Mit liv med mave

Som 2. gangs gravid går det for mit vedkommende rasende hurtigt med udvidelsen af min omkreds. Jeg er nu 17 uger henne og er cirka lige så stor som jeg var i uge 25, da det var Otto jeg bar rundt på. Det er gået og går lyn-stærkt og jeg har ikke helt vænnet mig til det. Det har min hjerne heller ikke, som er overbevist om at jeg endnu er en størrelse 36 – Bliver derfor stadigvæk en anelse forskrækket når jeg ser mit eget spejlbillede ud af øjenkrogen, eller når jeg bøjer mig ned efter noget og mærker forhindringen i form af udspilet maveskind med fyld. Jeg går flere gange dagligt ind i ting med maven, heriblandt kollegaer, og jeg tager mig selv i liiige at ville snige mig igennem smalle steder, hvor jeg ikke har en chance for at mase mig igennem, og sidst men ikke mindst forsøger jeg uden held at suge maven ind, når jeg går forbi min egen mand, eller andre pæne mænd på min vej (det gør man da!) til ingen verdens nytte, for den rykker sig ikke ud af stedet. Sidst men ikke mindst har jeg erkendt, at mine trøjer stumper, og jeg er derfor begyndt at låne t-shirts i den anden ende af tøjstativet, fra husets ældste og længste beboer. En kortvarig løsning, som derfor er skyld i, at jeg netop, noget modvilligt, har trykket køb på min første bestilling af graviditetstøj.

Billedet herunder er taget i lørdags, hvor jeg stadigvæk kunne skrues ned i en kjole uden stretch. De dage er ovre.

 photo foto5_zps8ff1b45e.jpg

 

5 replies
 1. Romkuglen says:

  Arjmen come on. Troede vi blev enige om at du stoppede med at flashe så pisse pæne billeder af dig selv som gravid efter sidste throwback sommer 2009. Øv hvor er det snyd (men altså ikke for dig og jeg kan jo godt glæde mig på andres vegne og sådan er vi jo så forskellige det er klart hahaha…)

  Svar
 2. Julie says:

  Stop med pæne graviditetsbilleder. Jeg er også 2. gangs gravid og i uge 20 er jeg også pænt stor. Jeg føler mig mere som en mindre hval end noget andet. Især når jeg ligger på sofaen med bækkenløsning og kører kanelgifler ind.

  Svar
 3. Tine says:

  Det er sjovt, det der med at trække maven ind, selvom man jo ikke kan. Jeg gør det også pr. automatik, selv når jeg poser for min kæreste til billeder af netop maven!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *