Alene hjemme, på en ny måde

Det er hverken første eller sidste gang, at jeg skriver om livet for et år siden vs. livet nu, for det er virkelig noget af en omvæltning, især når man bliver mindet om det. Som lige i disse dage, hvor Otto og jeg er alene hjemme. Det er på den ene side totalt hjemmevant og genkendeligt bare at være os to, og på den anden side mega underligt og helt forkert, da vi jo har vænnet os til at være tre, eller fire. Jeg er da allerede et par gange i løbet af denne uge, blevet mindet om de mange goder der er ved at være to voksne – Som da jeg midt i køen i netto, med en fyldt indkøbskurv, fem minutter i røvhulstimen fandt ud af at min pung lå hjemme i sofaen (ja, jeg er en webshopper, og dette var straffen) og jeg på grund af et gabende tomt køleskab, måtte ræse hjem med fem årig, hente pung, og gå tilbage for at betale varer og slæbe dem hjem, med fem årig, og dennes nye og ret tunge cykel. En situation der for bare et år siden var hverdagskost, men hvor jeg i mit nye liv nok enten ville ringe efter min livline, smide barnet af derhjemme, eller få livlinen til at gå ned efter indkøbene. Forkælet!

Nå, men det gik. For det gør den slags jo heldigvis, og bortset fra de, før i tiden, velkendte udfordringer, er vi ret gode til at være alene hjemme. Vi bestilte sushi i går, bare fordi. Vi spiser aftensmad foran fjernsynet. Vi sover i samme seng, og læser to godnathistorier. Med andre ord er det nu noget helt særligt, at være os to alene, og ikke længere bare hverdag.

Tankevækkende. For mig anyway.

 photo Skaeligrmbillede2014-09-03kl200205_zps8dd91a60.png

Følg mig på Instagram @sneglcille

1 svar
  1. Skalotteløg says:

    Aaarh, men du kan da ikke kalde dig selv for webshopper, hvis du har brug for din pung, når du skal betale? 😉
    Belært af skade (og jeg har endda hverken 5-årig eller tung cykel, bare en lidt for tung røv til at gide at gå to gange), har jeg memoriseret mine kortdata, så jeg kan webshoppe hvorsomhelst og nårsomhelst.
    Det kan anbefales! Om end det oftest bliver dyrere, fordi man ikke får betænkningstiden ved at skulle hente sin pung 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *