Rekord og Sankt Hans på langs

Først og fremmest et rungende og ydmygt TAK.  I havde jo seriøst jeres klikker på i går. Og der var tale om en klar rekord, læsertalmæssigt, og bloggen nåede et dagligt besøgstal, der svarer til et fyldt Parken under en landskamp. Kommentarerne var overvældende og min mailbox er fyldt med søde ord. I er eddermame gode. Tak.  … Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal sige … udover, at jeg virkelig godt kan lide jer.

Har rendt rundt i en form for lykkeboble hele dagen, og det er jeres fortjeneste. Dog blev boblen en smule beskadiget, da jeg i eftermiddags  blev ramt af en psykopat på en cykel. En af de der midaldrende mænd, der ringer på ringklokken, stormer igennem gaderne og sender spytklatter i alverdens retninger, og overhaler indenom et sted, hvor cykelstien ikke er bred nok til det, og dermed vælter personen de overhaler og råber af dem i samme omgang. Det var mig, der var den person, og mig der blev råbt af, mens jeg lå og rodede rundt under min cykel. Det resulterede i, at jeg måtte trække cyklen hjem, haltende, ydmyget og en smule snøftende. Så nu tilbringer jeg altså Sankt Hans aften liggende med højre ben, der ligner, at det har fået en ekstra knæskal i en mørk lilla nuance, på et bjerg af puder og frosne ærter, mens jeg bliver fodret med romkugler og smertestillende…(Her overvejede jeg at smide et billede ind af skaden, men kom så i tanke om, hvor klammi jeg synes det er at se folks skader, vabler og hudeksem rundt omkring på nettet og de sociale medier, så det slipper I altså for).

For lige at komme tilbage til indlægget fra i går – Jeg leger lidt med tanken om en kort spørgerunde. For det er helt tydeligt, at de fleste af jer har en del spørgsmål omkring denne lidt uventede drejning i mit liv. Forståeligt.
Det er bare lige det der med at finde balancen. For godt nok deler jeg en del herinde. Og med glæde, men jeg vil også gerne have lov til, at holde nogle ting privat. Måske jeg finder på et eller andet Q&A agtigt, eller stjæler MMs interview ide. Det tygger jeg lige lidt videre på, alt imens jeg plejer mit skadede knæ og laver ønskeliste, for ser I, jeg har nemlig fødselsdag på søndag, men DET kommer jeg helt sikkert meget nærmere ind på snarest.

Igen tak. Tak og mere tak.

 photo Skaeligrmbillede2014-06-23kl214728_zps63fde19e.png

9 replies
 1. Lotte says:

  Kæmpegod bedring – bliver på en sær måde bekræftet i at jeg har det godt i Aalborg, for her er der ikk de der cykelpsykopater. Så mange er dr slet ikk på cykelstierne haha. (hmm men københavn har selvf mange mange andre fordele…)

  Svar
 2. Alt og Ingenting says:

  Jeg tillader mig lige at smide endnu et tillykke. Vil nemlig gerne fortælle, at jeg i går gik rundt og var totalt glad på dine vegne hele dagen. Efter jeg havde læst indlægget, tog jeg en middagslur, hvor jeg sågar DRØMTE om dig! Haha, det lyder pænt stalkeragtigt, i know. Men jeg tror bare, at jeg har fulgt dig og din fine blog så længe, at jeg slet ikke kunne slå denne glædelige nyhed ud af hovedet igen. Det er så fint 🙂

  Svar
 3. Cæcilie says:

  Jeg er normalt totalt nysgerrig. Jeg vil vide alt om alle – ikke nødvendigvis kun folk jeg kender godt og “rigtigt”, men bare alle i almindelighed. Sjovt nok, føler jeg slet ikke behov for at “snage”, “grave” eller spørge ind til gårsdagens nyhed. Som jeg vist også kommenteret et andet sted, så havde jeg godt luret den (kald mig bare stalker), og har de seneste år faktisk også håbet det for jer. Især efter sidste års Snegleferie i stationcar. Men faktisk har jeg nydt, at det var “jeres” og at bloggen fortsatte som altid. Med små hints om at han var der, og med en klar indikation om, at du var pisseglad. Så for min skyld behøver du ikke uddybe eller forklare – bare vær glad. (Det er en ordre! 😉 )

  Svar
 4. Signe says:

  Det var da også bare gårsdagens bedste nyhed! Hold da kæft en idiot, der væltede dig på cykelstien! Nogle mennesker er bare sindssyge i låget. Er de ikke klar over, at der kunne være sket noget meget værre end et såret ben!!?? Tænk hvis det var dit hoved, som røg ned i kantstenen. God bedring med benet, og godt der ikke skete mere.

  Svar
 5. Astrid says:

  Kender du det, hvor der er sket noget vildt fedt for en man kender, og man bare har lyst til at fortælle det til alle fælles venner?
  Sådan har jeg det med jeres happy ending og nye begyndelse… men så kommer jeg i tanke om at mine venner slet ikke kender dig, og faktisk nok er lidt lige glade med hende den blogger jeg følger.
  Men det er jo altså bare fordi jeg kender hele historien, selvom jeg ikke var med fra starten (kom først til efter ca. 2-3 år), så har jeg læst hele historien, og synes at det er helt fantastisk! 🙂
  God bedring med det knæ der også!

  Svar
 6. The good stuff hideout says:

  Jeg er SÅ glad på dine vegne!

  Og faktisk også på mine egne. Jeg tror det er derfor, at vi alle er gået dele-amok: Fordi du er beviset på det så mange af os håber på og drømmer om; At det kan lykkes at finde sammen igen. At Kærligheden Overvinder Alt. Det har vi sgu brug for at tro på – også at det ikke er en urban myth legend

  Derfor er jeg også ganske opløftet. Fordi min eks skred efter 10 år, da jeg blev syg og det tog ham kun tre måneder at finde en anden, han nu overplasker Facebook med sin lykke sammen med.

  Og ja, jeg er rasende og skuffet, men det holder man jo ikke op med at elske folk af. Desværre. Så jeg har (også) et håb om, at vi igen kan finde ud af det, fordi det VAR den helt store kærlighed.

  Godt at romkugler hjælper lidt. På både knuste hjerter og knæ

  Svar
 7. Selma says:

  Jaaa! Jeg stemmer på at du stjæler MM’s interview-idé.
  Og enig med de andre det var en fantastisk opløftende nyhed 🙂

  Svar
 8. Laura says:

  Jeg hepper også på interview som på Twinpeaks! Og hallo, det var sgu en fantastisk nyhed. Når man har fulgt med i nogle år efterhånden, så bliver man sgu bare så glad af sådan en god nyhed 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *