Tortellini og romantik på film

Jeg er alene hjemme i de her dage, hvilket betyder, at jeg arbejder til sent, hvorefter jeg spiser fyldt pasta fra yndlings italieneren (Spaghetteria på Frederiksberg) og ser romantiske komedier på Netflix, som jeg skyller ned med rødvin og chokolade skildpadder.

Det er sgu egentlig meget rart. Ikke at jeg har savnet det med at være alene og undvære, for det har jeg sørme ikke. Ofte føles hverdagen lidt som noget vi leger, nok primært fordi det er så nyt, og jeg jo altså har været delemor i over 4 år, så det tager lidt tid at vænne sig til, at vi er her allesammen. – Og fordi jeg stadigvæk ikke helt har vænnet mig til at vi bor her alle tre (fire, hver anden weekend) føles alene-tiden som den, jeg oplever i de her dage heller ikke så fremmed og så alligevel, for det er alligevel bare noget helt andet, når det ikke er ufrivillig alenetid som jeg følte det dengang med de modbydelige onsdage.

Jeg nyder det lidt endnu, og glæder mig til at blive forenet med banden, min bande, på fredag.

 photo Skaeligrmbillede2014-07-30kl213504_zps4644c587.png

7 replies
 1. Hulemor says:

  Århhh Cecilie, har slet ikke fulgt med siden før sommerferien og havde totalt misset den store nyhed. For f… da. Tillykke!
  Tilgivelse er den største kærlighedserklæring vil jeg mene, og hvor lyder det bare rigtigt med jer. Nu.
  Jeg har en veninde, der har været samme tur igennem – gift med ungdomskæreste efter 10 år, dejligt barn og en ny på vej, manden går ud af døren (til en anden kvinde) tre måneder efter brylluppet, graviditeten afbrudt, tre års følelsesmæssigt helvede (hvor manden fik barn med en helt tredje kvinde) og nu…gift med hinanden igen og yderligere to fælles børn.
  En happy ending, men en ending der stadig indebærer tilgivelse, accept, sårheling mm. – og vigtigst af alt, en ending fuld af en helt vaskeægte, ærlig, utabuiseret kærlighed.
  Hvor er det fedt for jer <3 Kram

  Svar
 2. Maria Strunge says:

  Halløj i hytten Cecilie! Jeg er ny her, men allerede faldet pladask for dine skriblerier! Skønherlig blog, som jeg klart vil fortsætte med at tjekke ind på, for at se, hvordan det går.

  Svar
 3. Charlotte says:

  Tjekker lige ind hos dig efter ferien tilm flere indlæg, dejligt. Elsker at være med min søn og min kæreste, men hold op, hvor jeg også elsker alene-tid. Og det slog mig lige (9gen) hvor fantastisk det er fr jer, at I er sammen igen, for indlæg om de modbydelige onsdage husker jeg også med lidt ondt i maven på dine vegne. Tillykke med det igen. 🙂

  Svar
 4. Mette says:

  Kære Sneglcille.

  Jeg vil bare sige pisse (man fristes til at skrive “pikke”) mange gange TAK! Tak fordi du har en blog, tak fordi du er så mega sej og menneskelig, tak fordi du får os andre, der også spilder konstant og er klodsede, til at føle sig som et medlem af en ret fed klub, og tak fordi du har delt din historie! Jeg fandt din blog i går aftes (mange år for sent, men bedre sent end aldrig, right?!), og jeg er lige blevet færdig med at læse ALLE indlæg – det var jeg bare nødt til. Du må være beviset på god karma – i hvert fald vil jeg ønske dig tillykke med alt det, du har opnået ved at være dig, og så held og lykke fremover!

  Kærlig hilsen en ny læser.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *