First world problem #3 Køkkenlåge-greb

Jeg er flyttet og er gået fra et helt nyt køkken, hvor ALT var helt pænt og brugbart, til et gaaaammelt Vesterbro køkken, der dog har fået en kærlig hånd i form af nye låger og en masse maling. Mine køkkenlåger er nye og har ingen håndtag, så de er både svære at åbne og nøgne at se på. Jeg har derfor ledt længe efter de helt rigtige greb. Nu har jeg fundet dem! De skal være fra Anne Black og de skal være i pasteller. De vil passe perfekt til de hvide låger og være en fin kontrast til de rå murstensvægge i mit nye/gamle køkken. Jeg havde sat mig fast på de ensfarvede glaserede, men nu har jeg set at de også findes med en sej mat overflade … Decisions decisions’ -Således skrev jeg her tidligere.

Og lad mig lige uddybe: Jeg har gennemtrawlet loppemarkeder, genbrugsbikse, interiør-butikker og internettet igennem for at finde de perfekte greb til mine køkkenlåger. Jeg havde en ide om at finde 8 forskellige sjove/pæne/vintage/lækre af slagsen, men må efter længere tids søgen erkende at pæne greb er relativt svære at opdrive, og 8 af den slags jeg havde forestillet mig inde i mit hoved, er ret umuligt, måske findes de slet ikke.

Meen Anne Black kan jo et og andet, og det er da heller ingen hemmelighed at omtrent 70 % af mine kaffekrus og skåle har ‘Anne Black’ skrevet i bunden af sig, så det er næppe en overraskelse, at det lige præcis er Anne Black, som redder mig i køkkenlåge-greb (fedt ord!) jagten. Jeg er helt til det!

Nu er spørgsmålet så bare, skal de være matte eller blanke? HVA?! (Og ja, det skal altså være de ensfarvede)

AB612.ashx

(de blanke er dem ovenfor, de matte er dem her)

15 replies
 1. Christina Bonke says:

  Jeg forhørte mig på et tidspunkt i en butik der sælger dem, fordi jeg havde samme overvejelser. De sagde dér, at de ikke ville anbefale de matte som køkkenlågegreb, da de greb var lidt sarte i det og let kom til at se fedtede ud. Så jeg røg på de blanke. 🙂

  Svar
 2. Thea says:

  Syntes de matte er finest, og ville passe bedst til rå væg. Men skrøbelige greb er selvfølgelig mindre fint.

  Svar
 3. Marie says:

  De er fine! Jeg ville vælge de blanke. Jeg tror det det mest praktiske ift. snavs. Man ser fx. heller ikke pletter så let på blanke køkkenlåger, som man gør på matte…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, det er lidt pebret. DIY er ikke en mulighed, jeg er meget lidt krea og meget utålmodig. Men, der er godt nok nogle fine guides derude.

   Svar
 4. Jeanette Henriksen says:

  Nu er jeg ikke den bedste i forhold til god smag og lækker stil, men jeg har da en personlig mening.. ha ha…

  Jeg har selv lavet en skænk om på et tidspunkt og der fandt jeg nye greb.. Jeg fandt nogen på et loppe marked, men desværre var der ikke nok. Det endte faktisk med at jeg kørte i ikea og købte nogen i porcelæn i romantisk stil..

  Nu spørger du om de skal være blanke eller matte og hvis jeg selv skulle vælge i dag ville jeg nok tage noget matte.. synes det er så fedt.. 😉

  Knus <3

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *