Kæledyr

‘Mor, må jeg ikke nok få en kat? … Eller en landskildpadde?’ – En sætning, der har lydt en del gange det sidste års tid. Og svaret har længe været et rungende Nej.
Jeg elsker katte. Elsker! Synes de er fucking søde og er vild med deres egoistiske I don’t give a fuck attitude. Men jeg har fundet en mand, der synes katte er åndssvage, og som i al den tid jeg har kendt ham har drømt om at få en hund. En stor hund. Så allerede derfor står det ret klart, at der går noget tid før der kan komme flere væsener indenfor i vores cirkus. Synes på en eller anden måde også at en mand, en dame, to drenge og snart en babypige er rigeligt. For nu.

Men…. Jeg kan virkelig godt forstå at Otto gerne vil have et dyr. Jeg har selv haft kat siden jeg var lillebitte, og frem til jeg flyttede hjemmefra engang i de tidlige 00er, og elskede det! Så det er ikke fordi det er uhørt, eller urealistisk, mest bare uoverskueligt. Lige nu. Derfor, har vi nu indgået et kompromis herhjemme, der hedder at om nogle år skal vi have et dyr. Indtil videre er Otto med på katteholdet, men der er jo tid til at ændre mening, og jeg gætter på at flertallet får lov til at bestemme (det passer ikke, det er mig der bestemmer). Jeg er personligt ikke helt afvisende overfor det der med hunden længere… Men det behøver I ikke fortælle min kæreste.

Vi hepper på katten.

 photo foto_zpsb2d4d052.jpg

 

18 replies
 1. Henriette // Blondinemor says:

  Jeg har en dreng der HVER dag spørger om han må få en hund. Allerhelst en hvid labrador. Jeg vil meget gerne give mine børn en hund og vokse op med, men de skal lige være lidt ældre. Og vi skal have et større hus 🙂

  Svar
 2. Miriam says:

  Altså, man kan jo sige, at når det gælder tidsaspektivet, så vinder team kat suverænt! De passer sig selv langt hen ad vejen, så man slipper for lydighedstræning og aktivering og gåture i silende regn. Jeg har været hundedame hele mit liv, men så fik jeg en kat, og nu har jeg skiftet hold. De kalder mig vendekåben… Med kattehår på.

  Svar
 3. Sacha says:

  Kattedame her og er så absolut på katteholdet, havde jeg haft hund havde jeg været noget mere bundet af en hund der skal luftes.

  Mens mit møgkræ nøjes med at vælte et eller andet eller finde en tøjhylde at gnide pelsen af i, når den mangler opmærksomhed.

  Svar
 4. Charlotte says:

  Hundhundhundhundhund. Jeg er på team hund!
  Bortset fra hvis man ikke har meget tid, synes godt det kan hæmme lidt, sådan med pasning osv.
  Jeg forstår ikke katte, jeg er faktisk lidt bange for dem.

  Svar
 5. Søs / Frk NV says:

  Hvis det er ift. tid og overskud, så er katteholdet da en klar vinder. Katte giver fantastisk meget, og den er ikke lige så krævende som en hund. Selvfølgelig skal den have tid, mad, leg, omsorg, osv., men den passer bedre sig selv end en hund…

  Jeg fik overtalt kæresten for 2 års tid siden 🙂 Vi har to skønne katte, og han siger i dag at han da aldrig var imod at få dem!!? Yeah right.

  Svar
 6. Astrid says:

  Jeg elsker både hunde og katte, men jeg gider slet ikke at skulle være ansvarlig for og bruge tid på en hund. Katten vinder helt klart!

  Svar
 7. SP87 says:

  Jeg er på team kat-i-klappestørrelse. Jeg har en norsk skovkat, og den kan helt klart gå som både kat og miavense hund. Det er den gyldne middelvej 🙂

  Svar
 8. Marie V says:

  Jeg er med på katteholdet. Jeg har haft kat stort set hele mit liv. Lige nu beriger Graffiti (man er vel fra Nørrebro) vores lille families liv med sniksnak, kæl og se-min-røv-er-den-ikke-flot-poses lige op i ansigtet. Jeg elsker det 😉

  Svar
 9. Lisa says:

  Altså, jeg må jo nok også melde mig på hundeholdet, men skidt nu med det.

  Hund eller kat, det kan være lige meget, det vigtige er, at der er et dyr i huset (og nej, guldfisk og hamster er ikke det samme, vi har prøvet 😉 ).

  Vores tøser var store (9 og 11 eller deromkring), da vi fik hund, for det var først da, vi syntes, at vi havde overskud til det. Og det var også først der, ungerne rigtig kunne hjælpe til. Det er simpelthen den suverænt bedste beslutning, vi nogensinde har truffet for vores familie, så det kan varmt anbefales 🙂

  Svar
 10. Tine says:

  Jaaaaaaa, misse!! Hadede hunde, da jeg var yngre. Nu synes jeg begge dyr er grineren, men jeg elsker bare kattens føromtalte “I don’t give a fuck”-attitude lidt mere end hundens “Jeg æææælsker dig!”-attitude. Min kæreste er til gengæld på “stor hund”-holdet og jeg synes egentlig også, at en hund skal være alvorlig! Så det bliver heller ikke lige nu, em kommende baby-pige i vores lejr får lige lov at tage al vores tid til at starte med. Men SÅ skal vi ose ha’ en kæmpe køter og en kat, der styrer det hele! 🙂

  Svar
 11. A says:

  Jeg hepper på hunden! Min kæreste og jeg bor på Nbro har har en sød lille hund. Kodeordet her er ‘lille’!
  Jeg ville seriøst ikke orke at have en stor hund, der skal bæres over glasskår eller slæbes hjem en kold decemberaften pga fyrværkeriangst… si’r det bare… De er søde, men de store er sgu uhandy 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *