Bogen i skuffen: The never ending story?

Jeg skrev en bog og så lagde jeg den væk. Det kan I måske godt huske. Den er ikke glemt, ikke droppet. Men som jeg skrev sidst, havde jeg brug for at lægge den væk, for igen at finde den frem, dykke ned i den, føle efter og så lave en plan. At der så pludselig dumpede en masse appelsiner ned i min turban, i form af et job og andre lækre ting, og fordi dagene pludselig forsvinder og jeg intet når, så har der hverken været tid, eller lyst til at gøre mere.

Indtil nu.

I dag fandt jeg den frem. Ved en fejl. Jeg browsede rundt i nogle mapper på computeren for at finde moodboards og bolig-billeder, da min hjerne jo er i indretningsland. Men så lå den der pludselig, et dobbeltklik væk. Bogen. Og et par kopper kaffe senere tog jeg mig sammen til at læse den. To af afsnittene sprang mig særligt i øjnene og af grunde jeg ikke kan forklare, læste jeg dem et par timer senere højt for Ottos far. Og så begyndte jeg at skrive videre … -Så ja, det er åbenbart the never ending story. Men ikke desto mindre en update på den front.

Ellers intet nyt. Jeg ser stadigvæk the walking dead for fuld smadder. Og så fandt jeg en marsbar i min jakkelomme, så jeg er faktisk ret tæt på lykkelig.

 

4 replies
 1. Louise P says:

  Jeg håber på en dag at komme til at læse en bog skrevet af dig.. For den vil jeg gerne læse “for fuld hammer”. Tak for dit fantastiske sprog og fortælleevne…

  Bon apetit med den mars – den ville også gøre lykke lige her i sofaen 😉

  Svar
 2. Kristina says:

  Når du engang bliver færdig med den, så få den trykt og sælg den her på bloggen! Hvis du ikke selv lige ligger inde med en masse penge til at få den trykt, så start noget crowdfunding. Det gjorde jeg, og fik samlet de 10.000 ind jeg skulle bruge på kun én uge, og jeg gætter på at mine læsertal er væsentlig lavere end dine. Jeg er selv ved at tegne min færdig, men jeg tror ikke det er godt at lægge den for langt væk og så tage den frem igen senere, for jeg tror man kan blive ved med den slags i uendeligheder. Det ville jeg i hvert fald kunne, også fordi man hele tiden udvikler sig, og de første tegninger jeg lavede til min bog er også dårligere end dem jeg laver nu, men sådan vil det jo nok blive ved med at være.

  Din bog skal ud! Der er så mange der hepper på dig!

  Kram fra Lolland

  Svar
 3. Marina says:

  Det er da tæskegode nyheder. Og ved du hvad? Hvis du også fandt en halvtreller i den anden lomme, er jeg tæt på, at du nåede nirvana.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *