Chokolademusik og eyecandy

Kæreste-blær i sigte!
Når manden jeg deler liv med ikke svarer på jeres spørgsmål, agerer superfar til to og tålmodig kæreste til et besværligt kvindemenneske med en kærlighed for vinkekatte i guld, tager han billeder og filmer alt fra modemagasiner til kendisbryllupper. I sidste uge tilbragte han en lang lang dag med en af Danmarks måske sødeste artister, nogle dygtige dansedrenge, tre urimeligt lækre damer (tror han var ret tilfreds med sit job den dag) og model og kunstner Sophus Ritto, og i dag er resultatet udkommet. Jeg flækker af stolthed! Jo, men det gør jeg altså, for jeg synes eddermame han er dygtig, min mand. Da han i dagene op til fortalte om sin vision i forhold til videoen, var jeg en anelse bekymret for om hans ambitioner og forestillinger var lige i overkanten med et ikke eksisterende budget, men efter at have set videoen må jeg æde min skepsis.

Den søde og dygtige artist bag nummeret er Benjamin Kissi, som nogle af jer måske har set på scenen med Eaggerstunn sidste år. Chocolate er hans anden single på egne ben og den kan købes på iTunes lige her.

Se den, så er I søde, om ikke andet så for de lækre damer og mænd, der er med i den.

4 replies
  1. Sara says:

    Synes virkelig videoen er blevet fin! 🙂 Bare en skam de har valgt Sophus Ritto til at være med i den, synes simpelthen den mand er så opreklameret at det halve kunne være nok. 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *