At glæde sig

Havde lagt an til et rigtigt brokkeindlæg. Broook brok!  Men blev halvvejs simpelthen så træt af mig selv. Som i så hold dog kæft din sure idiot! Så i stedet for at fokusere på ubehageligheder, som et hoved fyldt med snot, dårlig samvittighed overfor barnet, lortede mennesker der ikke kan opføre sig ordentligt og goddamn rosiner (arhjmen de skal fucke UD af min mad og i særdeleshed min kage), vil jeg i stedet lige hylde alt det jeg glæder mig til …
Lad mig opremse:
– Ny sofa! Jeg endte i noget gråt Bolia, som skal afhentes om få uger
– Påske-bøf, bearnaise og øl med to ualmindeligt dejlige mennesker i morgen
– Æggejagt med Otto (og tømmermænd, bevares) på lørdag
– Sommer! Jeg ved godt det er koldt as fuck derude, men indimellem kan man lige ane snerten af noget der minder om sol og sommer (mjah så forår da) og det er eddermame lækkert.
– Turen til tyrkiet, som jeg så småt er ved at planlægge. Det bliver faktisk min første ferie ud af landet med Otto
– Mit første måltid på den kæmpe altan, der hænger på min lejlighed. Det har endnu været for koldt til det. Men jeg tror det må blive i weekenden. Og det bliver naturligvis dokumenteret og smurt ud over instagram.

Ooooog … For helvede. Det er på en eller anden SÅ meget mere forløsende at brokke sig. Nåh. Måske en anden dag.

 

 

2 replies
  1. Laura says:

    Det er SÅ befriende at brokke sig! Jeg er mester i at brokke mig, og det er min kæreste helt enig i. Nogle gange bliver det vidst for meget for ham. Men ak ja, det er nok lidt bedre nogle gange at se glasset som halvt fuldt og ikke halvt tomt. Jeg forsøger at tænke positivt i dag så. Bare i dag. Det er heldigvis nemt når min morgenmad bestod af brunsviger 😉

    Svar
  2. sarah says:

    Du må hjertens gerne brokke dig, personligt elsker jeg dine brokindlæg.. Både fordi jeg kan relatere til dine brokkerier, og fordi at jeg så ved jeg ikke er alene om at være lidt småhysterisk og mavesur;) tusinde tak for en skøn blog, fra en anden rosinhadende og snottet mor, med dårlig samvittighed.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *