Alt før klokken seks er tortur! (Hvis man ikke er stiv)

Otto vågner gerne mellem klokken 6 og 7 i weekenderne, hvilket er fucking tidligt, særligt når jeg ikke kan finde ud af at gå i seng før engang ved 1 tiden, jeg har jo weeeekend for pokker. Dog er jeg egentlig ok til at stå tidligt op, da jeg aldrig har haft behov for særlig meget søvn, og vist er det der kaldes et C-menneske, eller også lider jeg bare af seriøs FOMO (Fear of missing out). – Jeg går helst sent i seng og står gerne tidligt op. Der er dog grænser! Og da O i morges satte sig op og med bestemt røst sagde at nu var det morgen, kunne jeg ud fra himlens pastel-farvede skær godt se at det var en stor fed løgn. 05:09 sagde uret. Dette satte gang i en længere diskussion om, hvor vidt det ville blive en god dag med godt humør, når man står op så tidligt på en søndag. Efter en del piveri (primært fra min side) gav jeg mig, og klokken 05:40 satte jeg kaffe over og joinede morgentypen i sofaen og så Ramasjang sove. Nu er klokken snart 7 og jeg er så småt begyndt at blive et menneske. Tænk sig, at dette var hverdagskost for bare få år siden. Seriøst, Otto vågnede mellem 4 og 5 de første tre år at sit liv, et tidspunkt, der virkelig ikke er værd at være vågen på, ved mindre det foregår på Guldregn i en brandert.

Hatten af for jer, der lige nu gennemlever det med morgenfriske idioter børn på daglig basis. Det er tortur og bør forbydes.

 photo Skaeligrmbillede2014-08-10kl065855_zps827e2b08.png

12 replies
 1. Belinda says:

  Jeps, før man blev mor kendte man ikke til tidspunktet på uret, der hedder tortur 😉 Det er sådan en fornøjelse at blive medlem af torturofrenes klub…. Det vilde er, at når man endelig får lov til at sove forbi klokken seks, er man helt omtåget og føler en lille smule at man faktisk slet ikke har fået noget ud af dagen endnu…. Mærkelige menneske 🙂

  Svar
 2. Sofie says:

  Jeg skåler i kaffe og gaber sammen med dig. Lille E er blevet møj bedre til det med, at sove liiidt længere, men når han vågner før ramasjang (hvilket han gjorde i fredags), så synes jeg sgu heller ikke det er særlig sjovt.

  Tager saftsuseme også hatten af for dem, hvor tidlig vågning er hverdagskost!

  Håber I får en dejlig søndag, og at du måske får dig en lille middagslur 🙂

  S.

  Svar
 3. Maja says:

  Å-fucking-men! 5.30 er IKKE morgen! Specielt ikke søndag. Hurra for ramasjang og kaffe.
  Troede seriøst at børn på halvandet sov igennem. Det er ligesom OK det første halve år – derefter er det bare røv. Jeg trænger så pisse meget til 8 timers uafbrudt søvn..
  Men hey, altid rart at høre at man ikke er den eneste 🙂

  Svar
 4. Chris says:

  Jeps – det er skønt. Min 8 md friske dreng ser bestemt ingen grund til at spilde tiden med søvn. Han er glad og vågen fra ved 5 tiden.
  Hvis det her ik snart stopper, så ligner jeg sgu en 100 årig inden barnet fylder 1. Lort.

  Svar
 5. Superheltemor says:

  Årh føler med dig!!
  Der var vi også, i flere år. Jeg hader at stå tidligt op, pg følte at jeg burde helgenkåres, de få gange hvor jeg ikke tørrede den af på faderen….
  Nu sover de til klokken 11, hvis ikke man vækker dem grundigt – så der er håb!;)

  Svar
 6. Lisbeth says:

  Gaaaaab, jo tak. Her har vi så været heldige at få både et a-barn og et b-barn, så den lille vågner kl. 5 og den store kan ikke falde i søvn før ved 22-tiden, hvor man selv er ved at segne at træthed. Voksentid er ikke en by i Rusland, men nærmere et sted i en fjern, fjern galaxe. Heldigt nok de små asshåller er så skide dejlige.

  Svar
 7. Jeanette says:

  HØRT! Tænk, alle de mega trætte forældre der findes rundt omrking. Mig.selv.inklusiv.suk.godnat
  ZZZzzzzz

  Svar
 8. Jelena says:

  Hørt! Bare husk, at de dage, de vågner så tidligt, er det kl. 12 og dermed tilladt at tage en drink, allerede kl. 10. Just sayin’ 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *