Barcelona … Hvor skal vi bo?

Som mange af jer ved, boede jeg i Barcelona dengang jeg mødte Ottos far, og har lige siden drømt om at komme tilbage. Om lidt mere end en uge går det ønske i opfyldelse, når vi skrider til Barcelona i 3 dage, uden børn.

Dog er det gået op for os, at det er ubehageligt dyrt at finde bare et nogenlunde hotel at bo på. Vi vil jo helst bruge vores penge på tapas og shopping, men er heller ikke friske på at dele badeværelse med en flok andre turister. Med andre ord er Hostels et absolut no go. Vi har luret lidt på Airbnb, men vores humør lige på denne tur, er nok mere til hotel. Så derfor spørger jeg nu dig, der sidder på den anden side af skærmen og som har været i Barca for nyligt. Hvilket hotel skal vi bo på? Jeg drømmer om at bo i Eixample-distriktet, da jeg kan finde rundt der. Men er efterhånden åben for det meste, særligt hvis vi kan slippe under 2500 for de tre nætter vi er der. Håber der sidder nogen derude, der kan smide et hotelnavn og en URL efter os. Tak.

Opdateret: Vi har nu booket et fint lille hotelværelse med balkon (og bad) … Tusind tak for jeres hjælp!

 photo barca_zpsb2267e7c.jpg

Barcelona 2007

 

10 replies
 1. Katrine says:

  Vi skal også derned lige om lidt! Jeg har dog ikke været der før, så jeg kan kun komme med tips ud fra vores research. Vi skal bo på Acta Antibes i Eixample kvarteret og giver 654€ for 5 nætter. Det var i den billige ende da vi kiggede, så det er da et forsøg værd.
  Jeg håber I får en dejlig kærestetur! 🙂

  Katrine.

  Svar
 2. Marie says:

  På Casa Gracia i Gracia-området (SÅ skønt område) har de fine to-personers værelser med eget bad og toilet, selv om det vist egentlig er et hostel. Min kæreste og jeg var meget glade for at bo der, sidst vi var i BCN og jeg husker det også som ret billigt 🙂
  http://www.casagraciabcn.com

  Svar
 3. Karoline Wiedermeyer says:

  Praktik-hotellerne er små, hyggeligt og meget veldesignede hoteller rundt omkring i Barcelona.

  Der findes Praktik Garden, Praktik Bakery, Praktik Rambla og Praktik Vinoteca.
  Garden har den hyggeligste lille gårdhave, mens Bakery (som navnet antyder) har et vanvittigt lækkert bageri i stueetagen – et perfekt sted at indtage en god morgenmad til forholdsvis gode penge. Rambla-hotellet ligger nær Ramblaen, mens Vinoteca-hotellet har meget fokus på vin.

  En tilfældig søgning i september viste at Garden koster omkring 80€ pr nat og Bakery koster 110-120€ pr nat – begge for et dobbeltværelse.

  Hotellerne er simple, men yderst autentiske og virkelig et besøg værd. Jeg har selv boet på Garden og Bakery, og de er meget anbefalelsesværdige.

  Snyd dig heller ej for en god morgenmad på Federal Café, en doughnut fra Chöc og en burger fra Kiosko.
  Af gode tapas-steder kan anbefales Quimet i Quimet, El Xampanyet, La Cova Fumada, El Vaso de Oro, Bar del Pla, El Jabalí og naturligvis den bedste: Tapas 24. På Tapas 24 skal I unde jer selv en Bikini-sandwich – en lille lækker skinke-ostesandwich der er bedre end den lyder. Den er toppet med tryfler og er himmeriget selv!!

  Nyd jeres tur til Barcelona 😉

  Svar
 4. Line Berglund Petersen says:

  Jeg har ikke de store erfaringer med Barcelona, men min mand og jeg bruger næsten altid hotwire, når vi skal finde hoteller på vores rejser. Man booker hotel udfra lokalitet og stjerner og får først navnet på hotellet, når man har bestilt. Vi har fået meget rabat på super lækre hoteller. Da vi rejste rundt i USA, benyttede vi det hele tiden.

  Så hotwire.com kan anbefales! God tur.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *