I øvrigt … #2

 • -Søger jeg et par sorte jeans, der ikke mister farven efter en kort cykeltur. Seriøst! Har sadelrøv på ALLE mine jeans. Så meget cykler jeg altså heller ikke.
 • Ønsker jeg mig en frisure. Det her inbetween page og langt hår er uudholdeligt. Har også gang i noget ufrivilligt ombre, med lidt sommerblond slidthed nederst. Det fungerer ikke.
 • Ønsker jeg mig også en emhætte, noget ordenssans, et stort stykke kiksekage, plus på kontoen og den perfekte gallakjole.
 • Har jeg ind imellem ret svært ved at udtale mit eget navn. Når jeg tager telefonen for eksempel. Det er for langt, og kan hurtigt miste et par bogstaver i farten. ‘Jahallo det Cisilj’.
 • Er min fem uger lange forkølelse endelig ved at synge på sidste vers. Jeg er sikker på at mine kollegaer og mine nærmeste kommer til at savne de sexede snøft og den grødede hoste. Men bare ærgerligt.
 • Har jeg ikke påskeferie. Men børnehaven holder lukket. Så det er ret fedt.
 • Skal folk holde op med at udtale avokado med et ekstra D. Advokado er det grimmeste ord i verden (efter svømmepøl og sekret) og så er det ikke engang et ord. Hold så op.
 • Er jeg begyndt at tweete igen. Efter længere tids pause. Instagram tog simpelthen over.
 • Har jeg fundet den ultimative chokoladebar, den hedder MilkyWay Simply caramel – og siden i fredags har jeg spist tre.

Skærmbillede 2014-04-13 kl. 20.05.12

25 replies
 1. Hald says:

  Vil gerne fremhæve ikke-ordet “alligevældet”, som kandidat til verdens grimmeste ord. Så hold dog op med at sige det. Det hedder: Alligevel. Husk det nu: Alligevel. Jebus… Hvor svært kan det være? 😉

  Svar
 2. Maja says:

  Jeg er også forelsket i Christopher, og har fundet ud af til en konfirmation i dag, at jeg næsten er i familie med ham. Fortæller dig det over frokost en af dagene.

  Svar
 3. Pernille says:

  Jajaja!!! Jeg elsker den Milkyway variant. Min mand har givet grønt lys for at æde en om dagen på barsel! (Seriøst, ham har tilbudt at købe en kæmpe sending hjem fra Amazon!) 89 cent i det lokale supermarked. Foreløbigt været på barsel i 9 måneder. Kæft jeg bliver fed i det øjeblik amningen stopper og jeg fortsætter på den diæt!!!!

  Svar
 4. julie says:

  Jeg synes Christoffer ligner lidt dukken George fra fredagsbio. Kunne slet ikke abstrahere fra det da jeg så DR dokumentaren, hvor han siger “jeg husker at jeg sidder i mine forældres badekar og tænker det er det her jeg vil”
  Ps. Så enig i det med avokado!!

  Svar
 5. Mette says:

  Jeg ønsker mig også en frisure, men det virker fjollet at blive ved med at gå til frisøren og sige at jeg gerne vil have laaaangt hår…

  Svar
 6. Louise Støy Andersen says:

  Sidebonus om Avokado. Min papfar fortæller mig lige at Avokado er et ord fra et indianersprog fra mexiko og betyder nosser 😉

  Og så må jeg lige indrømme at jeg tog mig selv i at læse ordet som Advokado, where the hell did i get that d from? Jeg har aldrig før tænkt over at jeg siger det forkert, men du har nu ved hjælp af dit indlæg kureret et ufrivilligt D i avokado. God mandag til dig og Otto 🙂

  Svar
 7. Nina says:

  Hahah kender virkelig det der med at udtale sig eget navn. Selvom mit navn er kort, så kan stavelserne godt komme virkelig underligt ud. Er glad for at høre at jeg ikke er den eneste…

  Svar
 8. Randi says:

  Ja hvad fanden er det med de jeans ?? Det er jo så utjekket! Hundedyre sorte jeans der efterlader to halvmåner bagpå, det får man lange løg af…

  Svar
 9. Mette says:

  Magter heller ikke når folk siger advocado. Er desværre typen der får mærkelige ansigtstræk når folk siger forkert og begynder meget hurtigt at rette på folk, med vrede i stemmen.

  Samme typer (og mange andre typer) forstår heller ikke forskellen på accent og dialekt. Yndlings og ynglings. Endnu og inu (heldigvis ikke set så mange gange, men mere end 5 gange. Minimum).

  Nu har jeg sikker selv lavet en stavefejl.

  Svar
 10. Emma Christine G. says:

  Dr. Denim Jeans! Perfekte sorte bukser + man går en størrelse ned når man køber dem? What’s not to like?

  Svar
 11. Cecilie says:

  Hehe, jeg kan heller ikke udtale mit navn. Et par år siden pointerede min søster, at det var underligt jeg altid præsenterede mig som ceSIlje. Jeg troede jo så det var det jeg hed, men næh nej…. Det resultere så i at jeg rødmer hvis jeg tager mig selv i at sige det “forkert”.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. Sneglcille siger:

  […] der også findes gode mennesker, at mit liv er helt udmærket og at jeg jo havde gemt en af de der Simply Caramel sataner i et skab, til dage som i dag… Det hjalp. At der også findes en mand i mit liv, der er […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *