Flyttehjerne og nyt sneglehus

Jeg ER flyttet. Fysisk. Min hjerne not so much endnu ?
Faktisk mangler jeg kun et par lamper og noget stoleværk og SÅ er jeg officielt væk og færdig. Skal selvfølgelig lige slette de værste spor (læs: kagekrummer og støv) sådan at de nye kan være der ? Ih! og så ville jeg så gerne samle nogle mennesker til en sidste drink. Gravøl om man vil. Men tiden flyver og det er samtidigt ikke noget jeg har så meget af, tid altså. Så ?

Men ja, jeg bor nu i flyttekasser og ikeaposer og kæmper en brav kamp for ikke at blive sindssyg af dette. Dog opvejer de ekstra kvadratmeter, den store altan og de nymalede gulve en hel del for dette. Det føles ret voksent det hele. Jeg er pludselig typen, der har et væghængt fjernsyn med kabelskinner, en specialbygget bogkasse/reol-dimmer og jeg har både bestilt sofa og sengetæppe og der er styr på en masse ting, hvilket er ganske ulig mig, der har en hjerne der er udover det hele og ofte ikke engang har styr på hvor jeg har lagt mig selv det meste af tiden. Kabelskinner is a big deal her i cirkus Rubini, sådan er det.

Skærmbillede 2014-03-20 kl. 20.19.44

I går sagde Otto at han savnede vores gamle hus. Det gjorde mig en lillesmule panisk angst, bare lidt. For det gør jeg jo i virkeligheden også lidt. Men? Ja, jeg har jo allerede sagt det hele, HER.

Men, nej, prøv nu og hør, alt bliver skidegodt, alt ER godt! Altan for pikker!! (Jeg sværger der skulle stå ‘pokker’ – gider virkelig bare ikke rette det) …

6 replies
 1. Lea says:

  Det er okay! Det hele!
  Selvfølgelig vænner Otto sig til det nye sted, og det gør du også. Forandringer er svære, specielt hvis man er presset i forvejen, men nogle gange er det netop den sidste smertefulde omrokering, som gør at ting falder rigtig på plads.

  Men pas på dig selv, med den sygdom! Kender det kun alt for godt, og det er altså kroppens signal til, at man skal speede ned. Det ved jeg godt (! virkelig !) ikke er så nemt, når man først er oppe gear, men det betaler sig. Så hurra for næsten overstået flytning, og giv så dig selv et fucking klap på skulderen, og slap af. hvis du kan

  god karma herfra – har fulgt din blog længe, og jeg synes du er en pikke sej blogger, mor og kvinde

  Svar
 2. Karen says:

  Da Kaisa og jeg flyttede sidste gang (ja vi er jo flyttet nogle gange over hos os) spurgte Kaisa meget i den første tid om hvornår vi skulle hjem. Det gjorde nas. Men altså, det nye sted bliver jo også hjem! Et dejligt et er jeg helt sikker på! Tillykke med det nye sneglehus!

  Svar
 3. Hald says:

  Det skal nok blive absolut strålende! I er stadig i jeres gamle hood, og når der er kommet ro på, og de sidste kagekrummer er væk kan du for alvor nyde det nye sted. Det ser helt fantastisk dejligt ud 🙂 Som desperat boligsøgende (med baby i maven) kan jeg kun være en (lillebitte) smule misundelig – jeg vil også blive boende på Vesterbro! 😉
  Anywho: alt bliver godt (helt 100!) og jeg er sikker på, at Otto også snart bliver glad for det nye.

  Svar
 4. Caroline says:

  Først og fremmest – sikke en smuk væg! 🙂
  Otto skal nok vænne sig til det, det er jeg ikke i tvivl om 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *