I øvrigt #11

 • Har jeg fået en Kinder julekalender. Det er min første nogensinde, og jeg deler ikke med nogen.
 • Er jeg flyttet ind i en sort ‘Fantastique’ kjole fra Stine Goya og flytter nok først ud igen engang i april. (seriøst, hvis du er gravid, så ud og køb en. Nu. Den er blød, elastisk og pissepæn)
 • Elsker jeg at Otto udtaler alle KV ord som QW. Han er fem et qwart år, hans halsedisse qwærker ham og der findes altså ægte qwælerslanger!
 • Har jeg endnu intet babytøj købt.
 • Mistænker jeg lagkagehuset for pludselig at have ændret deres honninghjerte-opskrift? Mit seneste smagte ikke nær så godt som det plejer, og chokoladen var underlig blød i det. Ret kritisk, taget min tilstand i betragtning.
 • Er jeg simpelthen så pisseforelsket i min kæreste.
 • Drømmer jeg om at bruge noget af min barsel et eksotisk sted, med vand, blå himmel og masser af palmer.
 • Glæder jeg mig helt vildt til 2015.
 • Skal jeg ikke holde jul med min mor i år, for første gang siden engang i de tidlige 90ere.
 • Var Ottos svar da min veninde spurgte ham om hans mor ikke var blevet tyk: ‘Nej, min mor er tynd… Og bleg.’
 • Fatter jeg ikke, at der kun er små 18 uger tilbage af min graviditet. Synes lige jeg tissede på plastikpinden fra Netto, og så alligevel ikke.
 • Leder vi efter en ny seng, da vores er ualmindelig dårlig at ligge i.
 • Har jeg lige fundet ud af hvad en Hästens seng koster. Jeg griner stadigvæk.
 • Ved jeg godt at jeg har et beskidt sind, det står jeg ved. Men altså… De små keramikspøgelser fra Studio Arhøj alle dåner over? Jovist er de fine, fine fine glaserede dildoer med øjne. Kahlers jule buttplugs om igen.

 

 photo Skaeligrmbillede2014-12-07kl203108_zpse3e60d07.png

22 replies
 1. Christina Melchiors says:

  Åh, hvor er jeg glad for at du siger det, med de dildo-spøgelser! Folk ser bare virkelig underligt på mig, når jeg lummerfniser af dem.
  Hvorfor laver man sådan noget? Altså, man må da selv kunne se det??!

  Svar
 2. Christine says:

  Haha – det er lige gået op for mig, at jeg har både en buttplug og en dildo (godt nok en meget lille en) stående i min vindueskarm – veludstyret jul FTW!

  Svar
 3. Sarah says:

  copenhagen comfort beds…!
  De har gang i noget tilbud lige nu. Vi har lige købt en ny seng til 10.000 kr (av!!! – men sat ned fra 19.000?!), og den er gooood! Og og og man kan betale den over 24 måneder. Uden renter og gebyrer og værk…!

  Jeg får ikke penge for det her. Jeg er bare pænt glad for min nye seng!

  Svar
 4. Søs says:

  Hov – hvor blev resten af min kommentar mon af? :-/

  Nå men min 5-årige Ester siger altså også qw 😀
  SÅ cute!!! <3

  Og I'm with ya mht kähler buttplugs og dildospøgelser!!! Julepynt?!?!? Really?!?!?

  Svar
 5. Stine Jensen says:

  Du er simpelthen den sejeste! Kune ikke være mere enig i det med der der spøgelser??! Jeg kan virkelig ikke se det smarte i dem!

  Svar
 6. Mette R says:

  Åh, jeg kan kun anbefale senge fra Tempur, jeg er SÅ glad for vores, vi har to forskellige senge efter vores behov. Min er blødere end mandens og gud hvor er de skønne. Det var vildt nervepirrende at beslutte sig og betale mange penge og vente 8 uger på sengen og så håbe at man valgte rigtigt. Vi brugte lang tid men i guder hvor er det bare den bedste investering til dato. Tror vi brugte 16.000 i alt og det var uden sengeramme og med 20%. Ordentlig kvalitets senge er dyre men også det værd.

  Svar
 7. Sara Petagno says:

  Hahaha åh spøgelserne – præcis samme tanke jeg fik første gang jeg stødte på et. Følte mig lidt malplaceret da ingen andre ku se det sjove i det. Måtte tage et billede og vise det til Nanna og Mejse – bare lige for at få bekræftet at det ikke kun var mig der så en dildo med øjne.

  Svar
 8. Lou says:

  prøv honninghjerterne hos den nye bager i Brugsen på Matthæusgade. Fik en smagsprøve den anden dag og babyen i maven har tænkt på den smagsprøve lige siden, så jeg skal klart forbi i løbet af ugen. Håber hjertet lever op til smagsprøven…

  Svar
 9. Kristine says:

  Ahm men de skal jo finde inspiration et eller andet sted fra og så er sexlegetøj åbenbart blevet det nye sort 🙂
  Jeg griner over dem hver gang jeg ser dem, måske man burde have en? Bare fordi den får mig til at le og ryste på hovedet 🙂

  Svar
 10. kristine says:

  Det er virkelig en pæn kjole, men tror du også man vil kunne passe den som 7,5 mnd gravid? (resten af kroppen ca en str M) 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Sagtens! Jeg så at Stine Goya selv havde den på frem til hun fødte i sidste uge.
   Tag den en størrelse større end du er. Det har jeg gjort 🙂

   Svar
 11. Daniella says:

  hehe, har tænkt nøjagtigt det samme om de spøgelser 😉
  Det er forresten godt givet ud med en ny lækker seng, når der er en lille ny på vej. Glædes hver dag over, at vi valgte den bredeste lækreste model. Så er der nemlig stadig plads i smørhullet til bassen på 18 mdr 🙂

  Svar
 12. Nadja // drengemor.dk says:

  Ha ha, hvad sker der for alle de 5-årige, der udtaler kv-ord sådan? Min 5-årige gør nøjagtig det samme, og jeg fatter ikke, hvad der sker for det, da han ellers er ekstremt sprogligt bevidst og er sådan en, der lynhurtigt opsnapper talefejl, især sin 3-årige lillebrors, som er helt modsat ham – men nu kan jeg da høre, at det er en “ting”, ha ha 😀 Et qwarter, en qwinde osv. osv. – virkelig sødt og sjovt 😉

  Svar
 13. Marie says:

  Apropos sidste punkt, så fandt jeg for nylig en masse julekageforme, der var udformet som figurer fra Mumiverdenen. Der var også hatifnat-forme … Dejen skal godt nok ikke flyde meget udenfor, før man står med en plade fuld af brunkagepikke.

  Svar
 14. Julie says:

  Åh, suk. Jeg er blevet håbløst forelsket i Fantastique-kjolen efter du nævnte den her på bloggen, men den er simpelthen ikke til at opstøve nogen steder i str. S, som jeg gerne vil bestille den i. Men hvor stretchy er den vil du sige? Kan finde den i XS og M og jeg er normalt en str. 38, men jeg ser gerne at den sidder godt til og ikke poser nogen steder, hvor det ikke er meningen, hvis du forstår. Håber du lige kan hjælpe mig lidt 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *