Apropos beauty …

Jeg skal, som I ved til ELLE Style Awards i morgen. Tøjet er nu i hus (jeg skal nok vise det frem asap, men er i skrivende stund iført joggingbuks og fedtet frisure og kan knap nok overskue at række ud efter det glas vand, der står mindre end to meter fra mig). I dag var jeg derfor sammen med ELLE-redaktionen inviteret forbi Beauty Avenue på Frederiksberg til lidt forkælelse. Jeg bestilte min første rigtige manicure og min anden spraytan nogensinde. Negledamen lagde ikke skjul på at mine negle var en katastrofe, hvilket jeg kun kunne give hende ret i og derudover love, at jeg giver dem en neglelak-pause (på den anden side af i morgen). Jeg var sikker på, at det ville blive umuligt at få de tarvelige katastrofenegle pæne, men hun havde i den grad styr på det, og jeg er mega fan af resultatet:

Skærmbillede 2014-05-18 kl. 20.13.18

Og så var der spraytan…
At stå nøgen, kun iført en trusse lavet af papir, i et telt, mens en dame man har kendt i ti minutter sprayer én med kold brun væske, er en lidt speciel oplevelse, men herregud, jeg har prøvet værre på nøgenkontoen. At jeg efterfølgende ikke kunne tage hjem, da det pissede ned og tanken om stribet ansigt og ditto hænder efter en cykeltur i pisregn ikke var øverst på ønskelisten, var lige dele komisk og irriterende. Gudskelov var der kage og søde kollegaer til at forsøde ventetiden. Til sidst måtte jeg dog alligevel indse, at det ikke ville stilne af, og tage chancen og lyncykle de 300 meter hjem i dødsregn med nedsmøgede ærmer og bukket hoved i forsøg på at dodge førnævnte monsunregn (ja, jeg har det med at overdrive). Jeg tror det lykkedes at undgå plettet kulør, og jeg elsker den gyldne farve, som de 10 minutter i papirtrussen har givet mig …

Hvad jeg ikke elsker, er at jeg syntes jeg var skiiiide smart i går, da jeg besluttede mig for lige at gå mine sko lidt til inden den store aften i morgen, og som resultat nu går rundt med gabende sår bag på anklerne (hælene?), så kan det sgu godt være at der står Louboutin i skoene, men når man går som en kalveknæet to-årig, er det sgu ligegyldigt hvor røde ens skosåler er. Øv. Jeg krydser fingre for at min krop går all in på at hele i nat, og så må Compeed, panodiler og et par emergency-skiftesko klare resten.

Jeg får travlt i morgen, så når ikke at stikke hovedet forbi bloggen, men følg gerne med på Instagram, som jeg med garanti opdaterer flittigt, både fra dagen og aftenen.

2 replies
  1. Tania says:

    Et godt tip: smør fødderne ind i bodylotion, når du går dine Louboutins til. Det lyder virkelig underligt, men virker faktisk…

    Svar
  2. Drengemor says:

    De negle er VIRKELIG pæne! Kan slet ikke holde ud, når folk får lavet negle, og de er helt spidse, alt for lange og neonfarvede med diverse glimmer på, så de her er liiiiige efter min smag 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *