Status 25+

Jeg er nu et par dage inde i 26. uge af min graviditet og jeg har det ret godt, særligt sammenlignet med for bare et par måneder siden, hvor træthed og utilpashed var en kæmpe del af min hverdag. Jeg er faktisk begyndt at nyde at være gravid, jeg er kvalmefri de fleste dage, og selvom jeg er tyk på maven, er det ikke rigtigt tungt endnu. Jeg er stadigvæk ramt af nældefeber aften og nat, men en antihistamin inden sengetid gør det tåleligt, åh nåhja, og så får jeg ækel halsbrand om natten, der indimellem gør at jeg vågner ved følelsen af at jeg er ved at skvulpe over, og må ud og nærmest gylpe mavesyre op. Virkelig sexet.

Billeder taget i juledagene afslørede et ret tykt ansigt, hvilket jeg ærlig talt har det lidt nedtur over, og vægten hos lægen i dag sagde nu kun plus 7 kilo, men halvdelen af dem sidder sgu nok i ansigtet, sådan føles det i hvert fald. Men jeg er faktisk ret meget selv uden om det, da jeg gerne spiser cirka en gang i timen. Jeg er simpelthen så sulten! Jeg husker ikke, at jeg nogensinde har været så sulten som jeg er i de her uger. Tænker at det må være fordi jeg, eller min krop har brug for energien og de ekstra kilo, forstår bare ikke, hvorfor de sætter sig i mit ansigt. Vil faktisk hellere bede om en stor røv så.

 photo Skaeligrmbillede2014-12-29kl211728_zps86136312.png

25+2, plus 7 kilo (5 af dem i mit ansigt = modlys er min ven)

Som opfølgning på mine tanker omkring fødsel, hvor flere spurgte ind til mine overvejelser om at prøve forskellige teknikker og forberedelser, kan jeg afsløre, at jeg har fået et hjemmestudie i ’smertefri fødsel’ i ekstra julegave af min mand, og jeg har jo bogen, så det er helt sikkert noget jeg kommer til at give et skud, og ikke mindst skrive om, hvis ikke løbende, så på den anden side af den, fødslen.

Så alt i alt, går det ret godt her seks måneder inde i SneglLilles tilberedning.

14 replies
  • Lene says:

   ørst tak for en altid god blog med dejlige indlæg. Under min graviditet led jeg også af grum grum halsbrand. Ingen af husmoderrådene hjalp. En kollega nævnte for mig, at jeg før jeg gik i seng, skulle tage en bid af en rå kartoffel. Og det hjalp! Prøv det. Jeg sov efterfølgende så godt (som det nu er muligt, når man nærmer sig hvaltilstand). Giv det en chance og hvis du ikke kan få det ned, så skær en kartoffel i skiver og læg den i vand i køleskabet. Drik inden nattetid vandet. Det hjalp også. Held og lykke, jeg glæder mig til at se jeres vidunder. Godt nytår 🙂

   Svar
 1. Guldlog says:

  Du er en misundelsesværdigt smuk gravid! 7 k……det er jo ingenting! Kan afsløre at det sgu også er ret nederen, når man tager 23 k på – der ALLE sætter sig på røven 😉

  God jul og godt nytår!

  Svar
 2. Line says:

  Sødeste Snegl!
  Jeg bliver lidt bekymret/ked – måske er det bare mig som tolker forkert? Men 7 kg er jo helt normal vægt for en gravid. Det er nere væske, livmoder, moderkage og lilleSnegl. Så ikke være trist, det smutter med barnet (eller op i barmen 😉 ) Du er SÅ smuk!
  Bedste hilsner Line

  Svar
  • Sneglcille says:

   tak. Men, som altid skriver jeg med et glimt i øjet, og skriver jo netop ‘KUN’ 7 kilo. Vægt betyder ikke det store i min verden. Gider bare ikke have det i ansigtet.

   Svar
 3. christine says:

  Wow 7 kilo, så langt i graviditeten er sgu da ikke meget. Du ser virkelig smuk ud.
  Jeg tog 17 kilo på, hvilket altså er ret meget, taget i betragtning at jeg er en meget lille pige (152 cm. høj og jeg vejede 48 kilo ide sidste mange år op til min graviditet).

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg tog 16 på sidst. Det ender jeg nok også med denne gang, det går jo skidehurtigt de sidste par måneder. … Oh well.

   152! 48! Wauw. Jeg kunne have dig i lommen 🙂

   Svar
 4. Maj-Britt says:

  Ville være fedt hvis man kunne bestemme hvor de ekstra kilo skulle sætte sig. Så ville jeg helt sikkert fordele dem lidt jævnt udover det hele.
  Er 11+6 idag og har taget et par kilo på lige midt på maven. Bliver godt at kunne fortælle det nu.

  Svar
 5. Li says:

  Det dér smertefri-fødsel (hjemmestudie) gjorde at jeg kunne holde en 36 timers fødsel ud. Sig evt til din jordemoder at det er den teknik du bruger. De fleste ved hvad det går ud på, og når veerne brager afsted og man kun kan hyperventilere, kan det være ret godt at jdm hjælper med den rigtige vejrtrækning, så man ikke nærmest besvimer 🙂 (jeg taler af erfaring). Tog i øvrigt også 16 kg på under min graviditet. Havde tabt dem alle 14 dage efter fødslen. Men her tre mdr efter, har jeg taget 6 kg på igen?! Og de sidder alle sammen på dobbelthagen. Pisse dobbelthage!

  Svar
 6. Kainka says:

  Ih du ser så fin ud 🙂 Jeg kan fortælle at jeg er i 8. uge og har allerede taget 2 kg på…. Sidste graviditet endte med 9 kg, det gør det sgu nok ikke denne gang. Men hvad kan man gøre, når det eneste man kan holde nede er krid hvide boller med smør? Får ædt 8 boller på en dag… haha.

  Svar
 7. Tine says:

  Jeg er i 36. uge og har vist taget en 18-ish kilo på. Men jeg bestod også af 62 kg fordelt på 180 cm før, så man kan ikke se det. Alligevel synes jeg tanken om 80 kg er røvnederen. Så jordemoderen og jeg er blevet enige om at jeg dropper at kigge på vægten! 😀
  Mht. kiloene i dit ansigt, så er det jo nok bare vand. Så igang med venepumpeøvelser i dit fjæs – evt. blinke helt vildt med øjnene! Hehe…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *