Adventskalender 4 // Stella McCartney Kids

Lige på falderebet, på grund af den macbook-krise, som nogle af jer måske har fulgt med i på Insta og FB, kommer her sidste advents-konkurrence fra mig og Københavns lufthavn i denne omgang. I lufthavnen gemmer der sig en butik med navnet Tinderbox. Kender du den? Det gjorde jeg heller ikke. Fejl!
I Tinderbox har de børnetøj. PÆNT børnetøj. Pænt på den måde, hvor man hemmeligt ønsker at det hele fandtes i en størrelse voksen, både på grund af den lækre kvalitet og ikke mindst på grund af de designs de sporter på hylderne. Mums! Læderjakker, blød strik, ponchoer, prints, blødt bomuld, pailetter, Marc Jacobs sko i størrelse ‘jeg kan ikke gå endnu, men se mine guldsko’? Mærker som Little Remix, Stella McCartney, Chloe, Marc Jacobs, Mini Rodini, Ver de terre m.fl. Hænger smukt og indbydende i hele butikken, og giver selv en kynisk 2. gangs gravid som mig lyst til at flå det hele ned fra hylderne. Jeg fik lov til at vælge én ting fra butikken i to eksemplarer (en til mig og en til jer), og det blev en strikket dragt til baby fra Stella McCartney, med grå ærmer, den fineste figur på maven og stribet ryg.

 photo foto5_zps045ae457.jpg

Kvaliteten er fuldstændigt overdrevet lækker og jeg glæder mig til at se den på min lille pige engang til efteråret (med bananmos og krummer på maven, jovist). Den er i en størrelse 6 mdr, og du kan vinde den til dit eget afkom eller en andens. Den er rimelig unisex i creme, grå og gul, så alle kan være med.

 photo foto3_zps05d67d31.jpg

Nu fortalte jeg jo selv om mit første køb til Otto forleden (her), jeg håber din historie er lidt lykkeligere, jeg vil i hvert fald gerne høre den, SÅ fortæl mig om dit første køb til en baby, din egen eller en andens, for at deltage i konkurrencen.

Jeg trækker en vinder blandt svarene lige efter jul. Vinderen af sidste uges adventskonkurrence trækker jeg i aften inden jeg går i seng, så du kan nå at være med lidt endnu HER.

136 replies
 1. Stine says:

  Mit første babyrelaterede indkøb var en lille stribet hjelm som baby havde på hjem fra sygehuset.
  Jeg var så begejstret for den, at jeg også købte den i str 1år, så her halvandet år gammel går hun stadig rundt i en fin lille stribet hjelm når vi er ude

  Svar
 2. Gitte says:

  Et par mini Vans sko, som han selvfølgelig aldrig fik på, for jeg turde ikke klemme hans fod derned!!
  Hvis jeg vinder, skal min dejlige veninde der lige har født en Otto i tirsdags helt klart have den dejlige dragt til ham.

  Svar
 3. Katrine says:

  Jeg havde udskudt det med at købe noget til baby til vi kendte kønnet. Da vi fik at vide at det var en pige der var i maven ville jeg ud og købe lidt tøj, men kunne slet ikke overskue alt det MEGET lyserøde tøj så endte med 2 par sokker.

  Svar
 4. Christina says:

  Sikke en lækker dragt, den ville jeg også elske at kunne klæde min datter i til efteråret 🙂 Mit første babykøb har været barselsgaver til veninder. Det er så hyggeligt at gå rundt i H&M og sammensætte et sødt lille outfit til et nyt medlem af familien 🙂

  Svar
 5. Anne says:

  Jeg er jo stadig ny gravid, hvor det kun er de nærmeste der ved det….
  Men glæder mig enormt meget.
  Jeg burde helt sikkert have gennemtænkt det her nærmere, men mit første køb er rent faktisk to bodyer fra Manchester Uniteds fanklub. Faren får det i julegave, da han er den ultimative fodboldtosse

  Svar
 6. Ane says:

  den fineste tallerkenrække i dåbsgave til min niece. Godt tænkt i øjeblikket, knap så gennemtænkt, da den skulle fragtes på tværs af landet til barnedåben med tog. Men den hænger fint og bringer lykke med alle yndlingsbøgerne på pigeværelset i dag.

  Svar
 7. Tine // Frøken fregne says:

  Jeg købte allerede ting til min søn inden han var født. Brugt vel at mærke, fra familie. Det første nye jeg købte til min søn var den sødeste lille uglebamse. Hans far så den i en forretning og var helt solgt! Så den måtte med hjem. Men for mig står det “første” egentlig mere som det første jeg købte SELV efter farmand Var smuttet. Vi havde aftalt ikke at købe tøj før vi kendte kønnet. I protest gik jeg to da efter han gik, ud og købte nuttede små kønsneutrale sæt i h&m. Fordi jeg kunne. Og fordi han ikke længere skulle bestemme! 🙂

  Svar
 8. Amalie says:

  Min søsters lille pige er noget nær det største der er sket (i hele verden) i vores familie 😉 Og allerede før hun kom ud af maven havde jeg planlagt at være den første til at købe et par bittesmå Adidas sneaks, så hun kunne blive den hurtigste og sejeste på legepladsen! MEN jeg må dog erkende, at der går liiiiidt tid før det bliver nødvendigt med sneakers, og derfor blev mit første køb til baby noget så kedeligt (dog lækkert) som en Joha ulddragt.
  Denne Stella McCartney sag ville være SÅ sej til hende!

  Svar
 9. Ditte Ellen Rasmussen says:

  Den allerførste gave jeg forærede min niece var en bamse til 8 kr i Ikea og “lille bamse” som hun kaldte den har været så stor en favorit hos hende, at jeg måtte ud og købe en ny, fordi den gamle var blevet slidt op.. Hun havde den med overalt i de første år i hendes liv.. Så det er altså ikke altid at det er det dyre legetøj de bliver gladest for 🙂

  Svar
 10. Marie B says:

  Min kæreste og jeg havde været til MD-scanning, og havde fået af vide at vi skulle have en lille dreng. På det tidspunkt havde vi ikke købt noget til ham endnu, og så tog vi ind og købte det fineste lille sæt tøj med blå bukser, skjorte-bodystocking og butterfly. Vi tænkte: Vi er begge to høje, så vi får da en lang baby og køber det i størrelse 56.
  Da han så valgte at komme til verden tre uger før tid, kunne han ikke passe noget af sit tøj.
  Men han kommer godt efter det, og nu kan han passe sættet til jul i stedet.
  Er sikker på min lille dengse ville vokse sig rigtig fin i den dragt, hvis han/vi/jeg vandt.

  Glædelig jul til dig og dine

  Svar
 11. Sinne Vejvad says:

  ej den kunne være den perfekte barsels gave til lille dagmar.

  Nå men jeg havde stofblesbarn så det første jeg købte ved en hel flyttekasse med bleer…. Spændende

  Svar
 12. Mai-Britt says:

  Jeg var til nakkefolds-skanning to dage før vi skulle rejse til Florida. Lettet efter en positiv skanning havde jeg planer om at købe stort ind af børnetøj i USA. Vi kendte jo ikke kønnet på det tidspunkt og det var stort set umuligt at købe kønsneutralt tøj de steder vi var, så jeg kom hjem derfra med en orange natdragt og to par hvide baby-converse all stars!

  Svar
 13. monica says:

  Jeg købte den mindste og sødeste lille striktrøje til min nevø. Alt er jo så sødt, når det er i størrelse 50.

  Svar
 14. Maja says:

  Uf, en lækker sag. Mit første køb til min venindes lille søn var en lækker ulddragt, så den lille december-spilop kan holde varmen.

  Glædelig jul 🙂

  Svar
 15. Kristine says:

  Det første jeg købte til min søn var nyt stof til hans vugge, som er gået i arv. Både min mor, min søster og jeg selv har ligget i vuggen som barn. Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder af konkurrencen. Glædelig jul!

  Svar
 16. Mette says:

  Det første jeg købte var vidst en ordentlig sæk tøj på loppemarked. Jeg er studerende, så der er ikke råd til lækkert mærkevarebabytøj… Jeg håber jeg vinder!

  Svar
 17. pernilleac says:

  Jeg købte en fin lille jakke med spids hue til min lille ufødte nevø for 10 år siden. Den var creme for vi vidste ikke om det var en dreng eller pige. Da han kom ud var han desværre alt for stor til den :(. Jeg havde 8 så købt en abebamse, som han stadig har 🙂

  Svar
 18. Natasja Madsen says:

  Jeg var i H&M og gik ret amok i alt neutralt babytøj. Jeg kunne simpelthen ikke lade være på trods af, at jeg kun var 6 uger henne.

  Svar
 19. Mette B Yung says:

  Mit første køb til min førsrfødte for 14 år siden, var en skøn blød dragt fra petit bateau. Den var mælkestribet blå og hvid med en lille båd foran. Lagde den ud på sengen og forestillede mig hvordan den ville se ud med indhold. Jeg gemmer et sæt fra hvert barn, det ryger i deres kasse. Den får de når de bliver forældre første gang selv er tanken. Første sæt tøj, tegning, etc. En boks hvori jeg også har skrevet et brev om deres første døgn..

  Svar
 20. Lone sole says:

  Jeg fik kilet mig fast mellem to stativet med katvig på udsalg. Måtte dæleme hjælpes fri af grinende ekspedient der aldrig havde set noget ligende det havde jeg faktisk heller ikke…

  Svar
 21. Cecilie K L says:

  En uro fra Ferm living. Endte dog med at miste barnet – blev heldigvis gravid igen efter 3 mdr og har nu en dejlig søn på 10 uger, som næsten bruger str 6 mdr i tøj allerede. 🙂 Han ville være så lækker i den dragt 🙂

  Svar
 22. Leila says:

  Til min store dreng kan jeg lige så tydeligt huske at jeg købte en Hollys dragt i hvid med brune firkløvere, den residere lillebror nemlig i, i disse dage.

  Svar
 23. lise says:

  Jeg husker faktisk ikke mit eget første køb til lillepigen, men min kæreste (nu mand) købte verdens sødeste lillebitte Benetton mørkeblå trøje med hjem fra en ferie han var på i Spanien, da jeg var 6 uger henne, og jeg blev så glad da det lidt var mig der havde presset på med graviditet, så trøjen tog jeg som tegn på at han heldigvis også var helt med på babyprojektet 🙂 Nu venter vi nr 2 (på hans initiativ denne gang) til januar, og ville elske at klæde den lille dreng i den ekstremt fine strikdragt 🙂

  Svar
 24. Signe H says:

  Ej hvor er den dragt sød, totalt ynglings dragt ❤️ Vil passe perfekt til mit kommende barn!
  Mit første køb, er der faktisk en sjov lille historie bag den. Jeg vil godt have et barn, som jeg fortalt min kæreste, som godt vil have nogle dage til lige at tænke det igennem. Vi rejser til USA i mellemtiden, og her forelsket jeg mig self i alt det søde baby tøj, en dag vi er ude og shoppe finder jeg den sødeste lille dragt fra Ralph lauren, som min kæreste tager og siger den må vi heller købe, nu hvor vi skal have et barn. Og det var starten på et nyt kapitiel, hvor vi Idag venter vores første barn sammen. ❤️

  Svar
 25. Tine says:

  Jeg har netop købt den lækreste lille dragt i marinould til min kommende nevø 🙂 Så kan han holde varmen i barnevognen, når han kommer ud til os snart!

  Svar
 26. Anna B. says:

  Efter vi fandt ud af, at vi skulle have en dreng, skyndte jeg mig hjem og bestilte halvdelen af babytøjet på zaras onlineshop. Jeg var så glad og spændt, at jeg slet ikke kunne nøjes med kun 1 ting 😀

  Svar
 27. Trine Koefoed says:

  Mit første stykke tøj jeg købte til min første dreng havde jeg venter læææænnggeee på. Han var lang tid undervejs og da jeg endelig var gravid havde min kæreste og jeg en aftale om vi først måtte købe efter misdannelsesscanningen, så det var helt i eufori jeg købte et bar brune fløjlsbukser og en stribet neutral body (vi kendte ikke kønnet før fødsel). Nu har vi atter fået en dreng som nu er 3 mdr, så kunne være dejligt med sådan en fin dragt, så han også kan gå i andet end storebrors aflagte 😉

  Svar
 28. Eva says:

  – det første jeg købte til min dejlige lille nevø var bogen “Muldvarpen der ville vide hvem der havde lavet lort på dens hoved” – og det længe før han blev født 🙂

  Svar
 29. Sisse says:

  Jeg boede i Sydafrika i 5 måneder sidste år, og min kæreste og jeg havde aftalt, at vi ville begynde på “projekt baby” (irriterende udtryk, men hvad kalder man det ellers?) når vi kom hjem. Så et par dage inden afrejse købte jeg en lille tøjdyrsløve syet i lokale materialer med mønstre fra den lokale stamme – så den står klar til når baby kommer om 2 måneders tid 🙂

  Svar
 30. Sarah says:

  Hold kæft, den er fin!!!
  Og jeg er rimelig sikker på, at den ville være så fin på den lille gut jeg har i maven, og som kommer ud til sommer <3

  Go' søndag!

  Svar
 31. Mia Cecilie says:

  Jeg tror, det første jeg købte til en baby, var da jeg for 4 år siden købte en kop og en flad og en dyb tallerken fra Menu, med det fineste La Linea-inspirerede mønster, til min dengang nye lillebror. Jeg ønskede i al hemmelighed at man kunne få det samme sæt til voksne, og havde en skummel bagtanke om at når jeg engang selv fik børn kunne de jo arve det – så var det også lidt mit sæt, nemlig. 🙂
  Nu venter jeg mig selv – og går bare og venter på at min mor foreslår, at jeg kan overtage tallerkner og kop til ungen. 🙂

  Svar
 32. Sanne Agersnap says:

  En lille joha uld body som kæresten og jeg var ude og købe sammen – fordi den første body måtte koste lige det den nu kostede og var et helt specielt køb, nu hvor det var det allerførste stykke tøj 🙂

  Svar
 33. Stine says:

  Efter en hård sommer som indebar en spontan abort ( 🙁 ) lykkedes det mig at blive gravid igen, forholdvis hurtigt efter – med min kærestes hjælp 😉
  Jeg er nu 3 mdr. henne og i min kærestes pakkekalender den 23., befinder sig en (unisex vel og mærke) dragt med teksten: “Min far er stærkere end din” – jeg ved, at den vil gå lige i hjertet på den stolte – og en anelse usikre – kommende farmand 😀
  Den her dragt vil jeg SÅ gerne vinde til vores skønne barn.

  God jul og held og lykke med baby 🙂
  Knus Stine

  Svar
 34. Line Lo says:

  Min søde veninde kom mig i forkøbet med første “indkøb” til marts-babyen i min mave. Hun har syet de fineste bittesmå leggings, som jeg allerede glædes over:-)

  Svar
 35. Katinka Frederikke says:

  Mit første køb til min datter, det var et par bukser i Name it. De var egentlig ikke pæne. Jeg havde bare lidt opdaget at jeg var gravid, og glædede mig så meget, at jeg måtte ud og kigge. Tror jeg var i uge 5, anede derfor ikke om det var en dreng eller en pige, men måtte lige markere at jeg skulle være mor. Det gjorde jeg ved, at købe de har bukser, der var sat ned til 30 kr.. Hun fik dem aldrig på, men kiggede på dem et par gange, når jeg tænkte over det der ventede os i oktober 🙂

  Svar
 36. Eva says:

  Wao, sikke en fin dragt! Den vil jeg gerne eje til vores næste barn. Da min mand og jeg havde været til anden scanning og fik at vide at det var en lille pige gik vi ud og købte en lille fin dragt hun sku ha på da hun kom ud! 🙂

  Svar
 37. Marie says:

  En gravhundebamse fordi jeg var bange for at mine forældres gamle gravhund skulle dø før mit barn blev født. Gravhunden er ligeglad, baby er ligeglad, men ja… Hunden lever endnu og baby kommer (forhåbentlig) om tre uger, så måske de alligevel når at møde hinanden. Hallelujah 😉

  Svar
 38. Nina Adelaide Skeem Lolk Geist says:

  Min mand og jeg købte en uro med savannedyr på vores bryllupsrejse til Tanzania, før jeg overhovedet var gravid, men nu hænger den over det puslebord som jeg (any day now!) skal skifte min baby dreng på om lidt og jeg elsker sikkert den uro højere end han nogensinde kommer til, fordi den minder mig om en virkelig dejlig tid!

  Svar
 39. Mettemor says:

  Jeg købte et par storblomstrede bukser på mørkeblå bund sådan cirka 5 år før jeg fødte et barn. Jeg blev bare nødt til at eje de der bukser til et kommende barn. Det blev en lang vej til for at kunne stå med en nyfødt i armene. Så stor var overraskelsen da det blev en dreng! Havde bare altid tænkt at jeg ville få en pige. Men han kom i de storblomstrede (har fotodoku) og han var for lille til at protestere haha! Hvis jeg vinder, skal min lillesøsters lille skat have den fine dragt.

  Svar
 40. Anne says:

  Første køb var et Barca-soppebassin købt ca tre måneder inde i graviditeten med tanken “det bliver også dejligt at sidde med fødderne i det til sommer og jeg kan sagtens styre mig med alt det der baby-halløj”.
  I den virkelige verden ser ligningen nok nærmere sådan ud: webshopping + hormoner = glødende dankort.
  Så hvor lækkert kunne det ikke være at vise den lækre dragt frem UDEN også at få er bebrejdende blik for dankort-delen☺️☺️

  Svar
 41. Rebekka says:

  Min søster venter sig til sommer, og jeg har selvfølgelig – allerede inden hun selv har købt noget – købt lidt til baby. Moster hér glæder sig SÅ meget, og kan ikke lade være 😉 Det blev til et par nuttede babyleggins 🙂

  Svar
 42. Ruth Steens says:

  jeg skal være mormor/bedstemor for aller første gang til sommer. Det første jeg har købt er garn til hjemmestrikkede veste, trøjer og tæppe. Og bittesmå bittesmå sokker.

  Svar
 43. Romkuglen says:

  Den fineste heldragt fra Plastisock i grønne nuancer. Det var faren der købte den. Elskede den. Ville gerne forære den fine dragt til søde venner der venter nr. 3 til april

  Svar
 44. Nicoline says:

  Det første køb til storebror var en body købt i Sverige, hvor far eller rettere sagt pappa er fra. Den var gul, med rensdyr og økologisk. Og dyr. Og så havde den en super mærkelig pasform, så vi brugte den meget få gange. Nu kommer der en lillesøster til marts, og hende har vi slet ikke købt noget til endnu. Så det ville jo være en fin historie, at den første ting var en konkurrencegevinst. Og så ovenikøbet en super fin af slagsen!

  Svar
 45. Isa says:

  Ind til jeg selv blev gravid var jeg langtids-skrukker så mit første køb til min kommende baby var faktisk FØR vi overhovedet planlagde at få et barn…men en dag jeg sad og surfede på nettet så popper der op på min skærm er tilbud jeg ikke kunne sige nej til, storkenskuffert til under halv pris…så den blev klikket hjem i smug, men måtte jo krybe til korset da der kom en KÆMPE pakke hjem…så storkenskuffert har stået inde i skabet i et lille års tid og ventet på den lille prut der kommer til juni 🙂 vi vil ikke vide kønnet så den dragt er da bare for perfekt

  Svar
 46. Marie-Louise R says:

  Har netop købt et babybadekar til min kommende niece, og det er mit første babykøb til hende. Glæder mig for vildt til at blive moster!

  Svar
 47. Kristina says:

  Min dejlige veninde har lige født den smukkeste lille datter i dag, så vil da så gerne vinde denne lækre sag til lille Nellie. Har endnu ikke købt noget til hende, må skal da ud at finde noget til den lille bebs. Ærgerligt at man bor helt i Aalborg, for den butik lyder da stærkt vanedannende!

  Svar
 48. kristine says:

  Til min første søn en heldragt str 62, som skulle være det første stykke tøj han fik på…den var jo så alt for stor 🙂 venter min anden søn i starten af feb og denne her adventsgave vil være så fin til ham 🙂

  Svar
 49. Anna says:

  I oktober stod jeg i Tokyo med en positiv graviditetstest i den ene hånd og min måbende kæreste i den anden. Vi havde godt nok kort forinden aftalt at droppe præventionen, men det var som der ikke rigtig var nogen af os, der havde regnet med at det ville gå så stærkt med at få produceret en arving. Min kæreste, klog som han er, insisterede på at jeg lige tissede på lidt flere af de der pinde, for “sådan noget japansk udstyr var jo ikke til at stole på”. Aha. Helt klart. Efter 4 ekstra tests, der sjovt nok også alle var positive, var det dog som om han blev overbevist, så da vi et par timer senere gik forbi en Petit Bateau butik, kunne jeg ikke modstå fristelsen og købte to af de mindste body’er jeg nærmest nogensinde har set. Det var den mest surrealistiske eftermiddag i meget lang tid, og på trods af en voksende mave er det stadig ikke helt gået op for mig, hvad der foregår. Men hold nu kæft hvor jeg glæder mig til at møde vores lille spire, der en gang til sommer kan passe de der bittesmå body’er 🙂

  /A

  Svar
 50. Laina says:

  hvor er det hyggeligt at læse jeres alles svar ❤️ jeg er hverken kynisk eller 2. Gangsmor men hold op det første køb var svært for mig!

  I 16. Graviditetsuge var vi i Barcelona og her købte jeg en lille fin neutralfarvet kjole i Zara. Fra den dag af var jeg forelsket i tanke om min lille pige i maven, som ellers havde været lidt uvirkelig!

  Nu har jeg en stor pige på 4 måneder som ville være så cute i den dragt

  Svar
 51. karen says:

  Vores første køb var faktisk et væghængt puslebord fra Brio. Det var en stor og knap så nuttet ting, så en fin dragt vil være lidt nemmere at gå at nusse og drømme med inden denne fødsel …

  Svar
 52. Lotte says:

  Mit første køb var en alt for dyr cashmere-hue. Jeg håber, at drengen, som nu er 3 år, får nogle søskende, så der er flere, der kan få glæde af den.

  Svar
 53. Nat says:

  Da jeg var 15-16 uger henne, drømte jeg at jeg havde en 4 årig datter, med langt mørkt hår og brune øjne, som var utrolig glad for sin far. I drømmen var hun temperamentsfuld og bar en rød bluse. Efter den nat var jeg helt sikker på, at vi skulle have en pige, så dagen efter købte jeg den fineste røde bluse i str. 50.
  Vi havde ikke fået kønnet at vide inden fødslen. Men jeg var ikke spor overrasket, da en skøn baby pige kom ud. Hun har langt mørkt hår og brune øjne. Og er ubetinget hendes fars pige. Temperamentet har hun til gengæld overladt til sin lyshårede blåøjede lillesøster (sjov genrotation, der er sket der:)).
  I dag er begge mine mindre søstre gravide og skal føde med 3 måneders mellemrum. Så det vil være oplagt at den ene fik den lækre sparkedragt først og lod den gå i arv til den næste:)

  Svar
 54. monica says:

  Mit første køb til endnu-ikke-eksisterende-forhåbentligt-snart-kommende-drømmebarn var en skriggul heldragt med en fin minion på maven (fra Despicable Me). Var i Universal Studios i sommer med manden, og han måtte fysisk holde mig tilbage for at jeg ikke skulle ribbe samtlige butikker for mikroskopisk tøj og nips… Pinligt… Godt ingen kender mig ‘over there’ 😉

  Svar
 55. Joy says:

  En ugle, der kan spille en lille melodi fra ferm living. Endte dog med at miste barnet, så den blev gemt langt væk indtil jeg var langt henne i min anden graviditet med min søn.
  Den lækre dragt ville jeg elske at indklæde ham!:)

  Svar
 56. Lise Juhl Jepsen says:

  Hmm, til min første købte jeg nok nogle body’er på udsalg. Det husker jeg ikke. Da jeg så blev gravid anden gang, og vi igen ville overraskes om hvad slags det mon var der gemte sig inde i maven, var jeg riiiimelig god til at styre mig mht indkøb. Jeg havde en pige derhjemme og var ret sikker på at den i maven nok også var en pige, det var jo ligesom det vi kunne finde ud af at lave.
  En måneds tid inden forventet æglægningsdag købte jeg dog en lille overpriced hæklet rangle. Mindst en ting skulle den lille monkeybaby da have som ikke var arvet.
  Maven viste sig at gemme på et velvoksent drengebarn, som nu er 3 måneder, men bruger str. 6 måneder, så et lille stykke tid kan han bruge den, og så lover jeg den ryger videre til en ny baby.

  Svar
 57. Line S. says:

  Det første køb jeg gjorde til en baby, var til min kusines søn – en fin lille chokolade-brun hue med striber. Sidenhen fik jeg den store ære, at blive den lille drengs gudmor!

  Svar
 58. Camilla L. says:

  Jeg fik min datter for 2 år siden – og sidder nu højgravid igen og venter min søn. Termin om 8 dage, så denne dragt ville jeg elske til ham.
  Mit første køb til min datter var kjoler fra Norlie. Købte de to fineste sommerkjoler i str. nyfødt. Tror hun havde dem på 1-2 gange, for nyfødt og kjoler er bare ikke helt let. Men nøj hvor er de fine – og nænner stadig ikke at skille mig af med dem…. 🙂

  Svar
 59. Eva says:

  Mit første køb til lillesøster er en Minnie mouse og storebror fik selvfølgelig Mickey mouse. Kan simpelhen ikke stå for den søde dragt

  Svar
 60. Louise says:

  Var i New York i juni måned, rimelig højgravid (fødte i midten af september).. Kunne slet ikke finde ud af at købe noget til mig selv. For det første fordi jeg ikke kunne overskue at klemme min store gravide krop ind i et prøverum, for det andet fordi jeg havde rigeligt med telt-lignende graviditetskjoler og for det tredje fordi man jo for helvede ikke aner hvordan ens krop ser ud post-fødsel… Så mit første babyrelaterede køb var en kuffert fuld af babytøj. Nu er mindstedamen blevet tre måneder og er ved at vokse ud af New Yorker tøjet.

  … Endte med at købe et par sneaks til mig selv. Ret skal være ret og man kan sgu ikke komme hjem fra USA uden sneaks.

  Svar
 61. Signe says:

  Hold da op, sådan en fin dragt vil jeg gerne give min baby på. Han kommer til februar, og ville være så fin i den dragt til efteråret <3

  Svar
 62. Åse says:

  Mit første køb til en baby var en sparkedragt i turkis og lys gul m “pindsvinebomber” til min egen nu 34 årig datter, der i dag selv er gravid med sin første søn. Hun har termin ca samme tidspunkt som dig, og jeg glæder mig uendeligt meget til at blive mormor for første gang. Det er stort især fordi jeg selv er mor til tre døtre! Rigtig mange gange held og lykke, Cecilie

  Svar
 63. Sabine says:

  Til min mindste nevø – den første baby i familien efter mig selv – købte jeg bogen Den Lille Prins, da det er en bog, min søster og jeg er vokset op med og altid har fået indprintet, at Kun med hjertet kan man se rigtigt, det væsentlige er skjult for øjet. Den er stadig én af hans yndlingsbøger.
  Og nu har jeg selv en 13 uger gammel baby i maven – har dog ikke været på indkøb endnu. Venter lige til det bliver liiiidt mere virkeligt.

  Svar
 64. Julie Mr says:

  Da jeg var gravid med min første (og eneste) baby ca. 4 mdr henne, købte jeg det sødeste baby sengetøj. Jeg havde dog ikke lige regnet med, at da jeg fik det ind af døren, tudbrølede jeg. Nu blev det pludselig mere virkeligt 🙂

  Svar
 65. Julie says:

  Det første jeg købte var en lillebitte lyserød body, lige efter den kommende faster og jeg havde fået kønnet at vide. Den blev pakket ind til faren, der desværre ikke kunne være med… Han blev selvfølgelig glad 🙂

  Svar
 66. Lus says:

  Jeg kendte ikke kønnet på babyen i maven, og udvalget i neutrale farver er, efter min mening, ikke særlig kønt eller stort. Så jeg endte med at købe den mindst grimme af de to dragter der var. Han fik den aldrig på

  Svar
 67. Maria H says:

  Altså ud over stofbleer, så har vi lånt os til alt indtil videre. Men da ungen var et par uger gammel, havde han skidt sig igennem samtlige lånte bukser, så min første tur alene ud i verden som mor blev til Mødrehjælpens butik på Nørrebro, hvor jeg købte en stak bukser i str. 50.

  Svar
 68. Josephine says:

  Det første jeg har købt til min lille pige der kommer i februar 2015, er en “Min første baby bog” som jeg tudende måtte købe i Bog og Ide. Jeg var egentlig bare inde for at hente en pakke, men da jeg så bogen (havde lige fået den fine nyhed om at jeg venter mig en pige) knækkede filmen <3

  Svar
 69. Maria Hansen says:

  vi købte et små mørkeblå conversesko i USA da jeg var to måneder henne og var helt høje over at jeg var ved at gro noget der skulle gå i dem – at bløde babyfødder og stofsko er helt dumt og at vores datter skulle gå under navnet “kæmpebabyen” med kæmpefødder vidste vi heldigvis ikke noget om. Skoene blev aldrig brugt, men jeg elsker dem!

  Dragten ville være en fin gave til min venindes sommerbarn 🙂

  Svar
 70. Sanne says:

  Min kæreste købte et par lyserøde sokker i gave til mig, da vi først begyndte at prøve, fordi vi havde forestillet os, at vi skulle have en pige. Det viste sig at blive en dreng vores første sammen. Den dejligste lille fyr på jord selvfølgelig. Så de lyserøde sokker ligger i skuffen endnu. Jeg venter mig ikke nummer to endnu, men jeg kunne godt tænke mig at give den fine dragt i gave til min veninde, der venter sig en lille pige her i januar <3.

  Svar
 71. Rikke says:

  Min mand og jeg venter vores første barn til april. En dreng – jaaa 🙂 Indtil videre har jeg faktisk ikke købt noget tøj til ham, så den lækre præmie ville være et superfint første indslag i garderoben! Til gengæld har jeg shoppet indtil flere lækre sæt sengetøj fra Cam Cam, så han kommer til at putte fint 🙂

  Svar
 72. Emilie C. says:

  Hvor er den altså bare så fin! Mit første køb til en baby var til min venindes. Dengang var jeg slet ikke babyklar og anede ikke, hvad jeg skulle give, så jeg var i H&M’s børneafdeling og finde lidt tøj, jeg synes var sødt. Nej, ikke særlig opfindsomt og lidt til den kedelige side.

  Svar
 73. Skalotteløg says:

  Den dag, vi fik at vide, at vi skulle have en lille pige, kørte vi forbi BabySam på vejen hjem og købte en lyserød kanin.
  17 uger senere fik vi at vide, at det slet ikke var en pige, men en lille dreng. For at komme mig over chokket besluttede jeg mig for, at jeg var nødt til at tage ud og købe en ny, men kunne slet ikke forlige mig med en lyseblå kanin, så tog hjem med en løve i stedet.
  Jeg er ret sikker på, han kommer til at elske den 🙂

  Svar
 74. Alexandra says:

  Mit første køb tit mit andet barn var en lille hæklet hue. Det var ret stort for mig at mærke alle de følelser der var med denne gang, da jeg havde en fødselsdepression med mit første barn. Denne gang var det noget helt andet og jeg kunne mærke mig selv på en rigtig måde 😉

  Svar
 75. Rikke Bønnelykke says:

  Kort efter jeg fandt ud af jeg skulle ha en dreng, købte jeg et par bitte små grå New Balance sko. Nu er han 4 mdr, de har ikke været på endnu og kommet det sgu nok heller ikke – men pyt 🙂

  Svar
 76. Mette says:

  Købte en lækker hue til min søn i strikket silke. Lige efter misdannelesskanningen hvor alt var ok. Nu kunne jeg slappe af af glæde mig.

  Svar
 77. Trine Hj. says:

  Jeg har købt masser af tøj, legetøj og udstyr til både veninders og families babyer. Men endnu ikke til min egen, da den er helt helt lille endnu – den er nemlig kun 7 uger i maven, men det ville være så fint at vinde denne til vinteren næste år <3

  Svar
 78. Cathrin says:

  Da jeg var 21 stod jeg lige pludselig med en positiv test og et ustabilt forhold, men jeg var egentlig aldrig i tvivl. Dog var det at sige ordet, højt, til andre og mig selv… “Gravid”, det var bare så skørt og uvirkeligt, så begyndte i det smug og stille med små bodyer!
  Nu, med et håbefyldt og sundt forhold til en ny mand og et sundt og raskt første barn på 8,5 år, der glæder sig til rollen som storebror, ser jeg helt enormt frem til en ny positiv test og indkøb af div. børneting 🙂

  Svar
 79. Lena says:

  Et fint lille sæt at have på hjem fra sygehuset…. som viste sig at ALT for stort, da jeg ikke havde ruget på den største dreng i 9 mdr. Så vi måtte gøre os endnu et køb i mindre str. – læs faderen tømte hylden i butikken for str. 48 ;o)

  Svar
 80. Cecil pallesen says:

  Da jeg var gravid med mit første barn købte min mor en rigtig fin original bamse fra det firma som opfandt teddybjørnen for 150 år siden. Min mor var feminist og besluttede at bamsen skulle være lidt queer: lilla halsbånd og med navnet Lady Gaga. Hvilket kan være ret komisk når et lille intetanende barn taler om sin bamse.
  Lady gaga fulgte – og følger- Ejvind i tykt og tyndt.
  Da jeg var højgravid med mit andet barn, som blev født i november, lå min mor på hospice pga en ondartet hjernetumor. Hun var meget langt væk og sov næsten hele tiden den sidste tid. Jeg kunne ikke holde ud at tænke på at hendes barnebarn nr to slet ikke skulle nå at møde sin mormor – og min mor var alt for svækket til at kunne tænke frem i tiden. Jeg købte derfor en bamse fra samme firma som Lady Gaga – endda i udgaven ‘lotte’, som var min mors navn, så der var en barselsgave til lillebror fra mormor. Hvis min mor havde været klar i hovedet havde hun syntes det var ret hyggeligt, tror jeg. Og jeg håber hun sidder på sin stjerne og tænker at mit første indkøb til lille Sigfred var en god og hyggelig ide.

  Svar
 81. Lisbeth says:

  Var afsted MANGE gange for at købe – men turde ikke! Var så nervøs for at jinxe og noget skulle gå galt. Tæt på terminen var jeg afsted igen. Flådede ned fra hylderne i vildskab (så var der ligesom taget hul på bylden!) og skyndte mig hjem, så jeg kunne tage billeder af tøjet og sende til min kæreste:S

  Svar
 82. Malle says:

  Haha, jeg var 23 og min veninde var lige blevet mor.. Jeg skulle købe noget tøj til den søde nye baby-dreng. Men jeg vidste SLET ikke hvad jeg havde gang i 🙂 Jeg endte med en fin brun bluse med aber fra Ida T i str. MEGET LILLE! Jeg så først baby da han var 3 måneder, og blusen passede på ingen måde, men min veninde var så sød og sagde bare tak, og “jooo, den passer da helt fint!” Haha! Her 5 år senere har jeg fået bedre styr på de der baby-størrelser 🙂

  Svar
 83. Stine says:

  Vi venter med spænding på vores første barn, en lille pige der har meldt sin ankomst i maj. Det første køb var en brugt bugaboo, pludselig blev det hele meget virkelig og meget spændende. Vi krydser fingrer for også at kunne klæde den lille i denne super lækre sag!

  Svar
 84. Julie brønd says:

  Hvor er den fin 🙂 ved vores barn nummer 2, fik vi afvide ved 20. Ugers scanningen, at han var alvorlig syg. Så at han vil skulle opereres efter fødsel, og at enten vil han ikke overleve, eller også ville han blive 100% rask, når han var opereret. Vi turde derfor ikke at købe noget. Men den dag, hvor de kom og sagde, at han var så stabil, at de turde at operere ham, tog jeg ud og købte en fin heldragt i str 56. Han nåede dog ikke at bruge den, da det var en lang indlæggelse. Men nu er vores Emil helt rask og 4 mdr, og selv om han ikke nåede at komme i dragten, elsker jeg at kigge på dragten, da jeg købte den med det største ønske og håb, og det blev opfyldt <3

  Svar
 85. Trine Mikkelsen says:

  Jeg venter mig en pige, til min mors store held, da hun allerede inden kønnet blev afsløret havde købt stof og syet det til det smukkeste bordeaux farvede sengetøj med hjerter (hun havde da også syet et i blåt, fordi hun ikke kunne vente, det kan min nevø få, så har han et mere til samlingen ;))

  Svar
 86. Mette C says:

  Da vi besluttede at lave en baby, begyndte jeg straks at lære at strikke og København lækkert garn til babys tøj. Der gik desværre nogle år for jeg blev gravid, men til gengæld nåede jeg at strikke en del baby 🙂

  Svar
 87. Daniella says:

  Mit første køb var en barnevogn, og det var alt for tidligt i graviditen.. Men der gik simpelthen redebygger i mig fra, at jeg havde set de første spjæt ved nakkefoldskanningen 😉

  Svar
 88. Anna says:

  Jeg har en baby på vej til marts og har intet købt endnu. Men med den sidste vovede jeg vidst at købe en bodystocking lige inden hun kom. Den glæder jeg mig faktisk til næste baby skal have på – der er lidt nostalgi over sådan noget arvetøj.
  Men den der dragt der ville helt sikkert også klæde mit ufødte afkom rigtigt godt, så jeg sætter min lid til lidt lykke inden jul og at det kan blive mig der bliver en heldig vinder.
  Glædelig jul

  Svar
 89. Kamilla says:

  Min mand og jeg er af “den gammeldags slags”- om man vil, som ønsker at kønnet skal være en overraskelse og dette er også ønsket ved barn nummer 3. Til vores første var det en startpakke af lidt basis i neutrale farver – bodyer og dragter. Derudover den skønneste og blødeste fleece trøje i hvid og creme. Men efter kønnet blev kendt ved fødslen gik jeg amok i børnetøj 🙂

  Svar
 90. Monica Figgé Jensen says:

  Jeg købte en stor bunke brugt mærketøj af en veninde. Der var alt op til 1½ år og dele op til 3 år. Der var nogle ting som jeg ikke var så vilde med, så dem vil jeg sælge videre, så der blev til en smule shopping i byen selv 🙂

  Svar
 91. Charlotte says:

  Åh, den lækreste præmie! Og min lille pige er lige akkurat fem måneder, så dragten er perfekt her til vinter. 🙂
  Mit første køb var et par mikroskopisk små lyserøde Adidas-sko. Købte dem egentlig kun fordi vi ville tage et billede af dem sammen med vores egne Adidas-sko og poste på Instagram. Det var sådan vi fortalte verden af vi ventede en pige. 🙂

  Svar
 92. Ida says:

  Fine, blade sparkedragter i Baby Gap i London var det første vi købte da vi ventede på vores førstfødte pige. Har efterflg fået en søn og går nu og overvejer om vi måske liiiige skal have en treer.. Svær beslutning, min mand synes men jeg er i tvivl. Hvis jeg vinder dragten må det være et tegn og så gør vi det sgu!

  Svar
 93. Mette Kristensen says:

  Jeg er lige blevet mor for anden gang. Fødte en dejlig baby den 11. december. Vi havde til MD scanning fået af vide vi ventede os endnu en pige og havde derfor forberedt os på dette. Da vi har en pige i forvejen, var det ikke meget tøj jeg skulle købe, men jeg købte blandt andet en småfolk heldragt med julemænd, som hun skulle have på juleaften. Hun var skønnet til 4200 gram, så jeg købte den i str. 62.

  Til fødslen fik vi os dog et par overraskelser.
  1. baby vejede 5270 gram :-O
  2. Baby var en DRENG ikke en pige.

  Vores dejlige basse dreng sov derfor med lyserødt sengetøj de første dage samt vi havde ikke rigtig noget tøj han kunne bruge som ikke var lyserødt eller lilla. Derfor endte vi med at tage i kvickly, hvor der denne dag var -40% på alt deres tøj. Vi fik købt nogle lækre uldsager til ham samt nogle bukser og en heldragt.

  Det var noget af en overraskelse og dem som havde lavet hjemmelavede gaver har lavet nye ting. Andre har været søde til at komme med tøj og sengetøj i gaver.

  Svar
 94. Christine says:

  Mit første køb var en lille spencer i Zara i Hamborg, for selvfølgelig gemte der sig da en pige i min mave – jeg var helt overbevist! Jeg var i uge 15, og baby havde det godt og jeg kunne stille og roligt mærke små bobler.

  Min mand ville have kønnet at vide, så små 6 uger senere var den lille pige lige pludselig en dreng. Så købte vi en lille blå body med en dino på. Spenceren gemmer jeg til en lillesøster engang – eller et barnebarn måske, hvis vi fortsat laver drengebørn 🙂

  Christine

  Svar
 95. Nanna says:

  Husket faktisk ikke præcis det første køb. Knægten er lige fyldt 11 år og der er kommet tre små søstre til siden. Hvor den yngste er tre måneder – i dag faktisk – og vil se super lækker ud i den flotte dragt.
  Jeg købte en del brugt udstyr til den første, bl.a. en brugt tremmeseng som vi lige har fundet frem fra loftet igen … Så ind imellem kan det godt betale sig at gøre en god brugt handel, vi gav 250,- for sengen og bruger den nu til fjerde barn.

  Svar
 96. Elise Vede Hallgreen says:

  Jeg kæbte tre økologiske bomulds body’er nærmest før jeg var blevet gravid.. 🙂 Jeg kunne simpelthen ikke vente.. 🙂 Der var ingen der vidste noget og vi havde hverken været ved lægen eller noget 🙂

  Svar
 97. Anja says:

  Jeg kan simpelthen ikke huske mit første køb til en baby. Jeg har ingen børn selv, men det har (næsten) alle mine veninder efterhånden – eller os’ er de gravide. Så ved jeg har købt babytøj og andet habengut…
  ..jeg har tilgengæld en kat. Gælder det ikke lidt? Og mit første køb til katten var en sutteflaske. Fordi den ikke havde en rigtig kattemor. Se, det kan jeg huske. Kattedame er man vel.

  Ps. Bare rolig. Hvis jeg vinder dragten, så er det ikke til katten. Min bedste veninde venter sig en dreng til februar. Og han skal da forkæles med det allerbedste 🙂

  Svar
 98. Liesbeth says:

  Købte en hvid pelsagtig dragt fra H&M med øre, til min venindes dreng. Har virkelig et problem med babytøj med øre.. Så for at mit fremtidige barn ikke skal ende i udelukkende babytøj med øre, håber jeg at jeg vinder denne fine dragt 🙂

  Svar
 99. Camilla Kruse says:

  Jeg har ingen børn selv, men da min søster ventede sig første gang, og der var en lille niece i vente, da købte jeg de sødeste futter, bodystocking og en lille hue i lækker økologisk uld/silke til dem. Det blev min søster MEGET glad for. Og nu hvor jeg tilmed har fået en nevø, som snart vil kunne passe ovenstående lækkerhed, så vil jeg meget gerne være med 😉

  Svar
 100. Miatilda Andersen says:

  Jeg husker at jeg var til Molo lagersalg rimelig gravid, men jeg turde kun at købe en dragt, for jeg ville ikke jinxe det.. Så det var hvad jeg selv havde købt af tøj. (Heldigvis var der andre, mindre overtroiske, der havde sørget for mere.. ).
  Miatilda A

  Svar
 101. Marie V says:

  Mit første køb var vist en lille hvid Petit Bateau-body og en strikket hvid hjelm. Vi kendte ikke kønnet endnu, og turde næsten heller ikke tro på, at jeg var i gang med at gro et rigtigt menneske, så jeg begrænsede mig og forholdt mig så neutralt som jeg overhovedet kunne 😀

  Svar
 102. Charlotte says:

  Jeg tror nærmest ikke jeg købte noget før jeg sad med babyen. Derefter gik det slag i slag med netkøb mens jeg ammede om natten og med glødende dankort under hovedpuden.

  Svar
 103. Louise says:

  Jeg var ikke ovenud lykkelig over hele situationen, da jeg var gravid. Så jeg havde ikke gjort noget i indkøb til den lille nye.
  Da jeg 2-3 mdr før termin var i Paris med arbejdet tvang min chef mig igang med indkøb. Første køb blev i Petit Bateau butikken. Jeg fik købt hvide bodyer og nattøj, det var jo bare af bedste kvalitet!

  Svar
 104. Gitte Irene Seloy says:

  Sutter! 😀

  ☆☆☆ ⒼⓄⒹ ⒿⓊⓁ ☆☆☆
  ┊ ┊ ┊ ★
  ┊ ┊ ☆
  ┊ ★

  Svar
 105. Mai P. says:

  Mit første køb til min pige var en bodystocking. Vi havde fået en del tøj forinden så troede at der ville gå noget tid før jeg skulle købe noget til hende. Men da lillepigen ikke voksede så hurtigt, var jeg nødt til at købe en del bodystockings så vi havde noget vi kunne skifte hende med.

  Svar
 106. Katrine K says:

  Jeg kan faktisk ikke huske det første køb til min store datter (hun er 7 1/2)
  Nu venter jeg endelig endnu en lille pige, og det første køb til hende har været et par bodyer på tilbud, som den store pige har valgt 🙂

  Svar
 107. Michelle says:

  Mit allerførste køb til min nu 5 årige datter, var den fineste postkasserøde fløjls kjole, fra krutter, som hun skulle holde første jul i. Med termin d 20/12 og fødselsdato d 30/12 ligger kjolen lige så fin og ny i skuffen endnu- til evigt minde 🙂 i øvrigt i skrivende og ammende stund med lillebror på 4 mdr, hvis tøjskuffe primært indeholder arvegods – og som vil se for lækker ud i dennedragt- måske netop til at fejre Pixi’s fødselsdag senere på måneden?
  Rigtig glædelig jul,
  Kh m

  Svar
 108. Birthe says:

  Kort før jeg fødte min datter, læste jeg en artikel om, hvor vigtigt det er, at små børns lejetøj har meget tydelige øjne! Jeg var grædefærdig, det havde jeg jo heller ikke tjek på – mit barn var dømt til at blive totalskadet fra start. Så jagten på de dersens meget vigtige øjne gik ind. Jeg ledte højt og bredt alle de rigtige steder, men det eneste, jeg kunne finde, var en plastik-Anders-And-figur i Lokal Brugsen. Den havde øjne! Hun har elsket den lige siden. PS. Min datter er nu 26.

  Svar
 109. Louise Poulsen says:

  Shit den er fin, det er gået forbi min næse at Stella McCartney laver børnetøj. Ved ikke om det er en god ting, godt for min lille babydreng og skidt for min økonomi… Mit første køb var samme dag vi fandt ud af jeg ventede en dreng, en mega sej sweatshirt med en dj panda fra Soft Gallery.. Den kan han passe nu:-)

  Svar
 110. Maria says:

  Jeg har netop været til 12 ugers scanning og sneg mig derefter ud med min kæreste og købte det allerførste til baby, som blev et par øko-sokker man pandaer på 🙂

  Svar
 111. Emilie says:

  Kan ikke lige lure om konkurrencen stadig er i gang, men det er godt nok en fin dragt, så jeg prøver:) Selvom min datter kun er knap 4 måneder fortaber det sig allerede lidt i tågerne, hvad vores første køb til Ella-damen var, men vi er kommet frem til, at det må være en fin blå nederdel (hun ikke engang passer endnu – hurra for førstegangs-forælderkøb!) købt i en lille tøjbutik i Tel Aviv, hvor vi var på ferie et par uger efter at vi havde fået at vide at det var sådan et slags barn, der en dag kunne proppes i nederdele 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *