First world problem #4 Tøjkrise

Jeg ELSKER fester og begivenheder! Særligt dem, der gør at man bliver nødt til at shoppe nye outfits. Hvilket faktisk er tæt på at være min yndlingsbeskæftigelse. Men, nogle gange kommer jeg til at udsætte det lidt, for der er jo maaaaasser af tid… Lige indtil der slet ikke er nok tid alligevel … Er for eksempel lige blevet ramt af en mild form for panik. Som sker i det øjeblik, hvor det går op for en, at man skal til et kæmpe event med sit arbejde, hvor ‘galla’ er dress code, om mindre end en uge  – og man INTET har at tage på. At det er for sent at låne eller man bare ikke er cool nok til at få lov og ens konto for længst er overtrukket. At jeg samtidigt er kræsen (underdrivelse) og ligner lort i lange kjoler (overdrivelse) er også en mindre detalje, for ikke at tale om usikkerheden, der hører med når man er på en arbejdsplads med nogle af byens lækreste og mest moderigtige damer … Men hvad gør man så? Tænker ud af boksen I guess. Overvejer i hvert fald at iføre mig noget buks af en art og dresse dem the fuck up. Eller bare ty til den lange sorte (keeeedelige) kjole, der hænger i mit skab som back-up … Jagten er for alvor gået ind. Og så leger vi bare, at der er virkelig mange timer i døgnet, at jeg nærmest intet arbejde har i denne uge og at barnet ikke lige har fået feber og søløvehoste. Ja. Det er en god leg…

I kan følge med i mit galla-moodboard på pinterest HER hvis I har lyst. Hvis man ser godt efter, kan man måske fornemme desperationen, tårerne og lysten til et ordentlig skud tequila.

Skærmbillede 2014-05-12 kl. 21.31.15

4 replies
 1. Pernille says:

  Har du prøvet at skrive/ringe til nogle af modefirmaerne..? Godt nok er det meste lånt ud på mit arbejde, men tænker, der må være firmaer, der stadig har ledige kjoler 🙂 uanset skal du nok blive topfin!

  Svar
 2. Jeanette Henriksen says:

  Hejsa..

  Jeg går i panik hver gang vi får en invitation..
  I denne måned skal vi både til konfirmation og svendegilde.
  Jeg har tager alt for meget på og er lige på randen til hysteri.. 😉

  Jeg er blevet enige med mig selv om at så længe der ikke er dress code så
  er det bedst at jeg bare stille op i det tøj jeg har det aller bedst i.
  Håber alt det kan holde angsten for døren..

  Knus <3

  Svar
 3. Mia says:

  Jeg ved ikke, om det kunne være noget for dig – men jeg har faktisk ikke få gange fundet fantastiske!!!! gallekjoler i genbrugsbutikker. Måske skal de syes lidt ind, lægges lidt op eller der skal klippes et par fjollede ærmer af, og de skal helt sikkert vaskes et par gange, men WOW, hvor er det worth it, synes jeg.
  Såe, det kunne du jo overveje. 🙂

  Svar
 4. Vivi says:

  Synes du skal gå all in i et suit! Sådan lidt business woman-agtigt. F.eks. et hvidt et, tror jeg vil klæde dig ekstremt godt, og med nogle rigtig fede stilletter til, så kan det ikke gå helt galt. x

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *