2014 – Det jeg gjorde

Traditionen tro startede jeg året med at lave en liste over alt det jeg skulle nå inden året var omme. Nu er der kun 10 dage tilbage af året, og hvad fik jeg så reelt gjort? Ikke så meget af det, men til gengæld nåede jeg ting, som slet ikke var på listen, eller lå i kortene, som for eksempel at indse at det ikke nytter at løbe fra sine følelser, jeg pakkede mit liv i kasser, indrømmede min afhængighed af Instagram, så tilbage på den første tid med Otto og skældte os kvinder lidt ud, havde optur over udflytterbørnehaven , jeg lærte at slå smut, det lykkedes mig at lave de tynde pandekager, I fik lov til at udspørge freelancer, og, nåhja, så blev jeg jo simpelthen gravid.

… Ret imponerende, hvad man kan nå på et år alligevel, sååå hot yoga må vente lidt, og der er stadigvæk lidt over en uge tilbage til at nå at se Sharknado. Det når jeg nok.

 photo foto_zpsf0f46016.jpg

2015, jeg glæder mig til dig.

 

5 replies
  1. Christina Melchiors says:

    Du behøver overhovedet ikke bruge til eller kræfter til hotyoga.
    Altså medmindre du synes det er fedt at se hende / ham foran stå i egen svedpøl og kaste rest-sved på dig… Just saying!

    Glædelig jul

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *