Insta-love #2

Jeg fucking elsker Instagram. Det er min foretrukne app, og jeg elsker både at følge med i andres hverdag, og skamdele min egen. Jeg har tidligere delt nogle tanker om Insta, og dem står jeg ved, og jeg har også før nævnt nogle af dem jeg følger – Siden da er flere kommet til, og jeg har lavet en opfølgende liste, med et uddrag af dem jeg synes, du skal følge.

Loisandme – Dygtig og fuldstændig fantastisk dame, både i virkeligheden og online

TheGirlLikesRainbows – Magiske stemningsbilleder

Michaelfalgren – Manden i mit liv! Der deler alt fra billeder af vores familie, til sit arbejde, der indeholder både lækre damer, rejser og Christopher

Carolinedemaigret – Chic Parisienne, der giver mig lyst til at få pandehår og flytte til hjerternes by

Tfln – Texts from last night – en hyggelig (og ofte lummer) favorit i mit feed

Rockpaperdresses – Cathrine er et af de sødeste mennesker jeg har mødt, og hendes Instagram er simpelthen så fin

MMleiLange – The one and only MM! Damen der er skyld i min nuværende ansættelse, og som med sine smukke børn og en kærlighed for tysk slik går lige ind i hjertet på mig

Majachocolat – Chokoladeporno for fulde gardiner

… Listen kunne gøres meget meget længere, men jeg tænker at gøre dette til et gentagende indslag, så jeg gemmer lige lidt til næste gang, og satser på, at der ikke kommer til at gå halvandet år imellem denne gang… Har du lyst til at følge mig, kan du gøre det ved at søge på @sneglcille, eller ved at klikke lige her – Engang var der rigtig mange billeder af øller og den slags, men jeg deler for tiden primært billeder af Otto, mad og tyk mave.

 photo Skaeligrmbillede2014-11-09kl185557_zps92fc5f3f.png

 

2 replies
 1. birgitte says:

  Serviceinfo: Din blog beskriver du stadig som en delemors tanker. Uden filter. Du er ikke delemor (yay) og der ER da filter. Self er der det.
  Elsker din blog!

  Svar
 2. Feodora says:

  Ja halløj…

  Jeg har længe længe længe fulgt med på din blog. Jeg har 2. sabbatår efter gymnasiet lige nu, og er på mystisk vis endt lidt op med at befinde mig i Kina… og mange ting har bare været naue lårt herovre. Men tidligt på turen fandt jeg på at læse din blog forfra, og nu er jeg liiige blevet færdig. Har nappet en 10-15 sider hver dag, og det har været gribende, underholdende og skønt! Har nydt de timer jeg har brugt på det – det har været et godt indslag i min hverdag herovre.
  … så TAK fordi at du gider dele ud af dig selv på lige netop den måde, du gør. Det beriger så mange andre. I flere indlæg har jeg kunnet læse hvordan du, hvilket jo er helt naturligt, er blevet påvirket af noget af det lort, sure læsere (som så jo måske bare skulle stoppe med at være læsere) har smidt i hovedet på dig.
  Men altså… lad os råbe lidt pik af dem, og så håber jeg bare at du fortsæt vil lade os læse dine tanker om stort og småt. For de er fede!
  Jeg glæder mig stort til at blive ved med at følge med herinde.
  TAK!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *