Varme vær velkommen

Jeg pisse elsker varmen. Seriøst! Hepper altid på hedebølger og elsker når vi får dem. Årh mand, bliv for evigt! Jeg tøffer rundt i så lidt tøj som muligt døgnet rundt i disse dage, og fylder mig med kolde drikke og is, og tilbringer tid med dem jeg elsker mest – og jeg er i enkelte øjeblikke en lille smule lykkelig.

ferieOtto har været to dage hos sin mormor, mens hans far og jeg har holdt i hånden på et strandhotel i Helsingør.  Vi kom allesammen hjem i dag med fornyet energi, både barnet og os. De næste par dage, der er de sidste i min ferie, bliver i samme dur som førnævnt, og jeg kan næsten ikke vente. Strand, is, kærlighed.

7 replies
 1. Trine says:

  Øøøj, ville ønske, jeg havde det som dig! Jeg går rundt som en vandballon (har mere vand i kroppen end en højgravid) og pruster og er træt og sløv og ønsker mig regn og kulde, haha.
  Godt vi har lidt af hvert her i DK – og dejligt at vide, at vejret kommer nogen til gode:-)

  Svar
 2. Anne Mette says:

  Puha, jeg er altså heller ikke noget hedebølgemenneske. Har kørt alle gardiner ned, åbnet alle vinduer og sidder med min ventilator tændt konstant. Jeg er nemlig på arbejde i et næsten tomt kontor, hvor der bare er vaaaaaarmt!

  Svar
 3. Julie M says:

  Pyh.. Skal vi bytte? Så overtager du min lejlighed i Istanbul, og jeg tager til Danmark? 🙂
  Her er nemlig helt ulideligt. Over 30 grader, da vi vågnede kl. 07.30.
  Hvorfor er det lige, vi ikke har air condition??

  Svar
 4. Blå Solskin says:

  Det lyder så dejligt. De små øjeblikke af lykke er i virkeligheden altid de største, man kan gemme dem og finde dem frem når Danmark igen bliver til Danmark.

  Jeg elsker også varmen og drømmer om at den bliver ved flere måneder endnu også selvom jeg ingen ferie har, men jeg har alligevel formået at nå både stranden og isen. Nu venter jeg bare på kærligheden <3

  Svar
 5. Karen says:

  Haha, det er vildt så forskellige man kan være…

  Som flere skriver ovenfor, så er jeg også ved at GÅ TIL i varmen. Alle gardiner er trukket for og der er lavet gennemtræk, både på arbejdet og derhjemme, for at skabe noget der bare minder om et tåleligt klima. 🙂

  Hvis ikke det var fordi jeg skulle gå tur med hunden, så tror jeg slet ikke at jeg havde været udenfor i dagtimerne i weekenden. Kunne slet ikke holde det ud! Denne sommer har jeg kun været på stranden/ude og bade efter kl.21… 🙂

  Svar
 6. Pernille says:

  Kæft, hvor er jeg glad for endelig at høre nogen, der ELSKER varmen. Jeg eeeeelsker også varmt varmt vejr og kan slet ikke få nok! Vi skal op på 40 grader før jeg klager. Jeg er så sindssyg bitter over, at jeg går glip af den bedste danske sommer i årevis, og at man så tilmed skal høre folk klage om det, det er simpelthen ulideligt. 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *