Adventskalender 2 // LEGO

Det er nu (allerede!!) 2. søndag i advent og derfor tid til at udlodde endnu en gave i samarbejde med CPH Københavns lufthavn. Som lovet er det denne gang noget til store drenge. Jeg blev nemlig lukket ind i LEGO butikken i lufthavnen, med nærmest frit valg på alle hylder, og det var mildest talt svært at vælge, men valget faldt altså, som I kan se herunder, på LEGO Chima.

 photo foto24_zpsf222934a.jpg

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg personligt endnu ikke helt har fanget, hvad det går ud på det der CHIMA, men jeg bor sammen med en fem årig (fem et kvart, mener jeg!) der har helt styr på Chima universet, og både ved hvad de forskellige karakterer hedder og kan, så selvfølgelig skulle gaven fra LEGO-butikken være Chima. Det er begge æsker på billedet, der er på højkant, så der skulle altså være rig mulighed for at glæde mindst én stor dreng (eller pige) i julen, udover min egen.

Da jeg var barn, var en af de bedste gaver under træet det lyserøde Belleville Lego, som vist faktisk findes endnu (?). Min favorit var en beachbar, med tilhørende strand, små lyserøde surfbræt, cafeborde og bittesmå drinks, samt legofigurer i badetøj. Hvilket bringer mig til det spørgsmål I skal besvare for at deltage i konkurrencen. Hvilket LEGO ønskede I jer inderligt som børn?

Vinderen finder jeg på søndag, når næste gave afsløres.

Jeg trækker også en vinder af Morrocanoil i aften (søndag), så du kan liiiige nå at være med HER

KONKURRENCEN ER SLUT! Vinderen er blevet kontaktet på mail.Tillykke til Sarah.

173 replies
 1. Kirstine H says:

  Jeg husker også belville Lego som det største hit. Derudover var jeg ret betaget af technique lego, men det blev altid opfattede som noget til de større børn og dermed lidt urørligt!

  Svar
 2. June Jessen says:

  Jeg var også vild med Belville Lego, og det var også det jeg ønskede mig. Jeg husker dog ikke at det var noget jeg fik.

  Svar
 3. Sandra Chronych a.k.a Zandracula says:

  Jamen, alt slags LEGO var på min ønskeseddel. Men lige meget hjalp det. Mine hippie-forældre tillod udelukkende Play Mobil, som vel at mærke skulle være arvet fra andre børn. De gik ikke ind for at støtte sådan noget “amerikansk legetøj (wtf?!), som i deres optik var/er de signaler, som LEGO består af. Suk. Resultatet er, at jeg i dag støtter markant op om min 5 åriges interesse for LEGO. Kun LEGO. Ikke det er fjollede Play mobil

  Svar
 4. Sarah says:

  Jeg ønskede mig alt med Ninja Turtles… Men det var som om de havde glemt at finde på det dengang?!?!

  Det er til gengæld blevet aktuelt nu, og man kan jo fandme få alt muligt Ninja Turtles LEGO… Så måske jeg ønskede mig det på forhånd…? Det er nok i hvert fald ikke HELT uden påvirkning fra moren, at min søn nu er helt tosset med præcis det!
  (Og LEGO Chima, sgu!)

  /Sarah

  Svar
 5. Stine says:

  Jeg var også en sucker for Belleville og jeg havde det hele! Jeg hiver det stadig ned fra loftet i ny og næ, fordi min fem årige lyserøde kusine er vildt med det!
  Og hendes storebror ville elske LEGO chima!

  Svar
 6. Stine says:

  Jeg var også en sucker for Belleville og jeg havde det hele! Jeg hiver det stadig ned fra loftet i ny og næ, fordi min fem årige lyserøde kusine er vildt med det!
  Og hendes storebror ville elske LEGO chima!

  Svar
 7. Louise West says:

  Jeg ønskede mig brændende politistationen fra LEGO men fik zoologisk have fra Playmobil?? Ville være dejligt faktisk at kunne forære min søn på 5 noget af sejeste, han ønsker sig ☺

  Svar
 8. Therese says:

  Jeg ønskede mig altid løst LEGO, så jeg kunne bygge Pippi Langstrømpes hus, et projekt min onkel og jeg havde over flere år.
  Husker faktisk ikke, om vi nogensinde fik det lavet færdigt.
  Jeg husker i hvert fald at vi fik laver verandaen til hesten 🙂
  Linus på 6 – har også fuldstændig styr på Chima så det ville være fedt at glæde ham med dette 😉

  Svar
 9. Lirum says:

  Jeg ønskede mig en zoologisk have i LEGO. Jeg ved ikke, hvad serien hedder, og jeg er helt sikker på, at det ikke findes mere. Det var nemlig ikke særligt pænt efter nutidens standard 😉

  Min søn vil elske LEGO chima LEGO!

  Svar
 10. Ditte K says:

  Jeg ønskede mig inderligt Belleville og havde heldigvis en masse af det. Udover det, elskede jeg Legos tog og togbaner. Det kunne der bruges virkelig lang tid på. Nu har jeg selv en Marius på 4 (og et halvt!) år, som helst ikke leger med andet end Lego. Specielt Chima er et kæmpe hit… Så meget, at der herhjemme bliver læst Chima-magasiner som godnatlæsning.

  Svar
 11. Rikke says:

  Lego belleville var klart favorit herhjemme da jeg var lille. Nu er det chima til min store dreng, som har fødselsdag den 23 december hvor han bliver 5år! Han ville blive lykkelig over at vinde det! Jeg krydser 🙂

  Svar
 12. Rebekka says:

  Jeg ønskede mig altid LEGO Belville, hvis man fik en firkantet pakke som raslede lidt, så vidste man den var hjemme! Og den LEGO belville jeg havde da jeg var barn, står stadig i kasser hjemme hos mor og var faktisk fremme igår og kan stadig være et hit hos min lille bonus dreng på 5, men tror nu han ville være bedre tilfreds med LEGO Chima end alt mit pigelego når han er på besøg hos “mormor”! 🙂

  Svar
 13. Julie says:

  Jeg var helt syg med LEGO technic! Synes det var dødsejt, at man kunne bygge maskiner og få dem til at bevæge sig og dreje rundt. Stjal gerne min lillebrors, fordi han fik mere af det til fødselsdag/jul end jeg gjorde! Piger kan da sagtens være tech-nørder. Det er jeg i øvrigt stadig – nu bare med computer og playstation 😉

  Svar
 14. Nana says:

  Jeg var vild med min seje legokarrusel, som også er gået videre til mine børn.
  Chima er et mega hit her i drengebulen. Krydser XX

  Svar
  • Susanne Brandt says:

   Lego fabuland var min favorit, og et år til jul fik, jeg en gul båd med tilhørende figur. Phver gang vi er hjemme ved mine forældre, leger min søn og jeg med det i timevis. Det burde altså blive sat i produktion igen. Det er efter min mening det bedste lego ever!

   Svar
 15. Maria says:

  Der var ikke Belville, d jeg var barn, ellers havde jeg helt sikkert ønsket mig det. <<<<<<<i stedet faldt min kærlighed til et DUPLO familiehus, som jeg fik og legede med i rigtig mange år, og har det faktisk stadig. Desværre, var det ikke længe min 4-årige søn gad DUPLO, han interesserede sig hurtigt for det rigtige LEGO, og han er også vild med CHIMA (jeg fatter det heller ikke rigtig) så han ville blive så glad hvis jeg vandt.

  Svar
 16. Marlene J says:

  Jeg må ærligt erkende, jeg ikke kan huske præcis, hvilket LEGO jeg ønskede mig. Jeg kan dog huske, at vi havde en masse LEGO Duplo, som jeg altid lavede gård af, så mon ikke jeg ønskede mig ekstra dyr og Duplo-klodser? 😉

  Svar
 17. Christina says:

  Jeg kunne lave en hel by med Belville lego som barn. Hele stuegulvet var fyldt med alt fra beachbar til rideskole 🙂

  Svar
 18. Skalotteløg says:

  Jeg var også så meget på Belleville, men fik desværre aldrig noget 🙁 Så måtte hjem til min kusine og lege med alt hendes. Derfor er det også planen, at sønnike skal flaskes op med LEGO… For at kompensere 😉
  Han kommer til verden en af de nærmeste dage, så han er nok lidt for lille til Chima, men indtil da vil den store dreng, som er hans far, gerne passe på det, er jeg sikker på 😉

  Svar
 19. Josefine B says:

  Åh, som lille ELSKEDE jeg at besøge mine kusiner, for de havde Belleville i overflod! Deres Belleville med heste og stald erindrer jeg som værende mit absolut største ønske dengang. Men ak, jeg har to brødre, så måtte nøjes med LEGOs skatteøer og politistationer. Det var nu heller ikke at kimse ad 🙂

  Svar
 20. Pia says:

  Hmm jeg husker ikke at Lego havde de hele byggeserier, som de har nu, men jeg husker at det var fedt at få løse klodser til samlingen, eksempelvis en stak vinduer og døre eller forskellige hjul… Men som mor til en dreng er Chima lige i øjet.

  Svar
 21. Mette says:

  Vi er store Lego fans her i huset:) Lego Chima er et stort hit, da de er sejt og fedt at samle:) Det ved du nok allerede. Min dreng ville elske det så jeg krydser fingre:)

  Svar
 22. karen says:

  Mine forældre kendte en, der arbejdede på Legofabrikken dengang i 80’erne, og det jeg ønskede mig allermest var at han kom forbi med poser med Legoklodser. Det gjorde han af og til, og der fandtes ikke bedre legetøj for mig end det Lego, der var i de poser.

  Svar
 23. Emily says:

  Jeg var vild med både lego Belleville og lego scala. Men nok især scala. Det var med nogle større mere dukke agtige figure. Jeg havde et fantastisk køkken derfra og en hest!! Men ihh hvor jeg ønskede mig det to etagers(!) hus man kunne få☺️

  Svar
 24. Baysen says:

  Jeg var klart med på Belville-temaet. Det var bare så dejligt piget 🙂
  Til mine niecer har Duplo været et stort hit. Chima vil til gengæld være et hit til kæresten og den lille ny nevø (når han bliver stor nok)!

  Svar
 25. Mettemor says:

  Jeg har 3 drenge i LEGO alderen. Den store, på 50, er nok den der ligger mest med røven i vejret juleaften for at samle den seneste gave. Så stort JATAK til denne adventsgave herfra!

  Svar
 26. Astrid says:

  Jeg ønskede mig LEGO mindstorms som gav mulighed for at programmere dem til at kunne alt muligt. Stor var lykken da jeg i løbet af første uge på universitetet fik lov til at lege med mindstorm LEGO som en intro til programmering. Ønsker mig stadig LEGO mindatorms!

  Svar
 27. Line says:

  Der var heller ikke Belleville da jeg var barn (hvor gammel føler jeg mig lige nu?! 🙂 ), men jeg kan tydeligt huske de søndage hvor hele dagen blev sat af til at lege med LEGO inde i stuen med min far og brødre. Hele gulvet blev brugt til en stor LEGO by med veje og det hele. Så på ønskesedlen hos mig dengang stod der vist bare LEGO haha.

  Svar
 28. Aske says:

  Da jeg var en meget ung dreng (i firserne) var mit største LEGO-ønske og efterfølgende bedste julegave, dengang i 1988, den flotteste gule ridderborg

  Svar
  • Aske says:

   …med de klassiske “gamle” heste, uden dikkedarer og smarte former. Mit kæreste eje gennem mange år, indtil en dag i mine teenageår hvor jeg fandt ud af at mine forældre havde givet borgen væk!! Kæmpe hulk (indsæt violiner)!!! I dag har min søn overtaget LEGO-kærligheden, især til CHIMA-serien, der af uransagelige årsager er verdens bedste legetøj?

   Svar
 29. Lise Larsen says:

  Jeg elskede alt LEGO men særligt ridderborg – kender ikke serien og jeg fik det heller aldrig. Det gjorde mon bror tilgengæld så jeg stjal da bare hans

  Svar
 30. Birthe says:

  Det her siger vist mere om min alder, end det gør om Lego… Jeg ønskede mig en æske med tagsten eller vinduer noget så forfærdeligt. Vi byggede altid huse.

  Svar
 31. Rikke FM says:

  Jeg havde massevis af fabuland LEGO og min mor har været så sød at gemme det så min datter kan overtage det.
  Min søn er bidt af LEGO – starwars, City, Chima – bare det er LEGO er det et hit:)

  Svar
 32. Stine Jensen says:

  Jeg er vist for gammel til at der var noget særligt pige lego, så tror bare det generelt var alt.
  Min dreng er til gengæld vild med LEGO City og chima og ville så gerne vinde det til ham!

  Svar
 33. pernilleac says:

  Jeg elskede fabuland lego! Der var blomster og huse. Det var så hyggeligt at bygge små byer. Måske en forløber til belville. Er lidt ældre end dig. Der var de sejeste figurer og jeg elskede flodhesten. Min storesøster ville altid være løven, for han var borgmester og bestemte! 🙂

  Svar
 34. Alberte E. Westh says:

  Jeg var overbevist om at Lego Starwars var det eneste rigtige! flere timer kunne gå med at samle flere kasser med det! Og jeg var så sur over ikke at have nogle småbrødre til at dele det med! Men heldigvis er der nu kommet fire småbrødre til verden som ville tilbede mig hvis dette kunne blive en julegave! 🙂

  Svar
 35. Helle RG says:

  Belleville var et kæmpe hit hos mig, specielt husker jeg at jeg ønskede mig en luksus villa, og fik den 🙂 Mine forældre har gemt det så glæder mig til min 2årige datter bliver stor nok, min dreng på 5år gider det ikke, han vil meget hellere lege med chima.

  Svar
 36. Line says:

  Åh mand, hvis ikke det var fordi, at jeg alligevel er ynglingsTante, så vil min nevø få stjerner i øjnene af det lego!
  Jeg var hooked på alt lego med heste (!) Så borge var et hit og jeg elskede min venindes masive samling af… Belville

  Svar
  • Line says:

   Hov, jeg googlede lige Belville. Min veninde havde sådan noget rigtig lego i pigefarver/tema, og jeg havde en ridestald i Belville med heste og føl. Det elskede jeg!!!

   Svar
 37. Marlene says:

  Da jeg var barn var det Playmobil der var the thing! Min bror og jeg havde en hel dragkiste fyldt med playmobil!

  Svar
 38. Nina Rosenbaum Skajaa says:

  Jeg var så glad for LEGO Fabuland. Har netop fundet det hele frem til min søn på knap 4. Han vil dog elske elske elske LEGO chima- som alle børnene i børnehaven taler om. Glædelig jul!

  Svar
 39. Katrine K says:

  Jeg er sikker på at min datter ville elske de to pakker LEGO ☺
  Da jeg var Barn var der ikke så mange forskellige LEGO serier at vælge imellem, men jeg kan huske at jeg og min lillebror var vældigt glade for borglego…
  PS Belville findes ikke mere, det nedlagde de året før LEGO Freinds blev lanceret.

  Svar
 40. Trine C. says:

  Jeg er sååååå gammel at der ikke var lavet pige-lego, men jeg var meget glad for Fabuland og det leger mine drenge med nu når de er på besøg ved min mor. Vi er store lego-fans herhjemme og jeg forudser et par dage med intens byggeri i julen!

  Svar
 41. Camilla says:

  Jeg var også vild med Belville LEGO 🙂

  Håber på, at vinde de 2 LEGO Chima æsker til min lillesøster på 7 år. Hun elsker LEGO Chima-universet 🙂 ..

  Svar
 42. Caroline A says:

  Jeg blev pludselig helt nysgerrig om jeg kunne finde det LEGO jeg så inderligt havde ønsket mig i gave! Og nostalgien vil ingen ende tage da jeg ved en hurtig google image søgning finder det selvsamme vidunder. Det er fra “Paradisa” serien som jeg kan læse mig til blev erstattet af Belville. Det er det mest fantastisk pastelfarvede pool hus med dertilhørende sportsvogn i ren Miami Vice stil.

  http://media.tumblr.com/tumblr_lwajvg8iHn1qjqnqo.jpg

  Godt jeg snart skal hjem til jul 😉

  Svar
 43. Louise J says:

  Jeg kan tydeligt huske, at jeg elskede belville LEGO med heste og kan faktisk finde præcist det jeg havde, på nettet. 😀 Det meste fantastiske er, at min kærestes 4årige pige Mathilde Sofia har vi ikke købt julegave til endnu, så måske jeg skulle på loftet og finde det frem igen + et nyt belville LEGO. Hvis IKKE hun vinder LEGO Chima.

  Svar
 44. Maria says:

  Jeg husker ikke at der var serier, som i dag. Måske jeg er for gammel:) Men min søn ville i hvert fald eeeeelske dette chima sæt.

  Svar
 45. Mette K says:

  Jeg ønskede mig nok også Belville, men mest fordi alle andre gjorde – det samme skete da Buffalo støvlerne kom ind i billedet nogle år senere! Jeg var ikke den store lego-pige, dog var jeg helt nede med Barbie! Men men men, min snart 7 årig nevø er vild med alt der bare kommer i nærheden af lego og kan bruge evigheder på at sidde og bygge og lege med lego så det ville klart være et hit der!

  Svar
 46. Nikoline Henningsen says:

  Jeg ønskede mig det LEGO hvor man forbandt det til en computer og programmerede.
  – Da jeg fik det som 10 årig pige, var jeg dog helt lost og min far og storebror fik nok mest glæde af det 😉

  Svar
 47. Katrine Kühnell says:

  Mit absolut største LEGO ønske var et meget politisk ukorrekt LEGO belville ørkenslot. Nøj jeg tror aldrig jeg er blevet gladere for noget nogensinde.

  Svar
 48. Mona says:

  Mine all time favorit ønsker på en delt 1 & 2 plads var Playmobil og Belleville. Desværre syntes min mormor ikke at Playmobil var (godt nok) legetøj (for en pige måske), men jeg havde også et Belleville strandsæt. Det var en god jul, da jeg fik det. Det er faktisk det eneste jeg rigtigt kan huske

  Jeg er stadig sucker for Playmobil, og de sidste par år har det været jule-hittet i min datters pakker, til både hendes og min store glæde- Faktisk har vi så meget i samlingen, at vi er klar til at slutte den, og min datter i år ønsker sig Lego til at starte en samling hos sin far.

  Dels er det Lego Friends, som vist er Belleville erstatningen der fylder på ønskelisten, men Chima er også at finde. “For jeg er jo lidt vild og ikke kun til det der pige noget”, som min knap seksårig sagde, da vi skrev hendes ønsker ned.

  Svar
 49. Jeannette Wiedekam says:

  Jeg kan ærlig talt slet ikke huske, at LEGO var opdelt i forskellige “historier”… det er først noget jeg fandt ud af da jeg selv fik barn. Ikke desto mindre har jeg bygget utallige huse efter eget design i min barndom.. og kan godt ærgre mig over, at der altid følger brugsanvisning med, så børnene ikke får udfoldet deres egen fantasi…
  Min søn på snart 10 gider ikk rigtig LEGO mere, så derfor vil jeg, hvis jeg er så heldig, at vinde, sørge for at præmien går til en 6 årig dreng, som er en del af en familie (1 enlig mor og 2 drenge på 6 og 15 år) som jeg støtter gennem Julehjælpen… Han vil helt sikkert blive lykkelig for denne gave, da han brændende ønsker sig Lego 🙂

  Svar
 50. Anne Kirstine Olesen says:

  Min dreng har lige opdaget LEGO, så jeg ville blive meget populær hvis en pakke pludselig landede hos os. Kh Anne

  Svar
 51. Line says:

  Jeg ønskede mig LEGO Belville hver jul 🙂
  Har lige været til fødselsdag hos min nevø, han fik noget LEGO CHIMA i dag, det er det eneste han ønsker sig.
  Så at kunne give ham dette i julegave, ville være fantastisk 🙂

  Svar
 52. Cathrine says:

  Jeg ønskede mig ALTID Lego Belleville, men min veninde havde altid mere end mig, var dybt misundelig på hende! Vi kunne lege i flere timer/dage/uger på hendes værelse, og spenderede ligeledes mange nytårsaftener med at lege at de små dukker holdt nytårsaften (til stor glæde for vores forældre, der vidste, de fik fred og tid til mad og rødvin)! Min kusine på 6 er kæmpe fan af Lego Chima, ville være fantastisk at give hende det i julegave 🙂

  Svar
 53. Emili Rønde says:

  Jeg elskede det Lego hvor man med den samme mængde klodser kunne bygge 3 forskellige typer huse. Så jeg byggede huse. Jeg husker ikke at jeg legede specielt meget med det når det først var bygget, men så rev jeg det fra hinanden og byggede en anden type hus. Det var skøn leg! Ja, og så fik jeg noget Scala, men det var helt klart ikke det jeg legede mest med. 🙂

  Svar
 54. Camilla Kirstine says:

  Min storebror havde alt i Lego da vi var små. Jeg måtte aldrig lege med det og han legede heller ikke selv med det – han byggede det og betragtede det herefter meget stolt. Jeg var grøn af misundelse og mit største ønske var at jeg kunne lege med den store politistation og indfange røvere i de seje biler!

  Svar
 55. Katrine says:

  Jeg ønskede mig alt med LEGO Duplo! Dt var et kæmpe hit, og mine børn skal også vokse op med en hel masse 🙂

  Svar
 56. Gry says:

  Ved ikke om jeg er lidt for gammel men husker ikke Belville fra jeg var barn. Min min storebror havde vildt mange lego klodser og slap af hvor byggede vi meget sammen…sindsyg hyggeligt.

  Krydser fingre for at min søn vinder dennne konkurrence

  Svar
 57. Elisabeth Gullach says:

  Jeg ønskede mig evigt og altid Harry Potter! Især hogwarts borgen, som jeg til min 7. jul endelig fik af min far, farmor og oldefar som var gået sammen. Min fars kone har senere fortalt, at min far havde så dårlig samvittighed for den nye skilsmisse fra min mor, at jeg ligegyldigt dårlig studieøkonomi bare skulle have det slot.
  Og det er stadigvæk mit yndlingslego når jeg leger med min yngste lillebror.
  Som også er ham jeg ønsker mig det her LEGO til- nu er han nemlig lige flyttet til England med min far, så jeg savner dem begge hele tiden og tænker hele tiden på dem. Og ved sidste Skype aftale stod chima altså højest på ønskelisten (8 år). Så tror de her æsker kunne gøre ham ligeså glad som jeg dengang for mange år siden!

  Svar
 58. Nina says:

  Jeg må også tilslutte mig Belville ønskerne. Eller i det hele taget bare nogle af de der specialæsker fremfor de kedelige almindelige klodser.

  Svar
 59. Daniella says:

  Jeg ønskede mig allermest et belleville-dukkehus. Mit største ønske var generelt et dukkehus; om det så var fra Lundby, Lego eller et andet mærke. Desværre fik jeg aldrig det ønskede dukkehus. Vil til gengæld tage revanche, hvis en af mine egne børn skulle ønske sig et dukkehus (spørgsmålet er så bare, om de vil kunne få det i fred for mutti) 🙂

  Svar
 60. Katrine K says:

  Jeg legede meget med Belville. I dag har vi en dreng på snart 4, der KUN leger med Chima LEGO. Vi låner desuden blade på biblioteket, køber Chima trøjer (det er de sejeste) og alt andet der er Chima på. Især Quacker (staves det sådan?) er et hit

  Svar
 61. Susanna says:

  Jeg havde en bror der altid fortalte mig hvad der var sejt, ergo det han ønskede sig, men når det kom til lego var vi helt på samme side. Vi havde et par borge, masser af riddere og ikke mindst heste, min næsten 5 årige (januar) elsker at besøge mormor og lege med det. Men synes også Chima er det sejeste der findes både i lego og på film 🙂

  Svar
 62. Astridld says:

  Jeg ønskede mig LEGO Tecnic, men fik det aldrig. Lige nu ønsker jeg at forkæle min søn på 11, som har brækket foden, og skal gå med skinne på til 30. December. Ingen svømning ingen spejder og ingen rollespil bare et langt øøøøv

  Svar
 63. Ditte Ellen Rasmussen says:

  Belville var også det helt store da jeg var barn 🙂 Havde også lidt af det, men når man er yngste barn i en søskendeflok så har man jo arvet så meget lego fra de større søskende og mine forældre synes ligesom at jeg måtte have nok i det, så jeg gik mest og var dødmisundelig på de piger i klassen der havde Belville..

  Svar
 64. Mette says:

  jeg ønskede mig vist bare lego der ikke var arvet fra min far, og derfor rent faktisk ville være i stand til at hænge sammen, når man byggede noget. Og Fabuland!

  Svar
 65. Gitte says:

  Alt med biler, fjernstyret biler, små biler, LEGO biler og en gang imellem lidt Barbie, men kun fordi min mor købte det til mig, ønskede mig det aldrig.
  Nu ville jeg nogle gange ønske mine drenge på 5 & 6 år ville lege lidt med Barbie ha ha!
  Men LEGO Chima ville de elske.

  Svar
 66. Anja says:

  Alt mit Lego var arvet fra ældre fætre og kusiner, så der blev ikke føjet så meget til samlingen.
  Men jeg var mægtig misundelig på min venindes Belville 🙂

  Svar
 67. charlotteF says:

  Jeg husker egentligt bare klodser til at bygge af og vinduer og døre. Tror ikke vi havde nogen serier! Men Chima holder – Vi er fans herhjemme for den store pige på 8 og drengen på 5 synes begge det er the shit – og de kan lege og udforske hele historien sammen (chima-blad, tegnefilm, søster læser op af net-siden osv) Vi er all in, men mangler de nye ilddyr og isdyr, oh krise.

  Svar
 68. Eva Caspersen says:

  Jeg ønskede mig rumlego, og har en kæmpe rumstation, som jeg glæder mig til min to små børn kan lege med. Jeg ved helller ikke helt hvad lego chima er endnu, men håber jeg får chancen for at lære det at kende!

  Svar
 69. Sarah says:

  Åha, ALT Lego kunne bruges da jeg var barn.. Min søster og jeg havde en hel by på vores fælles værelse, men det var egentlig sjældent at vi sådan rigtig sad og decideret legede med det.. Alle ved jo, at det sjove ved Lego er at bygge og bygge om og bygge igen 😉 Men det største ønske var nok også alt det lyserøde – det kribler stadig i fingrene når jeg ser de dér fiiiine lyserøde vinduer, hegn og lygtepæle 😀
  Men med en søn på 4 tre qwart 😉 Så er det altså også Chima, Ninjago and so on der hitter og fylder hele værelset 🙂 Han ville ÆÆÆÆLSKE de der pakker 🙂

  Svar
 70. Maria says:

  Jeg husker simpelthen ikke et navn, men alt der ikke “bare” var klodser, men som forestillede noget, var et hit. Nu har jeg en søn der er vild med både chima, City, ninja osv;)

  Svar
 71. Alexandra says:

  Jeg kan næsten ikke huske Lego som.andet end legoklodser…til gengæld var smølfe huse og Smølferne – inkl Johnny Reimar LP’en – et kæmpe hit. Og August på fire en qwart er vild med Lego chima 😉

  Svar
 72. Katrine Gunnersen says:

  Jeg havde selv det der med café bordene, og med hestestaldene.. men så kom BelVille… Ih, det ønskede jeg mig, men var lige lidt for stor.. så godt min søster fik det, så kunne jeg nemlig lege alligevel

  Svar
 73. Lus says:

  Jeg kan ikke huske at jeg ønskede mig LEGO. Tilgengæld kan jeg huske at mit allerstørste ønske da jeg var 12, var en kravledukke, der var meget dyr! Men jeg fik den og har den stadig 🙂

  Svar
 74. Line Møller says:

  Jeg var barn i start 80’erne, og husker ikke, at der var LEGO-temaer – men jeg havde spandevis af løsvægt-LEGO (???) som jeg brugte til at bygge en by med. Masser af huse indrettet som butikker og boliger. Jeg ønskede mig brændende, at få sådan noget lys til husene, ved ikke om det fandtes, men jeg fik det i hvert fald aldrig 🙂
  Min knap 4-årige leger stort set kun med LEGO, han bygger de vildeste køretøjer, rumfartøjer og alt muligt andet. Chima har han en del af, og ser også filmene. Han ville blive ellevild over chima-gaven! Jeg synes netop Chima er et ret flot og meget eventyrligt univers.
  Glædelig 2.advent 🙂

  Svar
 75. Louise says:

  Jeg kan ikke rigtig huske Lego fra jeg var barn (indsæt selv abesmiley med hænder for øjnene), vi fik arve kasser med Lego, men husket ingen instruktioner i hvad de kunne blive. Kun ren fantasi #gammelnok
  Tilgengæld er min 5 årige pænt pjattet med Lego Chima!!

  Svar
 76. Anna Louise says:

  Mit ynglings LEGO var fabuland og ellers alverdens LEGO klodser så jeg kunne bygge alt der var i min LEGO bog

  Min søn på 5 (1/2) 🙂 er vild med Chima, så det ville virkelig være et hit herhjemme.

  Svar
 77. Cille says:

  Mon jeg kan nå det??

  Min pakkekalender bestod af 2-3 klodser ad gangen og end altid som store pippi-huse med sjove gevækster. Har nu 4. Legobarn under opvækst. Han synes, at LEGO styrer!!

  Svar
 78. Helene Braüner Bisgaard says:

  Jeg husker ikke, at jeg ønskede noget bestemt, men jeg husker, at LEGO var ét af de største hit blandt vores legetøj. Vi brugte timevis på at bygge, lave landskaber med de der sjove blomster, hvor man sætter hoveder på tre spidser, og så husker jeg særligt et lille hus, som min søster fik, hvor der var parasol og interiør til. Vi legede så meget med det. Skønt, at det stadig holder. Både DUPLO og diverse “lille-lego”, som det hedder her, leges med blandt store og små.

  Svar
 79. Sara says:

  Som barn ønskede jeg mig inderligt belville-legoet, og jeg kan huske at jeg var ovenud lykkelig det år jeg fik det store slot i julegave. Hold da magle, hvor var jeg bare glad! 😀

  Svar
 80. Katrine M says:

  Jeg husker slet ikke belville, men jeg kan se at det da har været det helt store hit! Gad vide hvor jeg har været henne. Nå, men jeg brugte i hvert fald en del tid med lego, som jeg havde arvet fra den ældre generation: den gode gamle slags. som kun bestod af simple klodser, der kunne bygges alt muligt af. Sikkert super godt for fantasien 🙂 Om end min søn nok ville blive noget gladere for chima – det ser ret vildt ud!

  Svar
 81. Marlene Høj says:

  Jeg tror at det var noget city – Måske en helikopter. Jeg legede bare med lego hos min veninde, der havde en storebror 🙂

  Svar
 82. Nanna says:

  Jeg ville bare så gerne have mit eget LEGO i stedet for at skulle dele med mine to storebrødre. Det hele lå hulter til bulter i en stor kasse, og de havde så meget styr på det, mens jeg ikke rigtig ku overskue rodet. Så min egen LEGO med tilhørende figurer, ja tak :).

  Svar
 83. Mette C says:

  Det lyder sært, men jeg legede ikke med lego. Mærkeligt barn. Nå, men min søn er heldigvis ganske normal, så han vil elske denne adventsgave.

  Svar
 84. Rikke Bisgård Sørensen says:

  Jeg elskede/elsker Lego i alle designs. Som lille byggede jeg utallige huse, og lavede små byer. Jeg nød at sidde i mange timer og hyggebygge. Den dag i dag er jeg også kæmpe Legofan!!! Hvis det stod til mig fik vores børn altid Lego i gave, men det kan jeg nok ikke overtale dem til 😀

  Kh Rikke

  Svar
 85. Maiken says:

  Belleville var et hit. Min mors onkel arbejdede på LEGO så jeg fik Belleville LEGO til jul og fødselsdage. Fantastisk piget koncept

  Svar
 86. Randi says:

  Jeg var helt forelsket i sådan nogle små blomster med grøn stængel og gule, røde og hvide blomsterhoveder, der kunne tages af. Og af alle de gennemsigtige klodser. Og en helt NY æske med MANUAL. Kan faktisk ikke huske hvad jeg ønskede mig.

  Svar
 87. Maria says:

  Belleville var klart yndlings!
  Da jeg var 10, var vi i Portugal og måtte vælge en ting i en tre etagers legetøjsbutik. Jeg valgte en Belleville yatch! Den var jo fantastisk!!!

  Svar
 88. Inge says:

  Jeg er fra lææææænge før Belville osv. Mit største LEGO-ønske var juletræer og bogstavsklodser

  God jul til dig og dine
  Inge

  Svar
 89. Stine says:

  Fandtes der virkelig også legotemaer for 25-30 år siden? Der er jeg vidst blevet snydt. Jeg husker kun de almindelige byggeklodser. Til gengæld elskede jeg min Playmobil cirkusmanege – mon det gælder?

  Svar
 90. Louise says:

  Lego Belville var også et kæmpe hit her! Jeg krydser fingre for at jeg vinder! – min kærestes fætter, på 6, er en kæmpe legonørd! – han elsker alt der har med lego at gøre, så det ville helt sikkert falde i god jord! 😀

  Svar
 91. Sasja says:

  Der er vidsr mere end du og jeg der ønskede os belville! Kryd i FÆtter BR kataloget og så i hænderne på far og mor!!
  Jeg er sikker på min elskede nevø vil elske sådan et lego sæt, og specielt fra sin faster der bor laaaangt væk i udlandet, men heldigvis kommer hjem til jul!

  Glædelig jul!

  Svar
 92. Olga says:

  Jeg husker LEGO Belville, men før jeg fik den længe ventede pakke med heste begavede min far mig med først en Stena Line færge (ja! Den fandtes!) og et elektrisk tog fra LEGO – ikke det min barndomsven Jakob fik, som var et passagertog, hvor en mor kunne stige på med barnevogn etc. – nej, det var et godstog som kunne læsses med kul, pakker og andre rurale godter (no need to say at både Jakobs og mine forældre var en del af 68’er generationen, men mest af alt tror jeg min far ønskede sig en søn:) Det er ikke så sørgeligt som det lyder, og jeg er stadig glad for godstoget og min bonussøn er da også delvist imponeret af det, men intet, INTET slår Chima!

  Svar
 93. Rebekka says:

  Jeg tror aldrig jeg havde det store legoønske som barn. Vi var det man vil kalde fattige, så jeg var egentlig glad, bare der kom mad på bordet og jeg synes det var fedt, når vi havde varmt vand i hanen. Men ofte, så fandt mine store brødre deres lego frem, som de havde arvet, og sammen sad vi og byggede alverdens ting. Det var magisk! Jeg vil elske at vinde en gang lego til min lille nevø, og minde min bror om de hyggelige stunder vi havde som børn 🙂

  Svar
 94. Cecilie Marie says:

  Som mor til en dreng på 6 et qwart, kan jeg kun sige OMGOMGOMG! til det her! Lego Chima er det vildeste pis herhjemme, lige nu. Min dreng har mange gange forklaret om Chi og Lawal og hvad har vi, men jeg har komplet teflon hjerne hvad angår drengelegetøj. Det glider helt af.
  Jeg selv er så gammel, at lego nærmest ikke fandtes dengang. Aaarh ok, det gjorde det, men min mor syntes at Lego bare var kommerciel udnyttelse af børn, så det måtte vi ikke få. Det lyder rimelig tosset, kan jeg godt høre….

  Svar
 95. Fie Vesterled says:

  Jeg ønskede mig de små lego dyr med en bondegård til 🙂 Nu har jeg en søn på 9 der æælsker al lego og som ville blive meget lykkelig for sådan en samling chima lego 🙂

  Svar
 96. Caroline says:

  Som yngre barn drømte jeg mange inderlige drømme om Belville lego, – især prinsesserne! Desværre var det absolut ikke noget mine forældre havde råd til, så fars gamle lego fra 60’erne og 70’erne fulde af Shell-logoer blev hevet frem i stedet, og når jeg tænker tilbage på det, var det faktisk lige så fedt at lege med, som enhver Belville-prinsesse havde været. Da jeg blev 10-11 stykker fik jeg øjnene op for Harry Potter lego og mine forældre fik øjnene op for ebay (farlig kombi) hvilket resulterede i at da mine veninder begyndte at snakke om hvilke drenge i klassen der var pæne, sad jeg og tænkte på hvordan jeg kunne få mit Legoslot til at blive højere. Det gik endda så vidt, så min far byggede et stort og kompliceret hyldesæt/”magisk verden” til alt mit Harry Potter lego. Jeg havde alt fra de første tre serier, og jeg har det skam stadig liggende i kasser på loftet den dag i dag 😀

  Svar
 97. Maja Fuglsang says:

  Jeg havde simpelthen et hav af lækkert LEGO som barn 🙂 Min far arbejde ved LEGO som projektleder, så når nye produkter skulle testes meldte jeg mig ofte som tester og så fik man lov at beholde det sæt man havde testet 😀 en rigtig god deal synes jeg…

  Svar
 98. Louise says:

  Mit ynglings var LEGO fabuland.. Elskede at bygge og lege med det med min bror som også sommetider blev tvunget til barbie.. Lidt af både pige og drenge univers som jeg gerne ser min søn deltage i med både drenge og pigevenner.

  Svar
 99. Mai P. says:

  Desværre stod der ikke LEGO på ønskelisten, men derimod små ponyer. Men tilgengæld kender jeg en fuldvoksen “dreng” aka min kæreste, som vil blive glad og vældig underholdt i et par timer, hvis jeg kunne forære ham dette ; )

  Svar
 100. Lars Jensen says:

  Da jeg var en lille dreng (er det jo egentlig stadig når det gælder LEGO) der ønskede jeg mig altid Technic LEGO og var altid spændt på om der var en pakke der raslede

  Svar
 101. Anja says:

  Jeg er vokset op med to brødre … og er midterbarn. Så du kan vel nok regne ud, at der var mere LEGO end Barbie i mit barndomshjem. Og det gjorde mig bestemt ikke noget. Vi havde en masse “Drenge” LEGO hos os. Især Technic LEGO, togbaner og ridderborg. Jeg elskede at lege med det. Især ridderborgen, for der fulgte heste med. Så byggede jeg stalde – ikke kun til LEGO hestene, men også til mine legetøjsdinosaurer, trolde og andet legetøjskravl jeg havde.

  Da ridderborgen var grå og kedelig i farverne, ønskede jeg mig sådan en bondegård – tror det var fra LEGO CITY? Ihh, så ville mine ridderheste få en rigtig bondelegomand til at passe dem, og en fin farverig stald at bo i.
  What a dream! 😀

  Svar
 102. Jeanne D. says:

  Åhh… Det er jo dén min Magnus sønnike ønsker sig – jeg er SÅ meget med på legen. Hvem vil ikke gerne være “Verdens Bedste Mor”?!

  Da jeg var barn havde jeg et LEGO villahus, i 2 etager med blomsterbede og små lanterne hængende under tagudhænget… Jeg ønskede mig inderligt et nabohus også, men fik det aldrig.

  Tak for chancen og glædelig jul 🙂

  Mvh. Jeanne

  Svar
 103. Signe kragelund says:

  Jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af LEGO som barn. Men mine egne børn har både LEGO friends, alm LEGO og LEGO duplo. Det meste er arvet af deres far, som har haft LEGO som barn. Det ville være skønt med noget opdateret LEGO!

  Svar
 104. Regitze J. says:

  Jeg aner ikke hvad det var for noget LEGO jeg fik en jul, men det var den bedste gave nogensinde!! i mange år.
  Det var sådan et zoologisk have sæt, med vilde dyr… og så skulle alle mine barbier og actionmen altid bo sammen med dyrene eller have en løve som kæledyr. Meget eksotisk og ren idyl.

  …nu har jeg til gengæld en niece som er helt syg med LEGO… især det “mere drengede” 🙂

  Svar
 105. Pia Eriksen says:

  Jeg ønskede mig ik Lego som barn, men elskede at hjælpe min bror med at samle hans. Så sad vi og samlede Lego Borg efter at resten af familien var gået i seng. Mine egne tre tøser har en masse Lego – det er godt og holdbart legetøj

  Svar
 106. Rikke Koch wennergren says:

  jeg var den heldige lille kusine der arvede lego fra min større fætre, som jeg delte med min storebror. Jeg kan ikke erindre nogle serier – mine forældre havde ikke så mange penge, så vi byggede i fri fantasi. Til gengæld var der stor stor jubel fra både min med og jeg, da vi i biografen så Lego – the movie, og det blå rumskib dukkede op

  Svar
 107. Lotte says:

  Det må klart være noget Fabuland LEGO. Hvad blev der egentlig af det? Husker, at jeg havde den fedeste butik med små får og kaniner. Jeg ønskede mig det helt store hus, hvor der vist var indbygget rutsjebane til dyrene – men fik det aldrig:-(

  Svar
 108. Ditte christoffersen says:

  Da jeg var barn ønskede jeg mig LEGO til at bygge huse, specielt tagsten og døre/vinduer var i høj kurs. Min far og mig brugte mange timer på at bygge.

  Svar
 109. Britt says:

  Helt klart Fabuland lego jeg havde en hel flyttekasse med det elskede/elsker at samle lego hvilket også er grunden til at min søn har rigtig meget lego 🙂

  Svar
 110. Ditte says:

  Havde ikke rigtig LEGO som barn, men har heldigvis en meget legoelskende dreng. Han lagde ud med duplo zoo og togbanen, gik videre til LEGO City, så starwars og nu er det kun LEGO chima der duer…

  Svar
 111. Jane says:

  Jeg ville egentlig helst bare lege med min storebrors gamle LEGO. En del af det var en stor rumstation. Min søster og jeg var svært begejstrede.

  Svar
 112. Signe says:

  Jeg håber jeg stadig kan nå det!
  min søn er for alvor blevet forelsket i Lego efter at have været duplo-fan i nogle år. Ovenikøbet er han helt vild med Chima, selvom jeg heller ikke fatter hvad det lige går ud på.

  <3

  Svar
 113. Catrine says:

  Jeg æææææælskede det Lego der havde sådan nogle små blomster og haver med i æsken, og de Lego-mænd der faktisk var dyr – jeg havde mindst 40 forskellige, og kunne få timer til at gå med at bygge byer til dem med trapper der gik op og ned, og alt for høje tårne der hele tiden væltede 🙂

  Svar
 114. lise-pigen says:

  JEg legede med Politi LEgo og havde faktisk også noget turtle lego…og har nu to drenge der er besat af lego chima! Så vi krydser fingre herhjemme.

  Svar
 115. Skolou says:

  Åhr Yeah, jeg havde glemt det, men kan liiige nå at være med. Tak for reminderen 🙂
  Jeg var som barn HELT vild med Lego Fabuland, og så vidt jeg husker, havde vi både klodser, bøger og et good old VHS bånd. Og mine forældre har heldigvis gemt en helt kasse fuld. Det har desværre bare ikke samme tiltrækning på min 7årige søn, som det der nymodens Lego China (som ville elske at få dette sæt i julegave).
  Tak til Københavns Lufthavn for at være så gavmilde – og til Cecilie for at dele ud.

  Svar
 116. Monica says:

  Den er jeg nødt til at være med i den her – har en Lego Chima gal dreng :). Jeg ønskede mig mest af alt et Lego slot i hvide klodser man kunne få dengang – men fik det desværre aldrig… Er dog aldrig vokset fra Lego åbenbart, siden jeg nu har en Lego Dødsstjerne stående herhjemme – og det er ikke sønnens, men derimod de voksnes 😉

  Svar
 117. Nana says:

  Jeg sidder og tænker ‘var der ikke bare løse klodser dengang?’.. Er jeg virkelig så gammel? Nå, men vi fik på et tidspunkt en lego duplo færge, DEN var sej.. Og med i badekar .. Og der ligger den faktisk stadig..

  Svar
 118. Majbrith Pedersen says:

  Vi havde desværre ikke mange penge da jeg var barn. Men kan huske at jeg ønskede mig de almindelige klodser. Fik dem dog aldrig, men det gjorde mine børn tilgengæld 🙂

  Svar
 119. Charlotte Qvist says:

  Jeg ønskede mig de klodser man kunne bygge tage af, så jeg kunne lave huse, til en by..
  Det var før koncepterne kom

  Svar
 120. Lene hecky says:

  Fuck. Havde ikke lige fået læst det der spørgsmål. Elskede at lege med min brors LEGO technic. Kom aldrig på den ide at ønske mig noget selv, da han var så gavmild med sit

  Svar
 121. Julie says:

  Jeg ønskede mig alt Belville, og da jeg havde fået hele samlingen blev det for kedeligt, og dernæst skiftet ud med ALT Harry Potter LEGO. Stakkels min mor, da jeg ikke kunne samle det selv..

  Svar
 122. Mette says:

  Tænker nøjagtig det samme som Nana: var der virkelig andet end løse klodser da vi var små?! Men dem var der til gengæld også mange af på mit værelse – og jeg byggede huse i lange baner 🙂

  Svar
 123. Ditte says:

  Jeg ønskede mig mest af alt noget Dublo til et dublo hus jeg havde bygget. Kan huske jeg fx fik et lille badekar en seng osv. Det står stadigvæk hos min far og nu kan mine børn lege med det – hyggeligt 🙂 min stedsøn elsker Chima universet og ville blive lykkelig, hvis jeg vandt!

  Svar
 124. Pia says:

  Jeg håber at du ikke har trukket endnu så jeg er med i puljen! Lego til femårige legonørd herhjemme ville være awsome! :>

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *