Mand på bloggen?

Ok venner, jeg lagde op til det på Instagram tidligere, og nu spørger jeg også her. En gang for alle. Hvad vil I vide? Og her mener jeg ikke en helt traditionel spørgerunde. Nej! For spørgsmålene må gerne rettes mod freelancer (som seriøst snart fortjener et nyt navn på disse kanter). Han har lovet at svare på næsten alt.

Modigt, var der en, der skrev på Instagram. Ja mand! Han er totalt modig og jeg elsker ham for at gå med på ideen. Jeg er nu ikke bekymret, I er jo søde, og det er ment som en sjov lille ting, da det jo må siges at være en noget speciel drejning vores liv har taget det sidste halve år, og jeg ved, at I sikkert har en masse spørgsmål. Om ham, om os, om beslutningen, om fremtiden, om lillebror, om det sindssyge breakup for snart seks år siden, om kærlighed og tilgivelse, om tiden før Otto, vores nye liv og.så.videre, og jeg ville helt ærligt ikke vide, hvor jeg skulle starte, hvis jeg skulle skrive et indlæg om det hele.

Jeg håber, I har lyst til at lege med, og at I vil tage godt imod ham, når jeg har interviewet ham ved hjælp af alle jeres (forhåbentlig) rigtig gode spørgsmål.

Tror det bliver godt og sjovt …Eller også er det her verdens dårligste ide, men så har I da fået chancen.

 photo Skaeligrmbillede2014-09-14kl194549_zps4030303b.png

32 replies
 1. Camilla says:

  Sikke en god idé. Glæder mig allerede til at læse interviewet. MMs tilsvarende indlæg var virkelig godt.

  Som jeg husker det, var der er periode hvor freelancer var bange for at blive genkendt via billeder på bloggen og gennem Otto, og du skrev et indlæg om at du ville holde lav profil i forhold til ham og billeder af Otto, når du skrev på bloggen (eller noget i den stil). Nu er han på med billede og klar til at blive “kastet for gribbene” – hvad fik ham til at skifte holdning/indstilning? Formuleret på anden vis – hvorfor er han gået med til interviewet?

  Svar
 2. Anna K says:

  Sejt!
  Jeg vil gerne vide hvornår han vidste at han havde begået en fejl i forhold til at gå fra dig og om han var bange for ikke at få dig igen?

  Og så kunne det være sjovt at høre hvad han elsker ved dig og hvad der irriterer ham mest (er det strengt? 🙂 )

  Uh, og skal I giftes og have flere børn?

  Glæder mig til at læse svarene. Synes det r en god ide, og at han og du er modige. Tak for en god blog snegl!

  Anna

  Svar
 3. Julie says:

  Sejt at i er så ærlige!!

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan samarbejdet er til hans eks nu. Der er jo byttet total om på rollerne nu, og hvordan det er at have byttet rundt og at han nu skal have lillebror med over som delebarn hos jer.

  Men total respekt til at man erklærer sin kærlighed og prøver igen. Livet er sku for kort til det andet, og det virker som om i er rigtig glade sammen. Og selvfølgelig også Otto. Jeg tænker bare at det må være hårdt for lillebror der nu gennemgår det sammen som Otto gjorde.. Men hey sådan er livet jo!

  Julie

  Svar
 4. Yasmin says:

  Super fed idé

  – Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, om han nogensinde har følt sig udstillet via bloggen og følt sig magtesløs ved ikke at kunne “svare igen” på et tilsvarende forum?
  – Dernæst synes jeg det kunne være rigtig interessant at vide, hvad han mener jeres fremtid sammen bringer?
  – Og selvfølgelige også hvad hans syn er på jeres break up for en del år siden

  Stor cadeau til ham for at være med på den, mange hilsner

  Svar
 5. Maya says:

  Hvad er det bedste ved at være far?

  Hvad er det hårdeste ved at være far?

  Hvad faldt han for ved dig?

  Skal i have flere børn?

  Svar
 6. Kathrissen says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om de tanker han har gjort i forbindelse med Otto og så jeres nye forhold.

  Du har jo selv skrevet lidt om at det bestemt ikke var noget I gjorde sådan bare lige, fordi I ved hvordan det vil påvirke O. hvis I nu skulle gå fra hinanden igen.

  Svar
 7. Maria says:

  Jeg husker specielt et indlæg, hvor du Cille kommer ind på en kaffebar gennemblødt af regn med bleer under armen, hvor freelancer sidder i en sofa med ekskæresten og deres baby. Det kunne være interessant at høre om denne lille episode fra freelancers synspunkt. Hvad tænkte han, hvis overhovedet noget?

  Svar
 8. Anne-Kathrine says:

  Jeg husker at jeg tidligere havde mistanke om, at I var ved at finde sammen igen – i var bl.a. i cirkus med drengene osv. Og dengang skrev du, at I/du havde besluttet at skrue ned for kontakten. Var I ved at finde sammen og falde for hinanden igen dengang?? 🙂

  Så vil jeg også gerne vide hvordan og hvornår det gik itu mellem ekskæreste og freelancer og hvordan hun har det med det hele nu?

  Svar
 9. Marie says:

  Sejt Cecilie (og ikke mindst freelancer!)

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, om han har været jaloux de gange du har været sammen med andre mænd og da du havde en kæreste (forrige sommer, mener jeg?) og om det måske var det der gjorde ham opmærksom på hans følelser for dig?

  Er det svært for ham, lige pludselig at være fuldtidsfar for Otto?

  Glæder mig til at læse hans svar 🙂

  Svar
 10. Drengemor says:

  De ting, jeg gerne vil vide, er allerede blevet spurgt om, men jeg glæder mig MEGET til interviewet og synes det er megasejt, at I gør det! Og hold nu K…, hvor er I et flot par 😀

  Svar
 11. Ann says:

  Sejt, alligevel!

  Hvordan er det at være far fuldtidsfar for din ældste og dele/weekendfar for din yngste? Har det medført meget dårlig samvittighed, at du får mere tid med din ældste og oplever mere med ham?

  Er det ikke ekstra hårdt, når de er forholdsvis tæt på hinanden aldersmæssigt. Jeg tænker med at dele sol og vind lige.

  Svar
 12. Thea says:

  For at det hele ikke skal handle om det onde breakup, så vil jeg gerne vide hvordan han kom ind i fotografibranchen?

  Og så vil jeg også gerne vide, hvordan lillebror har det med den nye virkelighed. Og hvilke tanker han har gjort sig om, at have to børn, hvor han er ‘deltidsfar’ (dårligt ord, han er selvfølgelig far hele tiden, men jeg håber I ved hvad jeg mener) for den ene og ‘fuldtidsfar’ for den anden?

  Svar
 13. Nanna says:

  Jeg vil godt vide hvornår F giver seriøs kompensationsmiddag til mig…? Og eventuelt fotograferer mine børn igen. Også som kompensation selvfølgelig… Jeg finder lige på nogle flere ting… Som mere kompensation også. Måske nogle dyre ting…

  Svar
 14. Kim Delfs says:

  Da I flyttede sammen i jeres gamle lejlighed. Hvem stod for indretningen af jeres nye fælles hjem, jeg mener havde han nogle bestemte tanker omkring, hvad der skulle ind for døren og hvad der ikke skulle?

  Hvilken ret mestre han at lave til topkarakter ?

  Er han en kæreste som er god til at give komplimenter til dig?

  Beskriv Cille med tre ord ?

  Beskriv Cille som mor, med tre ord ?

  Glæder mig til at læse interviewet :))

  Svar
 15. Blå Solskin says:

  Nej hvor er der allerede blevet stillet mange gode spørgsmål. Jeg har ikke selv yderligere, men jeg glæder mig virkelig til at læse Freelancers svar. I ser så glade ud, det er dejligt!

  Svar
 16. Trine/lortemor says:

  Modig, modig mand – tænk at lade sig kaste for de nysgerrige løver!

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvornår han en dag kiggede på dig og tænkte ‘hende dér, hun er jo fantastisk – hende elsker jeg og jeg skal have hende tilbage igen’.

  Især synes jeg at det er en fantastisk historie – især når hun f.eks har kastet med kiks (eller var det knækbrød?), været så dybt ulykkelig og vred så længe – og så også fordi I fik stablet en familie på benene, som fungerede ret godt.

  Lister man så rundt længe inden, med følelser man ikke fortæller hende om, eller kaster man bare en kærlighedserklæring ud med det samme? Og hvad hvis hun sagde nej?

  Svar
 17. Cecilie says:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre.. Ja hvad der skete?

  Det sidste jeg havde opfattet var, at han var kærester med en “ny”, som han havde fået barn med. Hvorfor gik de fra hinanden? Hvordan er forholdet i dag? Også dit og hendes?

  Og ja selvfølgelig: Hvad skete der dengang for 6 år siden? Hvornår fandt du første gang ud af, at han ville have dig igen? Og hvordan vandt han dig tilbage? 🙂

  Svar
 18. Caroline says:

  Super sejt af jer!! 🙂
  – hvordan er det at være kærester med en blogger?
  – hvor arbejder du til hverdag?
  – hvordan fortalte du din eks at du ville finde sammen med sneglen igen?
  – er Otto ikke jordens gladeste barn nu?

  Svar
 19. Alt og Ingenting says:

  Haha, du har ret – han fortjener SÅ meget et nyt navn!
  Der er allerede stillet helt vildt mange gode spørgsmål, så derfor spørger jeg blot: “Hvilket navn vil du allerhelst have her på domænet i stedet for Freelancer?” 😀

  Svar
 20. Ano Nym says:

  Jeg vil gerne vide, om Freelancer og hans nu ex brugte meget tid på at læse Sneglcilles blog. Var det kilde til konflikter?
  Og hvad exen siger til måske at blive omtalt i ny og næ på bloggen? Hvad med lillebroren til Otto, er det ok med exen, at han bliver omtalt eller måske endda vist på bloggen?

  Svar
 21. Louise says:

  Åååh, hvor er I pæne altså!

  Alle de ting jeg gerne ville spørge om, er faktisk blevet stilt, så jeg vil egentlig bare se frem til besvarelsesrunden. 🙂

  Svar
 22. Emma says:

  Så vidt jeg har forstået det, slog I op, inden jeres søn kom til verden.
  Hvordan har du det med at have taget ham tilbage igen? Altså hvordan føler du, det er, at han forlod dig, og fik ny kæreste og barn, og så kom tilbage igen?

  Og til sidst vil jeg gerne høre, hvordan reaktionerne fra familie/venner har været? Jeg kendte nogle engang, som gjorde det samme, hvor der var meget stor skepsis fra familiens side. Har der også været det her? 🙂

  Svar
 23. Stine says:

  Vil lige starte med at sige, at jeg blev helt åndssvags glad, da du afslørede på bloggen, at I var tilbage samme igen – måske lidt skørt, nu hvor jeg jo ikke kender dig/jer i virkeligheden, men det kan man jo nok alligevel hurtigt komme til at synes, at man gør igennem bloggen :).

  Der har allerede været mange gode spørgsmål, synes jeg, men der er alligevel et enkelt jeg gerne vil have svar på, som ikke er blevet spurgt på endnu;
  Fortryder du, Freelancer, at du gik fra Cecilie den gang? – altså jeg tænker jo at du må have fortrudt noget, siden du kæmpede for at få hende tilbage igen – men tror du måske at I har lært noget af den oplevelse, som du ikke ville have været for uden?

  Svar
 24. Ida V.R. says:

  Hvad tænker Freelancer om at have 2 børn, med 2 forskellige kvinder, og hvor han indtil for nylig ikke var sammen med nogen af dem? Hvilke fordomme møder han omkring det?

  – Og skal I have flere børn sammen?

  Svar
 25. Julie M says:

  Jeg håber mine spørgsmål kan nå at komme med, selv om jeg skriver lidt sent 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt om Freelancers tyrkiske baggrund, da jeg selv er gift med en tyrker, og derfor finder det lidt interessant.

  Hvordan er Freelancers relation til Tyrkiet? Var det noget med en tyrkisk bedsteforældre?
  Hvordan har den tyrkiske part af hans familie mødt den danske part? Og har de boet i Tyrkiet eller Danmark?

  Hvad synes freelancer om sine rødder og “dyrkes” det tyrkiske i hverdagen? Altså ikke sproget men måske noget af kulturen.

  Glæder mig til at læse svarene. De andre spørgsmål er også rigtig gode 🙂

  Mvh. Julie

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *