Dagen derpå – Efterveer fra ELLE Style Awards

Hold nu lige kæft for en dag i går. Den startede klokken 5:45, hvor jeg lige skulle være nogens mor et par timer, inden turen gik mod Ørestaden, nærmere bestemt Crowne Plaza (det’ et hotel) hvor jeg skulle mødes med resten af ELLE, samt et team af makeupartister og frisører fra Loreal Paris, som skulle gøre os pæne til aftenen.

Her blev vi forkælet hele dagen og der var en intens stemning af spænding, glæde og en anelse stress, for vi var jo altså på arbejde samtidigt med, at en kæmpe aften ventede os. Om eftermiddagen pakkede vi vores arbejdscomputere væk og hoppede i vores kjoler, eller bukser, som det var for mit vedkommende. Vi blev hentet i Audier med flot ELLE logo på siden og det hele var meget luksuriøst, og der manglede ingenting. Jeg har kun været i koncerthuset en enkel gang og jeg kan ikke afvise, at jeg den ene gang, muligvis har været en anelse påvirket af alkohol. Så det var lidt som at se det første gang. Men for pokker da hva?! Der er pænt!

Hele arrangementet var virkelig gennemført og smukt, og jeg følte mig lige dele beæret over at være med og bange for at ødelægge noget.
Da jeg landede hjemme i min lejlighed klokken 01 om natten efter en lang taxatur og en endnu længere dag med de ømmeste fødder nogensinde, samt hovedpine efter en dag med lidt for stramt hår, gik der ikke mange minutter før jeg gik seriøst i brædderne.
Min dag i dag har i den grad været påvirket af den lange og glamourøse dag i går, og jeg har grint en smule af kontrasterne fra i går til i dag (seriøst, jeg spiste en toast til aftensmad) og mit overskud har været lig med nul, men det er et helt indlæg for sig selv, som I ikke slipper for at bliver præsenteret for i nær fremtid. Men lige nu vil jeg gerne bede jer allesammen om lige at tage et kig på Gallasneglen. Altså mig. I bukser.

En gallasnegl i bukser

Og herunder har jeg lavet et galleri fra aftenen, så I der har lyst til at se billederne kan gøre det, og dem der mest bare venter på, at  jeg snart stopper modesnakken og i stedet siger noget sjovt om pik igen, kan springe over.

 

3 replies
  1. Lotte says:

    Dælme pæn var du. Kontrasten er skæg – i går før min instagram eksploderede kunne jeg ikk lade være med at tænke… Hvorfor en mandag? Omvendt. Hvis ikk mandage skal piftes op ved jeg ikke hvilke dage. Anyway. Noget værre sludder vist. Godnat.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *