Vejen mod langt hår

Som I ved, fordi jeg har skrevet side op og ned om det, lider jeg af en smule frisørfobi, men har dog i mine mange forsøg fundet tre mennesker, der kan klippe mig uden at det går galt. De hedder Lasse, Kristina og Dorte og er allesammen pissegode og forstår menneskesprog (ala når jeg siger MAAAAx 3 centimeter!, klipper de ikke ti centimeter og smider nogle friske reflekser i toppen, bare fordi). I aften er det Dorte, der skal klippe mig og jeg vil derfor underholde jer med mit seneste dilemma. Der sker nemlig det, at når jeg skal til frisøren, helt og aldeles uden undtagelse sker der det, at jeg bliver modig i det og tænker på alle de muligheder, der jo er. Selvom jeg jo i sidste ende bare gerne vil være langhåret.Igen.

Jeg har for eksempel nu brugt en uge på at tale mig selv fra at få pandehår. Jaja, det er pænt på de billeder jeg har liggende, men på dem er jeg også 22 år, karamelfarvet i huden og helt tynd i det.
item-1
Jeg skal altså heller ikke farves !! Selvom jeg i den grad higer efter lidt lyse striber, da jeg er ret træt af min naturlige hårfarve, der mest af alt minder om en form for pate. Men jeg ved også, at jeg bliver ualmindelig blond i det øjeblik solen begynder at skinne – og eftersom at jeg skrider til de varme lande om 48 timer, er det fjollet at begynde med kemikalier og den slags – plus det er dyrt, og mit stakkels hår kan ikke klare det …
Som nævnt er det jeg i virkeligheden drømmer om laaaangt hår. Som det var i 2007 for eksempel:
foto

Men hvorfor så gå til frisøren når jeg langt om længe har fået hår, der går til under skulderen spørger du så måske?  Det spørger jeg i hvert fald mig selv om. Menæhm, spidserne er stadigvæk medtagede efter al den tortur jeg har udsat det for (farvning, på farvning, på farvning. Idiot!)  … Og så har nogle kloge mennesker fået bildt mig ind, at håret vokser meget hurtigere når man husker at få klippet det slidte af. Så det prøver jeg. Og jeg gentager, det skal blot studses! Ikke noget pandehår, etageværk, eller crazy color til mig, Baaaare studses.

foto-1

Ja og her ser I så det pate-farvede slidthedshår som det ser ud lige nu (jeg tog da i det mindste lidt læbestift på for jer). Senere i aften er det slidte væk. Helt væk! Men også kun det. BARE studses siger jeg jo!

8 replies
 1. Malene says:

  Du er SMUK! Med som uden pandehår, det er i øvrigt VIRKELIG fedt til dig, og er selv VILD med kombien laaaaangt hår OG pandehår, det kan man altså også godt! 🙂
  Som frisør MÅ jeg blot bare lige sige dette: Det er en SKRØNE at håret vokser hurtigere fordi det bliver klippet… Tænk over det. Hvem skal fortælle hårrødderne (hvorudfra håret sjovt nok vokser) at hårets (døde) ender er blevet klippet af og hårrødderne derfor skal arbejde hurtigere? 😉
  Det ser pænere ud mens det vokser langt hvis man klipper det jævnligt, og det kan måske føles som om det vokser hurtigere (det er nok især de korthårede der føler det sådan fordi de mærker håret vokse ned over ørene osv)
  Men sorry, det vokser altså IKKE hurtigere når det bliver klippet 🙂 Tricket er at blive klippet feks hver 3-4. md og så kun få klippet ca 1 cm af, så vil det gradvist vokse sig længere fordi hår i gennemsnit vokser ca 1 cm om måneden.. (nogen er selvfølgelig megaheldige at deres hår vokser 2 cm om md. Desværre ikke mig)
  God klipning! og pisse god ferie til dig og Otto 🙂
  Malene (som er frisør men altså til trods for det også godt ved hvor meget (lidt?) 1 cm er 😀 )

  Svar
 2. Anette Skov says:

  Måske skal du lige bede Dorte om at læse dette indlæg, inden hun får lov at lege med håret? Så hun ved, at uanset hvad der ellers skulle komme ud af din mund af gode idéer, før og undervejs, skal ignoreres – og at du KUN skal studses? 😉

  Svar
 3. Sofie says:

  Var selv til frisør i dag – fik klippet VOLDSOMT meget af, men er pisse glad for det; det er så dejlig sommerfriskt 🙂 uanset hvad, så god klipning, glæder mig til at se resultat 🙂

  Hav en smadderrar ferie, Cille & Otto <3

  – S.

  Svar
 4. A+K/VenterPaaVin says:

  Ydrks, hader frisøre – haaader når folk skal pille ved mit hår. Så jeg har klippet det selv, siden jeg var 12, og ind i mellem har min søster svinget saksen. Hurra for naturkrøller – så opdager folk ikke så nemt, hvor pilskævt det er.

  – Anne

  Svar
 5. Line says:

  Haha, jeg lider også af frisørskræk. Synes bare ALDRIG, at man går glad og tilfreds derfra.
  Jeg har faktisk for nyligt skrevet et blogindlæg om det her: http://altogingenting.dk/hos-frisoeren/

  Der skete nemlig dét, at jeg overvejede at få kort pandehår og sagde det til min (nye) frisør. Ét minut efter havde jeg kort pandehår. ARGH!!

  Svar
 6. Jeanette Henriksen says:

  Det lyder lidt som den der evige sang med at man gerne vil ha det hår de andre har.
  Har man krøller vil man gerne ha glat hår og har man glat hår vil man gerne ha krøller..

  Jeg må nok indrømme at jeg burde gøre noget mere ud af mit eget hår, men tror dog efterhånden at jeg lang om længe har affundet mig med min naturlige hårfarve.. Mit hår og min hovedbund er simpelthen for sart til de farver.. men kunne nu stadig godt få tanken om at blive fristet.. jeg lader det blive ved tanken.. 😉

  Håber ikke du bliver fristet denne gang.. men måske en anden dag.. 😛
  Livet ville da være kedeligt hvis man ikke lader sig friste ind imellem..

  Knus <3

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. Sneglcille siger:

  […] På læberne bruger jeg Mario Badescu Lip Wax og så er jeg blevet pjattet med Maybelines Baby Lips. Især den helt baby-lyserøde (den har jeg på nederst i indlægget HER). […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *