#Altanliv

Jeg har i dag for alvor sagt farvel til min lejlighed. Skrubbet den ned, fjernet alle spor, og givet nøglen videre. Det er både underligt, lidt sørgeligt og flippet at fem år er gået og at der nu er nogle andre, som skal bo i verdens bedste lejlighed. DOG er jeg klar, fattet og har næsten ikke tudet over det, i dag i hvert fald, og jeg er helt sikker på, at mit nye liv som altanejer nok skal blive reeeet ok.

Jeg har forsøgt at holde mine #Altanliv billeder til et minimum på instagram (der er jo ingen grund til at være et røvhul), men det er ikke ens betydning med at de ikke findes. For der er altanbilleder herfra og til månen.

altanliv

Og man må i den grad sige, at selvom jeg er gået af med verdens bedste sted, er dette et ret stort plaster på såret, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at gøre dette sted til et ligeså kick-ass sneglehus som det første.

Og hey, speaking of nyt hus og altan:
Mange har spurgt, hvem helvede man skal kneppe for at få 110 kvm med altan på Vesterbro. Men DET! Mine kære venner er en længere historie, som I får en anden dag. Men nemt var det ikke. Eller billigt. Eller lige-til. Hååårh, faktisk det komplet modsatte. – Men det lykkedes.
Og det er en fantastisk, men kringlet fortælling. Glæd jer til den. … Uh! Jeg tænker lejligheds-føljeton!

8 replies
 1. Laura says:

  Åh, jeg glæder mig allerede til næste afsnit i lejlighedsføljetonen! Synes du ligger op til noget af en teaser med de sidste sætninger. Haha. Altanlivet ser ikke dumt ud! Specielt ikke i det her vejr. Hvor må det være skønt! Kh. st th uden altan i NV…

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVin says:

  Uh, kan godt forstå du bliver lidt små nostalgisk – jeg har kun boet i mit hjem i 3,5 år og er allerede svært knyttet til det – smiler glad af et hak i dørkarmen, et festsmøg-brændmærke i køkkengulvet og pletter man kender årsagen til, som var de fineste minder, frem for halvgrimt slid B-)

  – Anne

  Svar
 3. Anne L says:

  Glæder mig også til en lejlighedsføljeton.
  Og jeg håber virkelig ikke du var nødt til at knalde nogen for at få den (medmindre han var virkelig lækker. Og rig. Og sådan en man gad se igen. I det tilfælde, så håber jeg for dig du måtte knalde nogen…
  Øh, nå, men tillykke med lejligheden, og spyt så ud med den føljeton.

  kh Anne L

  Svar
 4. Christina Melchiors says:

  Jeg er MERE end klar til at kneppe Gud og hvermand for at få scoret mig en lejlighed MED altan OG hundetilladelse, så hvis ikke jeg skal kaste mig selv unødigt i grams, må du gerne være hurtig på tasterne
  Det behøver ikke engang at være på Vesterbro

  Tilgengæld har jeg en overbo, der står op kl 01.30 for at skubbe rundt på møbler, støvsuge og knalde ting i gulvet, hver f*ucking nat PLUS en genbo, der udspionerer mig, råber efter folk og sparker min hund, når han kan komme afsted med det.

  Jeg kommer til at moone af begejstring den dag jeg flytter – og jeg VED du kan listige tricks, så gælder mig til en føljeton.

  NB køb en Vippspand. Du vil glæde dig over den hver dag!

  Svar
 5. Lene says:

  Hej.
  Er ret interesseret i at vide hvem man skal kneppe for at få 100 kvm og altan 🙂 håber der kommer et lejligheds-føljeton snart…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Håndværkertilbud, købt for 9 år siden for en slik (en kvart mil agtig). Altanen kom først senere 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *