Jul uden Preben

Det er ved at være den tid på året, hvor gode gamle Preben kigger frem, men i år bliver han af gode grunde holdt i snor. Det bliver heller ikke til så mange julefrokoster denne december. Har været til en enkelt, skal med arbejdet næste weekend (80’er tema med tyk mave og ingen Preben, åh gys! …) og så er der svigerfamiliens årlige d. 25.
Slut.

Lige præcis i år ville jeg nu gerne dyrke det lidt mere. Normalt er jeg en selskabsabe på grund af alkoholen og det sociale, men nu skyldes behovet særligt, at jeg pludselig har fået smag for julemad og alt hvad der dertil hører, selv rødkål gider jeg, hvilket ellers tidligere er noget, jeg er styret udenom. Snegllille er glad for kød og sovs, marcipan og fløde… Sagde jeg noget med, at jeg vist endnu ikke havde taget det store på? Jaer. Lad os lige snakkes ved på den anden side af december.

 photo Skaeligrmbillede2014-12-02kl225107_zps8e39b6c6.png

2 replies
  1. Laura says:

    Haha, jeg skulle lige opdateres på hvem Preben var! Han lyder festlig! Og hold nu op hvor jeg også glæder mig til julemad. Vi tog lidt forskud da det var Mortens Aften i starten af november, og nu kan jeg slet ikke vente til det er tid til juleand!

    Svar
  2. Maria says:

    Elsker din beskrivelse af Preben. Forholdet mellem Prebens personlige karakteristika og din ydre fremtoning stemmer så dårligt overens, at det er umuligt ikke at blive nysgerrig på, hvordan det ser ud, når han materialiserer sig. Jeg forstår sgu godt, at folk ikke kan dy sig for at lokke ham frem.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *