First world problem #2 – Pedalspand spedalpand

I øjeblikket består min skraldespand af en superbrugsen-pose hængende på dørhåndtaget ud til bagtrappen. Hvilket jo både er pænt og skide smart! Særligt på grund af den fede fede effekt hvorpå, når der kommer tilpas meget skrald i den, at den ligesom glider elegant og nonchalant ned ad håndtaget, for i faldet lige at smide 10-30% af dens indhold ud på gulvet, nogle gange endda lidt op af skabene også.

Selvom dette jo er en mega holdbar løsning, kunne jeg godt tænke mig noget nyt, smart og pænt til mit kaffegrums ad libitum.
Der er simpelthen ikke skabsplads, der tillader en almindelig skralder, så jeg er ude i noget pedalspand-ish.

vipp15_yf

Jeg synes dog alligevel, at det er lidt voldsomt at smide to kilo efter den gule 14 liters VIPP-spand jeg ellers har forelsket mig i, og når jeg googler ‘pedalspand’ kommer der, trods det ellers sexede ord, ikke rigtig noget frem, som gør mig glad.

Så hjælp? – Ideer til løsninger, links til pæne skraldespande, eller andet modtages med glæde!

17 replies
 1. Alexandra says:

  Åh hvor har jeg dog spildt mange timer på at finde en skraldespandsløsning selv. Vi endte med at finde plads til et skabsmodul fra ikea -30 cm bredt – hvori der kan være en skraldespand. Men damn hvor var jeg ude i mange forskellige løsninger inden da. God jagt! 🙂

  Svar
 2. Louise says:

  Vi fik vores VIPP til halv pris på dba. Helt ubrugt endda! Det er altid en del af dem til salg derinde. Måske det er et forsøg værd?
  Den er virkelig god! Jeg har selv kørt ‘pose-på-dørhåndtag’ inden VIPP flyttede ind… Og guuud hvor er det rart ikke at skulle kravle rundt på gulvet og tørre kaffegrums op længere!
  //Louise

  Svar
 3. Kat says:

  Føler mig heldig, da jeg har min helt egen Vipp-pusher 😉 Spande er det sidste jeg mangler (eller alt det andet lækre grej fra Vipp for den sags skyld). Vil dog stemme i og sende dig ind på DBA. Der kan du nok ikke finde 2014-farven, men helt sikkert en flot og billig(ere) spand! Ellers må du holde housewarming og kun ønske dig spanden, så kan det være dine venner starter en indsamling 🙂

  Svar
 4. Mia says:

  Jeg er ganske glad for min pedalspand fra Menu. Den er selvfølgelig også lidt dyr – tror den ligger på omkring 1200,- – men den er altså også pæn og brugbar. 🙂

  Svar
 5. sidsel says:

  vi kørte samme skraldespands type som dig. Men da vi var ret trætte af at den hele tiden eksploderede ud over hele køkkengulvet tog vi os sammen. Jeg havde som dig forelsket mig i en dyr vipp – løsning, men endte med en flot hvid wesco fra den blå avis til “kun” 1000,- Der er ikke mange af dem, men man kan være heldig ;o)

  Svar
 6. Mie says:

  Mit bedste bud må være den VIPP, jeg har stående i kælderen. Den er godt nok lilla, men kun brugt et lille år, og jeg vil meget gerne af med den… Spraymaling? 🙂

  Svar
 7. Lene says:

  Måske du allerede har investeret i en, men her kommer mit råd alligevel:
  Køb ikke en alt for stor en! Har været ejer af en, der havde plads til en sort sæk – det nåede indimellem at blive ulækkert, før man synes, man gad gå ud med posen… :/
  Og pedal er godt! En push-låge ser jo fint ud, men det er ret svært både at holde den og skrabe madrester af tallerkener, gryder og sådan… Man mangler ligesom en hånd… 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *