninger… De er sgu for freaky.
  Og det med babytøjet, det fatter jeg heller ikke.

  Svar
 5. Skalotteløg says:

  De der 3D-billeder var heller ikke mig. Så creepy. Men da jeg så in egen lille mand i 3D var det alligevel noget helt andet. Er så glad for, jeg fik sådan en scanning, bare ærgerlig over, jeg fik den så sent (uge 37). Det gjorde ham mere virkelig 🙂

  Svar
 6. Solrun says:

  Ak ja! Pandebånd og stift syntetisk tøj til baby-piger. Og så det med bodyerne. Eller de der sokker, hvor der står det samme, fx I <3 mom. Og så bamseører på ting, som du før har nævnt.

  Svar
 7. kristine says:

  har det præcis på samme måde m tøj, er selv gravid i 37. uge (m nr 2) og har konstant lyst til at købe tøj til mig selv som jeg overhovedet ikke kan passe 😉

  Svar
 8. Marie says:

  Åh gud ja, de der bodystockinger. Det skal stoppes.

  Tykkedans åh ja. Jeg græmmes stadig ved tanken om den dag jeg helt højgravid og tyk og hormonel havde en episk dansesession under madlavningen og helt nostalgisk fyrede den af til “Lækker” og mindedes min gymnasietid og min slanke slanke figur. Og så fik jeg øje på mit eget spejlbillede.. Tror faktisk jeg tudede lidt. Hormonellastyle. Not pretty.

  Svar
 9. Mia says:

  Når du skal til Berlin vil jeg virkelig gerne anbefale Fischers Fritz. En 2 stjernet Michellin restaurant til en overkommelig pris.

  Tak for en go’ blog! 🙂

  Svar
 10. SP87 says:

  Søde sneglcille, når snegllille når op i en lidt større end nyfødt størrelse, så har Bombibitt nogle ganske udmærkede ting til piger, som ikke ligner noget en enhjørning har ørlet 🙂
  Min lille mus ligner kun en lyserød pølse halvdelen af tiden nu 😉

  Svar
 11. Astrid says:

  Hvis du finder en måde at undgå det lyserøde tylhelvede som man åbenbart ikke kan komme udenom til nyfødte piger så vil jeg gerne vide det.

  Svar
 12. Lea says:

  Hvis man siger højt og længe nok, at man ikke er fan af lyserød og tyl, kan man nærmest slippe. Vi har gjort meget i mørkelilla, knaldrød og grøn herhjemme. HM’s øko-basis, Ejsikkelej, Molo og Danefæ går udenom både corny saying’s og tuttenut, synes jeg.

  Bonusinfo: Har to piger, og tilsammen har de haft ét tylskørt – i klædudsamlingen. Ældsten forsager lyserød, pink og HelloKitty – yngstens yndlingstøj er grønt og rødt. Så pigeliv behøver ikke nødvendigvis at være et liv i lyserøde balletsale 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *