Sengeliggende type

Jeg fik et wakeup call af rang fra min krop i morges, og jeg er blevet beordret af de voksne mennesker på hospitalet, til at ligge på langs, minimum til i morgen. Derfor er den fem-årige blevet afleveret hos sin mormor, hvor han hænger ud natten over, min mand har bragt sandwich og tiramisu til mit sengeleje, og jeg har planer om at få catchet op på The Killing. …Det lyder umiddelbart ret dreamy, men helt ærligt kribler det i mig for at ordne ting, sætte en vask over, bage noget, besvare mails og måske bare liiiige hurtigt cykle ud på havneholmen og hente min arbejdscomputer, så jeg kan få ordnet et par arbejdsting, nu når jeg alligevel bare ligger og glor. Men jeg har på fornemmelsen, at det netop er det, der er problemet, at jeg altid ‘bare lige’ skal alt muligt, så jeg aldrig får skruet ned og lagt mig før det er for sent, derfor har jeg nu lovet mig selv at slukke hjernen, så vidt det er muligt, bare indtil i morgen, og herefter er det altså slut med at presse min stakkels tykke krop til at køre videre, når den tigger mig om at lade være.

… Jeg keder mig.

 photo Skaeligrmbillede2014-11-05kl190709_zpsb24b3da3.png

8 replies
  • Anette says:

   Årh ja, den er super! Den er desværre bare ikke på den danske Netflix, men hvis man har adgang til den amerikanske, så skal man virkelig unde sig selv at se den 🙂

   Og rigtig god bedring, Cecilie.
   Det er altid meget sjovere, at ligge/sidde stille, når man selv har valgt det. Hvis man er blevet det påbudt, så kan man hurtigt komme på 47.000 andre ting, man hellere ville. Du skal jo passe på dig selv og lillesøster. 🙂

   Svar
 1. Mille says:

  BLEV LIGGENDE! 🙂 Jeg gjorde det samme, da jeg var gravid med min anden datter for et år siden og jeg endte med at ligge nede (sådan ligge ned 4-real) de sidste 8 uger fordi min livmoderhals var forkortet, da jeg ikke havde lyttet efter min krop.

  Jeg endte med at se alle sæsonerne af De unge mødre….!! 😀

  Svar
 2. Rikke says:

  Det er hæsligt bare at ligge, til at blive vanvittig over. Du må trøste dig, med tanken om den pragtfulde baby du laver 😉
  Rigtig god bedring.

  Svar
 3. Romkuglen says:

  Ville netop til at foreslå Parenthood som tidsfordriv (who am I kidding? Det er serious buisness! og den er skide god), men kan se andre er hurtigere end mig. Kan ellers foreslå et hav af serier, men ved ikke hvad skags du er til?

  Svar
 4. Ditte says:

  Bliv liggende! Jeg tog det ikke alvorligt, da jeg var gravid med min første. Endte med at føde syv uger før tid og en måneds indlæggelse på neonatal. Arbejde og alle de andre praktiske ting er bare ikke det værd…
  Tog heldigvis ved lære i anden graviditet, så da jeg blev sygemeldt i uge 26 tog jeg den heeeelt med ro og fødte kun 10 dage før termin.

  Svar
 5. spitzenklasse says:

  Du er ikke alene! Jeg ligger også. Pga af tvillinger i maven, der giver alt, alt for mange plukveer.

  Det er dødssygt! Jeg vil også hele tiden bare lige…og når tabletten løber tør for strøm, bliver jeg helt trist…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *