Farvel ‘helle’, goddag altan!

Fem dage tog det, og så var min lejlighed solgt (!!) og nu er der sat en dato for flytning, og en ny adresse venter forude. Holy … Fuck!
Selvom det er skræmmende, at skulle til at forlade det sted, der er blevet mit personlige helle, som jeg er tæt knyttet til, og hvor jeg har tilbragt små fem år, faktisk måske de fem mest begivenhedsrige år af mit liv indtil videre, har flere faktorer gjort, at det er på tide at rykke teltpælene op og starte på en frisk – det er ikke nemt, og nogle dage slet ikke spor rart, men det er store beslutninger sjældent. Jeg kan kun gå udfra en ting og det er, at det føles rigtigt, at luftforandring er sundt og tiltrængt – og en ting er sikkert: jeg ser helt vildt frem til næste kapitel af mit og Ottos liv.

Skærmbillede 2014-03-02 kl. 09.21.25
Jeg glæder mig til at fortælle mere om mit nye sted, men indtil videre kan jeg sige så meget: jeg bliver på Vesterbro (naturligvis) og jeg får en altan.

4 replies
 1. Jeannette says:

  Tillykke med det hurtige salg og den nye altan – det bliver du glad for når solen og varmen kommer. Held og lykke med jeres nye fremtid 🙂

  Svar
 2. lovisen says:

  Er lige flyttet i går, så sidder her i kaosset, då træt at jeg ikke orker at gå i seng…
  Men har fået en fin stor altan, det tror jeg bare bliver det skønneste. .. vil ikke andre steder i år, kun min altan. .
  God fornøjelse med flytningen, og tillykke med altanen – og nå ja, da også med resten af lejligheden

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *