Otto på moderedaktionen og en ny grå teint

Jeg sagde vist noget med at det gik ret godt og at hverdagen kørte fint, selvom vi var alene hjemme… Well, det var i sidste uge – Klip til i går og i dag, hvor jeg med en hudfarve, der bedst kan sammenlignes med pålæg, der har ligget lidt for længe ude, og et mat udtryk i øjnene, er ved at bryde sammen hver gang nogen spørger mig, hvordan jeg har det.

Det kan godt være at jeg var enlig mor i små fem år, men når man smider en graviditet i den pulje, er 12 dage fuldstændigt uudholdeligt.
Om 2 døgn kommer han hjem og selvom det ikke lyder af meget, har jeg det som om at der er en hel livstid til.

Otto er også begyndt at reagere på sin fars fravær, og det er nok det, der påvirker mig allermest. Han er utidig og bliver nemt ked af det, præcis som han var det i perioder, da han stadigvæk var delebarn. I går gik han i opløsning på vej i børnehave, og da vi stod nede i garderoben og de små hænder knugede sig til mig, mens han hulkende nægtede at skulle være i børnehave, tog jeg en hurtig beslutning og skrabede ham sammen, sagde pænt farvel til pædagogerne og tog ham med på arbejde.

 photo Skaeligrmbillede2014-11-25kl194026_zps78e94e14.png

Det blev en god dag, og i morges var han genopladt og klar til børnehave og hverdag. Hans mor til gengæld, not so much. Kom nu torsdag.

9 replies
 1. Kamilla. says:

  Sender en masse gode tanker 🙂 Hvor er Otto privilegeret, når man sådan kan komme med mor på arbejde, når det hele brænder på! Dejligt! Førend du ved af det, er det torsdag.

  Svar
 2. Signe says:

  Jeg føler med dig. 12 dage er LANG tid, når man er gravid og ikke har nogen til at hjælpe. Om en måned skal jeg være alene med mine børn i 4 dage og jeg frygter det allerede. På det tidspunkt er jeg gravid i 8. måned, og tanken om at starte dagen med at aflevere to forskellige steder for at tage direkte på arbejde, og så hente dem igen hvert sit sted er ikke helt til at overskue. Og det er endda kun fire dage. Don’t know how you do it 😀

  Svar
 3. Laura says:

  Det lyder som allertiders beslutning! Så godt billedet på Instagram, og Otto så jo virkelig ud til at stortrivedes. Tænker du egentlig over om sådan en beslutning (altså at tage ham med på arbejde), giver bagslag så han en dag prøver tricket fordi han gerne vil med dig i stedet for i børnehave? Det er af ren nysgerrighed, så undskyld hvis det ikke er helt passende 🙂 Kom blot til at tænke på det, fordi jeg synes man så tit hører om at man som forælder helst skal undgå f.eks. at tage børnene op af sengen, hvis man har lagt dem. Giver det overhovedet mening? Undskyld hvis det ikke gør 😉 Jeg tager sgu hatten af for at du klarer den som gravid, mor og græsenke i 12 dage! Jeg kan ikke engang holde til at være græskenke bare en enkelt weekend 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Slet ikke. I mandags var et enkeltstående tilfælde. Måske havde jeg reageret anderledes på det, havde det været for to eller tre år siden. Men han er så stor nu, og i det hele taget ret god til at sætte ord på nærmest alt, at jeg synes det er nemt at mærke forskel på når han reelt er ked af det over noget, eller bare gerne vil have sin vilje, og her bruger han aldrig krokodilletårer, men argumenterer stædigt og bestemt.

   Jeg er ret konsekvent og nok også lidt skrap til tider, ligesom at jeg tager og har taget en del ‘kampe’ med ham gennem årene, så jeg synes faktisk sjældent vi oplever konflikter, hverken i børnehaven, supermarkedet eller under putning (dermed ikke sagt at det ikke sker, for det gør det selvfølgelig). Jeg ser ikke en dag som i mandags, som at give efter, men bare at se ham når han har brug for det.
   🙂

   Svar
   • Laura says:

    Hvis du en dag mangler noget nyt at skrive bog om, så foreslår jeg børneopdragelse! Hehe. Jeg frygter nok lidt opdragelsesdelen ved det at få børn mere end jeg burde. Hvor må det også være fedt at han er blevet så stor at han kan sætte ord på forskellige følelser og argumentere 🙂

    Svar
 4. Catrine says:

  Nogen gange bliver man bare nødt til at imødekomme de små mennesker, selvom der slet ikke er noget overskud og det er noget rigtig lo*t praktisk set. Hvor er det sejt du finder det i dig selv at gøre det når han nu rigtig meget står og har brug for det – stærkt gået! Torsdag er her lige om lidt! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *