I øvrigt #10

 • Brugte jeg tidligere på ugen en hel frokostpause på, sammen med tre kollegaer, at google nøgenbilleder af Jim Lyngvild
 • Er pebermyntechokolade det vildeste du kan give mig for tiden
 • Er det tæt på umuligt at opdrive Fazermint på Vesterbro
 • Har jeg intet imod når folk rører ved min mave. Ved at det for mange gravide er det absolut mest grænseoverskridende. Jeg har intet problem med det. Rør ved mig!
 • Har Otto langt om længe opgivet sit krav om at lillesøsters fornavn skal være Kastanje, men er dog ikke meget for at droppe mellemnavnet Monsterblod
 • Snavede jeg nær en sygeplejerske i gulvet i går, da hun fortalte mig at mit blodtryk er normalt for første gang i 7 uger og at hun synes jeg så smuk ud
 • Har Otto og jeg stadigvæk otte dage for os selv inden freelanceren kommer hjem
 • Skammer jeg mig en lille smule over, hvor skide misundelig jeg er på førnævnte freelancer, når jeg modtager smser og ser Instagrambilleder, der oser af fede fede oplevelser, når det vildeste jeg selv har oplevet denne uge er, at jeg har set Jim Lyngvilds tissemand
 • Håber jeg at det tøj, der har hængt til tørre midt i vores stue siden søndag, snart lægger sig selv sammen
 • Hader jeg på DR for at slette deres programmer på nettet. Har nemlig en pludselig trang til at se samtlige tidligere episoder af ‘Den store Bagedyst’ og ikke mindst fødeprogrammerne ‘Hjælp! Vi skal føde’ igennem. Hvad fanden har jeg betalt licens for alle de år, når jeg ikke kan få mit fix!?

 photo Skaeligrmbillede2014-11-19kl212124_zpsb8e18b78.png

26 replies
 1. GitteS says:

  Bagedysten ligger også på podcast på iTunes, har lige set de sidste to sæsoner (på barsel) 😉

  Kastanje er da et fint navn, vores datter synes lillebror skulle hedde Klokkeblomst 😉

  Svar
 2. Mette Engstrøm says:

  Årh.
  Omkring chokolade med pebermynte.
  Så kan jeg virkelig anbefale sådan en æske fra Aldi.
  Minder om after eight. Bare meget bedre og billigere. . Og der er mange i.. mmmh smager simpelthen sååå godt. Afhængig.dk

  Svar
 3. Maria says:

  Har du været omkring ww.dr.dk/bonanza –> der lå i hvert fald noget af Hjælp vi skal føde, men jeg har ikke tjekket om det også kun er første sæson.
  Hvis du stadig søger erfaringer med Smertefri Fødsel så er du velkommen til at læse min fødselsberetning, jeg tog kurset inden op til min søns fødsel. Det ligger på min blog, hvis du kan bruge det.
  Vh Maria

  Svar
 4. Solrun says:

  Folk må også gerne røre ved min mave. For få gør det. Har kun oplevet det 3-4 gange i denne graviditet og 2 fange i sidste. Det er da kun hyggeligt og typisk er det kvinder, der bare er vildt begejstrede.

  Svar
 5. Laura says:

  Jeg har faktisk helt seriøst overvejet navnet Kastanje. Der er dog ikke noget barn på vej, så så langt er jeg heller ikke i processen 😉 Der er trods alt lidt langt fra tanke til handling her.

  Svar
 6. Stine Boas says:

  PRØV den billige mint-chokolade fra Netto. Total yndlings!!! Pakken er grøn og koster 8 kr.

  Jeg gramser gerne på din fine mave, hvis det er 🙂

  Svar
 7. taburetten says:

  Jeg havde samme craving i min anden graviditet… Her er After Eight genialt! De små plader er jo så tynde, at det næsten er som at spise luft med smag, og det fylder derfor heller ikke så meget på samvittigheden 😀 KH Maria

  Svar
 8. Søs / Frk NV says:

  Monsterblod? Tja, hvorfor ikke? Godt I har voksen-forældre-veto, når det kommer til stykket 😉

  Ps. DR har en app ala Netflix: “DR TV” hvor man kan se deres programmer? En del af dem i hvert fald.

  Svar
 9. Line says:

  Det er som om, at mange er bange for at sige eller gøre noget forkert, når man er gravid, fordi de forventer, at man bliver fornærmet. Her lidt over halvvejs er jeg indtil videre ikke blevet sippet – synes egentlig bare det er hyggeligt, at folk kommenterer på det:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *