Perfekte pandekager og blottet bryst i bogbutikken

Jeg har netop krøllet mig selv sammen i et hjørne af min sofa iført noget gråmeleret American Apparel, med tre Toms skildpadder og ditto Truxa-stænger, computer i skødet og smil i face, hvilket må siges at runde en ret perfekt weekend af. En weekend, hvor jeg både har nået at være fuld, se gode venner, spise pariserbøf, være til børnefødselsdag, en navngivningsfest og sidst med ikke mindst lave de perfekte pandekager. Langt om for helvede længe. Jeg har nævnt det før. Det med mine evige mislykkedes forsøg på pandekagefronten. Well my friend, det skete i dag – og jeg var en af de der irriterende typer, der med lidt for insisterende øjenkontakt konstant spurgte mit spisende selskab om det ikke var de bedste pandekager nogensinde. Ahmen de er da gode. Kan I smage citronen. Er de ikke også virkelig perfekt tynde, og bløde. Og gyldne. Ikk ikk ikk?!

Det blev også weekenden, hvor jeg viste en ekspedient mit højre bryst. Ved en fejl, forståes. Tanktop og taskerem havde lissom’ fået møvet det ud, et eller andet tidspunkt fra jeg parkede min cykel, til jeg stod med bøger på disken og forsøgte at samtale med forfjamsket ansat. Jeg opdagede det selv godt inde i en samtale om gavebånd – Ved ikke hvornår han, altså ekspedienten, lagde mærke til det. Men alt blev akavet herfra og jeg skyndte mig at købe væsentlig mere end planlagt.

Så alt i alt en god weekend. Også i bogbranchen.

5 replies
 1. Trine says:

  Hej Cecilie
  Nu stiller jeg lige et spørgsmål der ikke har så meget med det her (underholdende som altid) indlæg at gøre:

  Hvor er den flotte trøje fra, som du har på på billedet til højre? Elsker farverne!
  Mvh Trine

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er en kjole, og den er fra Ganni. Men fra sidste år, så du må nok på Trendsales eller lignende 🙂

   Svar
 2. Camilla - byholm.dk says:

  Jeg er så glad for at høre, at det ikke kun er mig der har et pandekage-lavnings-issue – derfor er jeg også totalt på toppen over at det så åbenbart “bare” er øvelse der gør mester, så jeg fortsætter med at prøve ;).

  Rigtig god mandag,

  Kærlig hilsen
  Camilla // http://byholm.dk

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *