Mine beauty-favoritter, samt overdrevent brug af ordet ‘glød’

Jeg elsker beautyprodukter og har decideret svært ved at begrænse mig. Min badeværelseshylde er proppet med diverse serummer, øjencremer og renseprodukter i alle afskygninger. Og jeg bruger faktisk det hele, da min hud har det med at ændre behov. Nogle gange er det fugt den craver, indimellem går den hormon-crazy og så er der perioder, hvor den mangler liv på grund af alt for lidt søvn.foto-3

foto-3Skærmbillede 2014-05-18 kl. 16.03.24

Lige for tiden arter min hud sig. De varme temperaturer og solskin er guf for min hud og jeg bruger derfor heller ikke specielt mange produkter. Troede jeg. Men da jeg skulle igang med at skrive det her indlæg, kan jeg godt se at det er direkte løgn.

Jeg har længe brugt en hybenkerneolie fra Trilogy, den er desværre tom, men jeg skal klart have investeret i endnu en. Den fugter helt uden at fedte, og giver virkelig en lækker glød. Sammen med den brugte jeg en fugtgivende serum fra Is clinical, som desværre også synger på sidste vers. I sidste uge modtog jeg Purely Professionals nye hudprodukter: En serum, en dagcreme og en natcreme. Jeg har brugt alle tre i fem dage og er simpelthen SÅ glad for dem. Natcremen er ret tyk og virker svær at smøre ud, så jeg troede faktisk at jeg ville vågne med creme-smulder i hovedet dagen efter, men istedet vågnede jeg med total lækker gennemfugtet hud. Om morgenen bruger jeg serum og dagcremen og jeg kan lægge makeup nærmest lige efter, uden førnævnte ‘creme-smulder’ (ahmen seriøst kender I det?!).

Jeg er en sucker for produkter, der hedder noget med ‘Glow’ eller ‘Radiant’, for hvem vil ikke gerne have glød og en lækker sund teint?! At de så ikke altid helt virker, er en anden historie. En af dem, der virker er OSKIAs Get up and glow. Den er ret shiny og perlemorsagtig når man lige ser den først, men når den bliver smurt ud, giver den simpelthen den fineste hud. Jeg bruger den de dage jeg ikke tager makeup på.

Under øjnene bruger jeg lige for tiden en øjencreme fra Burt’s bees, men jeg skifter også en del imellem en fra Balance me, en fra Is Clinical og en fra engelske No. 9. Jeg er født med virkelig mørke rander under øjnene og har derfor prøvet ALT, hvad der er af under-eye cremer og halløj. De fire jeg lige har nævnt er ret gode, og gør faktisk en lille forskel, men der findes altså ikke noget, der kan fjerne det helt. Jeg har efterhånden accepteret, at jeg ser sådan ud (kronisk træt og halvsyg) og at jeg bare må have en concealer i tasken altid.

Når jeg skal rense mit ansigt, hvilket jeg forsøger at gøre hver aften, skifter jeg imellem en 3-i-1 rensevand fra REN, Tromborgs Herbal cleansing oil og ganske almindelig mandelolie. Olierne er geniale til at fjerne øjenmakeup. Og alle tre produkter er nemme og hurtige at bruge, hvilket er vigtigt for mig, da jeg ofte er så træt om aftenen, at hvis jeg skal gøre for meget, får jeg det simpelthen ikke gjort. Her er alle ovenstående produkter guld værd.

Peeling! Et par gange om ugen bruger jeg ‘Skin regimen Night Renewer’ fra Comfort Zone, som er en gele-maske, der er genial! Seriøst! alle, der ikke sover nok, eller bare trænger til liv og glød i ansigtet, bør prøve denne! Den skal sidde i 10-15 minutter (jeg tager den på inden jeg skal i bad) og man kan næsten mærke den virke mens den sidder. Huden kan godt være en lille smule rødlig lige efter, men det går over ret hurtigt og så har man den fineste glød.

På læberne bruger jeg Mario Badescu Lip Wax og så er jeg blevet pjattet med Maybelines Baby Lips. Især den helt baby-lyserøde (den har jeg på nederst i indlægget HER).

(Og så bruger jeg selvfølgelig solcreme!)

4 replies
 1. Nfso says:

  Bruger du også tromborg’en som øjenmakeupfjerner? Og derfor i hele krydderen? Det vidste, jeg ikke, man kunne…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jep. Det kan man sagtens. Om det er meningen ved jeg ikke, men det virker strålende for mig.

   Svar
  • Sneglcille says:

   Det lyder ikke rart. Adr!
   Har aldrig prøvet deres serum. Men mange af deres andre produkter, uden fiskelugt.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *