It’s a….

Som jeg allerede har afsløret på Instagram, blev jeg i fredags scannet, da jeg simpelthen er ved at sprænges af nysgerrighed i forhold til babys køn. Sjovt nok husker jeg ikke, at det var noget, der optog mig specielt meget, sidst jeg var gravid, men dengang var der naturligvis også nogle lidt andre omstændigheder, der gjorde at fokus primært var på bare at holde hovedet ovenvande for ikke at blive vanvittig af hjertesorg og kaos. En anden grund til at vi valgte at betale for en ekstra scanning nu er, at vi først skal til scanningen med det grimme navn ‘Misdannelses-scanning’, om en hel måned, da Michael smutter til LAla-land det meste af november og vi derfor har valgt at udskyde den til allersidste udkald, så han kan være med.

…. Som sagt var det i fredags, at vi fik kønnet på vores yngel at vide! Min reaktion da verdens sødeste jordemoder fortalte os, hvad vi skal have, var en højt, rungende og meget københavnsk DET ER LØØØGN!! … For ja, det er simpelthen en lille pige, der ligger og blopper rundt inde under mit maveskind. Det kommer totalt bag på os, og vi har rendt rundt og grinet fjollet over det hele weekenden. Vi er jo drengeforældre! Vi ved intet om piger… Jeg kan knap nok finde ud af mig selv! En helt ny verden åbner sig nu, og det er lige dele fantastisk og komplet skræmmende. En pige???! Hvad fanden sker der for det?! Håber hun kan lide Beyblades og Ninja Turtles….
 photo foto31_zps2d400a33.jpg

14 replies
 1. Maria says:

  Hvor er det dejligt!!! Kæmpe stort tillykke!!!!
  Havde præcis samme følelse, da jeg ventede Mathilde. Var vant til storebror, biler, Action, grøn, blå og traktorer, så en pige ville jeg da ikke kunne?!
  Men men, resultatet er blevet en lækker stærk pige, som elsker turtles, biler og traktorer 😉

  Svar
 2. chris says:

  Tillykke!!!
  Jeg er en rigtig pigemor, til en på 2 og en på 7, Velkommen til Barbie, Pony, Jordbær-Marie, Hello Kitty world:)
  Hvis jeg en dag, skal have en dreng, vil jeg have det på samme måde som dig.
  Mon ikke det er helt det samme som, at man ikke kan forestille sig OVERHOVED hvordan der er at blive forældre første gang…

  Svar
 3. Sara Ketelsen says:

  TILLYKKE!!!! Ih jeg kender dig jo overhovedet ikke, og alligevel sidder jeg med et kæmpesmil på og er glad helt ned i maven! Jeg har på det seneste læst en masse af dine ‘gamle’ opslag, da jeg opdagede dig ret sent og gerne lige ville catche up. De emmer af ulykkelighed og en dagligdag, der er en kamp at komme igennem. Klip tilbage til nutiden, hvor der sikkert stadig kæmpes, men fra et meget roligere og gladere sted. Jeg håber det bedste for dig og din lille familie! <3

  Svar
 4. Cecilie. says:

  Ih! Tillykke! Mon ikke hun bliver verdens sejeste og stækeste lille pige der kommer til at rende i hælene på sin storebror og skal prøve alt hvad han kan?

  Svar
 5. romkuglen says:

  Tillykke med den lille dame. Sådan havde jeg det begge gange med mine børn. Var sikker på drenge og har to piger. Er ikke sikker på jeg endnu forstår dem. Alt det drama, tyl, glimmer og barbie-crap. Det har endda ikke hjulpet at de primært var iklædt brunt, gult og blåt de første 2 år. De leger nu som 5 og 6 årlige fortsat helst ikke med drenge og rører helst ikke det alm. LEGO. Det er noget pjat og det er irriterende. Og jeg elsker dem til månen og tilbage igen :0)

  Svar
 6. Lisbeth // itsfashionbaby.dk says:

  STORT tillykke – så er der frit valg på alle shoppehylderne 😉
  Det er en kæmpe gave med et barn af hvert køn, og selvom jeg selvfølgelig ville elske dem præcist lige så højt, hvis de var af samme køn – så er jeg stadig glad for, at jeg får lov at få et indblik ind i begge verdener.
  Og her er lillesøster en vildbasse, der elsker at fægte og lege med Skylanders – samtidigt med at hun står foran spejlet og pynter sig med massevis af halskæder og lipgloss 😀

  Svar
 7. Louise Støy says:

  Stort tillykke! 🙂 Du skal nu nok klare dig som pige-mor, jeg er selv lillesøster til to brødre hvor den ene er 8 år ældre end mig og den anden 1 år og 2 måneder. Min mor fortæller mig at da jeg var lille var jeg meget prinsesset og ville kun have lyserød på, men jeg legede altid med mine brødres biler og lavede veje med kapsler. Jeg har altid sloges meget med dem og elsket at have brødre 🙂 Det skal nu nok gå godt med jer også 😉 jeg er en pige der har læst alle dragonball bøgerne, set, spillet og samlet pokemon og har også set ninja turtles og batman film med stor glæde 😀 haha. Til gengæld har jeg også været heste pige siden jeg var 7, så har på den måde haft min egen hobby som jeg ikke delte med mine brødre

  Svar
 8. Camilla says:

  Tillykke!!! Jeg er selv gravid, og det er så ekstra hyggeligt at følge dig og dine tanker, når nu jeg også selv går med en masse 🙂 Endnu engang et stort tillykke! En pige, det er jo ret vildt!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *