‘Men du er jo HELE tiden syg’ …

Ja, ja jeg er. Og nu er den der igen. Jeg hoster mine lunger op, nyser 30-40 gange i timen (seriøst!), har feber og er i det hele taget bare mega sølle, bleg og syg.  Min aftensmad i dag bestod af en chokolademad og verdens største romtoddy og jeg satser på at gå kold indenfor ganske kort tid. Men hvorfor bliver jeg syg hele tiden? Det kan jeg godt fortælle dig. Jeg er presset. Psyko presset!
Løber stærkt for at nå alt og alle, banker mig selv oveni hovedet med den førnævnte lede stemme, og når jeg så et øjeblik tillader mig at slappe af, eller lave planer af den sjove og hyggelige slags, så kommer den, sygdommen og tvinger mig i knæ (var på nippet til at smide en frisk blowjob-joke ind her, men det er vist rommen der snakker). Og så starter det hele forfra. Det er rimelig uholdbart, men jeg er ret sikker på, at når jeg er kommet ordenligt på plads i min nye lejlighed, så bliver alting nemmere og bedre og sygdommen dropper helt at slå lejr i min stressede krop og dertilhørende sind. Jo, det tror jeg faktisk. Lad os aftale det!
Og så skal jeg nok også lige huske at lukke jakken, når jeg cykler, samt sove lidt mere om natten. Bevares!
Men først bunder jeg lige det sidste af den der toddy og ser et afsnit The Walking Dead, som FYI giver nogle rimelig vanvittige feberdrømme.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *